doru3160 Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 Adevărat tupeu...să dai peste o Tesla. Link spre comentariu
merck Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Pentru cei care cred ca viitorul va fi pe hidrogen pot vedea mai sus de ce nu va fi asa. Se vede clar randamentul 30% hidrogen vs 76% electric. Mai adaugam ca o masina pe hidrogen costa cu 20-30.000 euro mai scump decat una de aceeasi clasa la bulectrice, o statie de alimentare cu H2 costa in jur de 1-1,5 milioane de euro vs 250.000 euro una electrica, performantele masinilor pe hidrogen care sunt foarte slabe (toyota mirai face 0-100 in 9 secunde). Am vazut ca si pretul pentru 100km facuti in masina pe hidrogen nu-i iestin 13 euro (si asta in conditiile in care hidrogenul nu este obtinut prin electroliza, deci nu-i hidrogen eco). Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 (editat) Frumos arată in imaginea de mai sus morișca pe care scrie 100%. Urmeaza 80% "transportation & storage". Si , cireasa de pe tort: Overall Efficiency (rate ) 76%. Sună frumos. Dar dacă facem comparatie cu o masină cu motor cu abur alimentat cu cărbuni, variantele de mai sus mult mai poluante. Asta după a mea părere. Editat Mai 28, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Cui ii pasa. N o sa avem bani nici de una nici de alta. Link spre comentariu
dark_angel Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Ori ca bagi tu carbune la "Mocanita" ori ca baga aia la termocentrala.... tot aia e. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-barbat-a-murit-in-urma-unui-accident-cu-tesla-pentru-ca-manerele-au-ramas-blocate-iar-el-a-ars-de-viu.html Tesla bineinteles nu isi asuma vina, doar manerele n-au cum sa functioneze daca masina brusc ramane fara curent. Si probabil e normal sa ia foc, ce, si alea pe benzina iau foc. Lasati prostiile si nu ne deranjati de la salvatul lumii. Link spre comentariu
validae Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Nu ştiu ce l-o fi împiedicat să spargă geamul lateral, dacă nu mergea zăvorul electric.Cu cheile şi tot îl spargi....sau chiar cu clema de la centură.Chiar aşa lipsă de simţ de conservare să aibă unii...cred că pe unul din ăsta, dacă-l lăsa bateria teslei într-o pădure deasă, murea de foame. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 (editat) Astea ielectrice sunt ca un coșciug ambulant. Nu are treabă cu autoconservarea... mă rog,sunt niște conserve Iau mai repede foc,de fum numai vorbesc, practic ăla nu a avut nici o șansă. Și nu vă luați după știri, ăștia îmbarligă rău știrile, cică a supraviețuit, poate era inconștient. Editat Mai 28, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Nu stii cat de treaz si intreg era omul dupa impact. Plus nici cat de repede s-a extins focul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Totul e de la baterie, Link spre comentariu
merck Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 Tesla battery research group unveils paper on new high-energy-density battery that could last 100 years Link spre comentariu
merck Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 (editat) La 28.05.2022 la 22:35, maresaldeflota a spus: Astea ielectrice sunt ca un coșciug ambulant. Asta nu era bulectrica: Accident teribil la ieşirea din Iaşi. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina a luat foc pe loc Nici asta nu era bulectrica: Simi a murit carbonizat la volan, după un accident înfiorător pe un drum din Italia. Românul îşi dusese iubita la muncă şi se întorcea acasă Românul a rămas blocat în dubă şi a murit carbonizat Editat Mai 31, 2022 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 1, 2022 Partajează Postat Iunie 1, 2022 Cazane obosite... E nasol cand usa nuvse deschide din cauza deformarii dar e mai nasol când nu se deschide electric si n ai optiune mecanica. Desi...poate si tijele alea se rup deci tot nu scapi. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 1, 2022 Partajează Postat Iunie 1, 2022 Am in masina o unealta multifunctionala (ranga) si o poza cu un Tesla in flacari. Ca justificare. Pana acuma, politia a acceptat mereu explicatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum