Sharky Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Puie monta. Bai ce sa zic. Sper ca la noi sa nu bage taxe inca un an, doi. In rest 20 la suta nuve problema. Problema e sa nu te oblige sa vinzi cazanu. Eu cu vaccinu m am ars. Au cerut împuțiții de macaronari sa am doza de mai putin de 6 luni. Ciorile Europei, unde militianu macaronar cu masca sub nas iti face observatie sa iti pui masca! Facut doza 3 si nici macar nu m au intrebat de ea. In schimb am prins bonus un pitiriazis rozat fix la 2 zile dupa doza ca sa ma bucur in concediu de el. Sper ca s a terminat aberatia asta cu covid. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 12 minutes ago, Sharky said: Puie monta. Bai ce sa zic. Sper ca la noi sa nu bage taxe inca un an, doi. Problema e sa nu te oblige sa vinzi cazanu. Prinzi linistit si 1 aprilie 2025 cu cazanul, nu are lumea bani de EV-uri . Buba va fi daca vrei sa iesi cu cazanu' din tara spre vest. As zice ca la greci ai sa poti merge. Cum in Romania nu prea le-a iesit cu vaccinul, nu vor incerca nici cu EV-urile, dar prin vest vor incepe sa inghesuie lumea sa treaca pe EV-uri, mai ales ca acum vor invoca si faptul ca trebuie sa nu mai fim dependenti de petrolul rusesc. 25 minutes ago, Sharky said: Facut doza 3 si nici macar nu m au intrebat de ea. In schimb am prins bonus un pitiriazis rozat fix la 2 zile dupa doza ca sa ma bucur in concediu de el. Trebuie doar sa te speli zilnic si sa schimbi prospopul o data la 2-3 zile (altceva nu ai ce sa faci). Da, poate nu-i de la vaccin ci ai fost stressat. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 https://gadget.ro/grupul-volkswagen-recheama-in-service-peste-100-000-de-masini-plug-in-hybrid-deoarece-prezinta-risc-de-incendiu/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Staţi liniştiţi,inke nu se pot scoate din uzul curent alea pe "petrol".Mai apoi mă apucă şi râsul când aud oe unii că nu vom mai depinde de ţiţei!Suntem civilizaţia crescută şi dependentă 90%,cred,de petrol.Aruncaţi numai un ochi prin propria casă să vedeţi dacă găsiţi mai mult de 5% obiecte care n-au legături cu petrolul!Şi restul s-ar putea ca indirect să fie legate de acesta... În viitor va fi o singură mare problemă,"ce ne facem când se va termina petrolul"!Acu' ne cam batem joc de acesta! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fobservatornews.ro%2Fauto%2Fpeste-100000-de-masini-volkswagen-audi-seat-si-skoda-rechemate-din-cauza-riscului-de-incendiu-465131.html&h=AT2GVW3F_h0Q358juRr3TFdRD7FHH2uLo-f6EEKWXPrOCDDyKMhiGULJoV0XiMYO9Ta372NjkB1lfexfbIEinYN6_hMWp7c5MLLbUQU3Y9rAdxZHJPWLrZyvZqNBN6xKrekYASsmsxF5LMPWfPwN&s=1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Câteva lucruri ce trebuie ştiute despre bateriile cu litiu... Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Hai bre, ca de parca petrolul nu provoaca razboaie sau poluare.... Hai lasa. Orice resursa, orice avantaj strategic poate provoca un conflict din care sa rezulte foamete, crime, dezastre ecologice. Doar vor astia sa ne otraveasca muntii cu cianuri doar pt aur. Mancam aur? Banu ochiul dracului.... Ca e litiu, ca e cobalt, ca e aur, ca e petrol sau pur si simplu un teren apare imediat lupta pt control. Si cu cat oamenii care se lupta sunt mai fomisti sunt si hapsani si te taie pt un miez de nuca... Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 (editat) Sharky.Aici e vorba de cinismul ţărilor dezvoltate...Se chinuie ăştia acuma să reducă drastic conţinutul de cobalt în baterii,tocmai datorită prezentării situaţiei din Congo! Ca fapt divers.92 milioane de oameni în Congo?!Extrem de săraci în ţara cea mai bogată din lume în minerale foarte valoroase,estimate cam la 24 trilioane $!! Mai nou cică chinezii ar controla 70% din sectorul minier în Congo... Editat Aprilie 12, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 43 minutes ago, BRANCA said: ...Se chinuie ăştia acuma să reducă drastic conţinutul de cobalt în baterii,tocmai datorită prezentării situaţiei din Congo! Ii doare fix in p.la de situatia din Congo! Ei cauta sa reduca continutul de cobalt din cauza pretului in continua crestere! Dar daca nici atat nu stii imi pierd timpul. Congo nu este singura tara in Africa unde exploatarea populatiei este feroce. Inlusiv in Africa de Sud (o tara bogata si "civilizata" de omul alb) fix acelasi lucru gasesti. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Corect. Cinismul e pt profit, iar daca tara respectiva nu are apa calda le ar da si cianura de mancare daca ar iesi profit din asta. Conducatorii ar accepta fara sa clipească! Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 E plin netul de relatări privind cobaltul "însângerat",mai vechi sau mai noi.Evident că nu asta a fost factorul determinant la scăderea conţinutului de cobalt din baterii,dar a contat... Iar preţul creşte datorită exploziei cererii. https://www.google.com/amp/s/amp.abc.net.au/article/100802588 Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 (editat) 33 minutes ago, BRANCA said: E plin netul de relatări privind cobaltul "însângerat" Nu-i singurul! curios tot cu 1$ pe zi sunt platiti. Si sa punem ceva si despre comunisti: Si p.zda aia indianca ar fi bine sa se uite mai intai in ograda ei!!! Stiam eu de ce nu-mi plac femeile "boite"! Editat Aprilie 12, 2022 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 În India sunt "monumentale" secvenţele cu sărăcia.Nu cred să-i poată egala cineva la numărul de săraci dintr-o ţară! Am văzut un documentar francez cu "recoltarea" de păr de la indience,pentru peruci.Era undeva spre sudul Indiei.La un templu local e tradiţia să se aducă ofrande unui zeu.Femeile f sărace se duc şi "donează" părul!O arăta pe una din ele,mai apoi,că plecase "acasă" şi-şi făcea o colibă,efectiv pe pământul bătătorit! Sincer nu ştiu cum supravieţuiesc indienii săraci...Săracii noştri sunt "boieri" faţă de ai Indiei... Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 (editat) This Liquid System Can Store Solar Energy For Years And Can Release It On-Demand The technology is called the MOlecular Solar Thermal (MOST) system. When it meets sunlight, the atoms within the molecule are rearranged to change its shape and turn it into an energy-rich isomer, which can be stored in liquid form. The Chalmers team has teamed up with scientists at China’s Shanghai Jiao Tong University, who have used a compact thermoelectric generator to turn that heat into electricity. Ne sparg chinezii! Editat Aprilie 14, 2022 de merck Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Intreba un coleg la ce este buna cercetarea stiintifica fundamentala si tot dumnealui raspundea ca este o modalitate eleganta de a freca buha pe bani multi, cei de la CERN erau luati in vizor...cum adica sa cicnesti electroni, ce speri sa obtii? Pentru acel coleg, uite la ce este buna cercetarea fundamentala: Acum 13 ore, merck a spus: This Liquid System Can Store Solar Energy For Years And Can Release It On-Demand The technology is called the MOlecular Solar Thermal (MOST) system. When it meets sunlight, the atoms within the molecule are rearranged to change its shape and turn it into an energy-rich isomer, which can be stored in liquid form. The Chalmers team has teamed up with scientists at China’s Shanghai Jiao Tong University, who have used a compact thermoelectric generator to turn that heat into electricity. Ne sparg chinezii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum