Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Autoritățile din Paris retrag din circulație 149 de autobuze electrice, după incendiile care au avut loc în ultima lună. Cel puțin trei dintre acestea au luat foc în mers, în timp ce transportau călători. Regia pariziană de transport în comun a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la aceste incidente. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Усилитель a spus:

trei dintre acestea au luat foc în mers, în timp ce transportau călători.

Pai de aia. Daca le plimbau goale, nu se intampla nimic...sau poate nu, pt ca celelalte rezulta ca nu transportau calatori, dar tot au luat foc.:rade:

Link spre comentariu

Firma MOL (HU) construieste o fabrica de hydrogen, care anul viitor va produce eco = fara emisii carbon, anual min 1600 tone. O parte va fi amestecat in reteaua de metan 5-8% nu implica modificari in aparatele alimentate. Cealalta parte va merge la statiile proprii si la cele 400 autobuze cu hydrogen comandate, din care au fost puse in circulatie cele 40 sosite. 3buc au fost testate in regim normal timp de peste 1 lună. 

Ca fapt divers, eu inca nu am inteles cum se masoara greutatea gazelor, si cel mai greu este al hydrogenului, heliului... 

Link spre comentariu
13 minutes ago, Усилитель said:

Ca fapt divers, eu inca nu am inteles cum se masoara greutatea gazelor, si cel mai greu este al hydrogenului, heliului... 

Cântărești borcanul gol, îl umplii cu gaz, îl cântărești și faci diferența? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări