Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Mazda a spus de la inceput ca ei nu  renunta la motoare clasice.

Singapore, sa nu uite istoria. Plus asa e de inghesuit ca n ai loc sa dai o flegma.

Sa nu ne comparam cu ei ca n are sens. Tot statul ala nu e nici cat un județ. E cu totul alta mancare de peste.

Ca hipsterii viseaza la viitor fara masini e alta poveste. Dar deobicei viseaza ca restul raman fara masini dar ei au in continuare.

Link spre comentariu

Poate unii reusesc sa inteleaga niste lucruri:

Klaus Martin Schwab is a German engineer, economist and founder of the World Economic Forum.

Klaus Schwab is founder and executive chairman of the World Economic Forum, which he began in 1971. The WEF is most famous for its annual meeting in Davos-Klosters, Switzerland, which attracts leading business, government, and civil society leaders from around the world.

Editat de merck
Link spre comentariu

Multi cred ca bogatii sunt prieteni intre ei si nu-si dau niciodata la gioale, insa adevarul este ca nu-i nici o diferenta intre ei si o haita de lupi. soros sigur nu a fost bucuros cand a pierdut 1,5 miliarde si a mai cumparat actiuni care nu l-au salatat mai mult. 

Acum in sectorul masinilor electrice se baga si Apple (cautau 1000 de ingineri, unii plecand inclusiv de la Tesla). 

Asta este baza capitalismului: concurenta. 

In plus pe Twitter, Musk il poate da in gat pe soros (soros nu il poate cenzura pe Musk pe Twitter). 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, doru3160 a spus:

Promițător, poți pleca și la mare cu bulectrica. Nu-ți trebuie decât răbdare

Si cate o zona virana la marginea drumului sa depliezi panourile, in parcare nu cred ca incape nici pe 3 locuri.... 

Apoi in unele tari te poti trezi cu remorca disparuta, si panourile pe casa cuiva. 

Chestiile astea sunt mai mult de atragerea atentiei, maririi increderii actionarilor Tesla, etc.... 

(este parerea mea, daca vreti da dati in mine, in loc de pietre si cuvinte grele, folositi baterii Litiu noi) :hdgfhgdf

Link spre comentariu
Acum 50 minute, Усилитель a spus:

Si cate o zona virana la marginea drumului sa depliezi panourile, in parcare nu cred ca incape nici pe 3 locuri.... 

Ești cusurgiu :rade:

Apoi in unele tari te poti trezi cu remorca disparuta, si panourile pe casa cuiva. 

In unele țări, dar la noi nu. Cine te pune sa mergi în acele țări ? :rade:

Chestiile astea sunt mai mult de atragerea atentiei, maririi increderii actionarilor Tesla, etc.... 

Eu i-aș spune joc de glezne. Ca în box, nu are nici un efect asupra meciului. 

Cu aruncatul de baterii ma mai gândesc. Pe moment, și mie îmi trebuie. :hdgfhgdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări