Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

2 hours ago, informer said:

Oricum is uimitori indienii astia (sau pakistanezi sau ce-s...) ce reusesc sa faca folosind materiale banale si unelte... rudimentare, ca sa ma exprim frumos.

Saracia te invata multe! :84

Eu doar cand ii vad cum stau in diferite pozitii cand lucreaza ... imi amortesc mie picioarele! Or fi ei trasi doi printr-un inel dar si asa mi se pare inuman.  

10 hours ago, mac01 said:

Pesemne ca n-ai circulat cu masina la inceputul pandemiei...cand benzina a scazut de la 6 lei la 4 lei.

Si a stat vreo cateva luni bune la pretul ala.

Tu tai o bucata dintr-o propozitie si te certi singur?

Eu am scris:

Nu stiu daca TVA-ul este la fel (normal la energie trebuia sa scada, dar n-am mai urmarit ce si cum, dar la benzina nu se va reduce niciodata). 

Poate nu esti la curent, dar vorbeam de TVA. Normal produsele de baza trebuie sa aiba toate TVA redus, benzina insa nu va face niciodata parte din produsele de baza, deci si TVA-ul este batut in cuie. 

P.S. In pandemie trageam masina cu sfoara, dar acum cred ca iti vine tie randul sa o impingi. 

Link spre comentariu

Only ‘clean’ vehicles will be able to drive within Greater London without paying the £12.50 a day charge

The ultra-low emission zone (Ulez) is to be expanded across all of Greater London by the end of next year, Sadiq Khan announced on Friday.

This will mean that drivers of more polluting vehicles will have to pay £12.50 a day to drive anywhere in the capital – effectively meaning only “clean” vehicles can drive within the M25 without paying the charge.

Link spre comentariu

Ce schimbari, sa bage co2 si nox tot mai mic si aia e. Cine se poate se adapteaza, in tarile cu apa calda ca in rest oricum se merge cu cazane si se ard lemne in soba.

Electricele nu vor face nimic pe plan mondial, dpdv ecologic, doar niste smecheri vor invarti niste bani.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Sharky a spus:

Electricele nu vor face nimic pe plan mondial, dpdv ecologic, doar niste smecheri vor invarti niste bani.

Ca sa citez un clasic in viata, aprob pozitiv. E noua modalitate de a scoate banutul din buzunarul melteanului care nu mai are ce face cu ei, si masina clasica oricum nu mai cumpara, pt ca are deja, mai multe in batatura.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări