Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

9 hours ago, doru3160 said:

Simplu. Să nu-ți dai cu părerea când nu știi despre ce vorbești.

Eu pot sa tac daca te deranjeaza, dar pretul la carburant va creste si tot nervos ai sa fii :57.

Personal si la 5 euro sau 10 euro litru de benzina imi permit sa merg cu masina. La pretul ala ... tu ai sa fii pieton. 

Screenshot-2022-02-28-at-07-57-37.png

Editat de merck
Link spre comentariu
4 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Pretul carburantului este direct proportional cu pretul energiei electrice, deci nu va fi mare diferenta la pret/Km.

Deincarcat la solare, da, merge insa iarna cam greut.

S-a plafonat candva pretul la benzina???

Nu stiu daca TVA-ul este la fel (normal la energie trebuia sa scada, dar n-am mai urmarit ce si cum, dar la benzina nu se va reduce niciodata). 

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

dar la benzina nu se va reduce niciodata). 

Pesemne ca n-ai circulat cu masina la inceputul pandemiei...cand benzina a scazut de la 6 lei la 4 lei.

Si a stat vreo cateva luni bune la pretul ala.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cu preturile majorate ale carburantilor conventionali,lumea se incinta sa se replieze catre gpl momentan.O iluzie,gpl e doar o amagire,pe gpl nu mai ai libertate,esti la mina instalatorilor si a furnizorului de gpl,ce bineinteles creste pretul la pompa cu motivatia ca s-au scumpit toate.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, merck a spus:

Personal si la 5 euro sau 10 euro litru de benzina imi permit sa merg cu masina. La pretul ala ... tu ai sa fii pieton. 

Sa mori tu? Acum ca te dai tu mare scula în toate domeniile, e treaba ta, te crede cine vrea, sau nu. Dar ca îmi știi tu resursele, dă-mi voie sa nu-ți zic mare lucru, pt ca nu meriți, și dacă mă cobor la nivelul tău și îți zic ce meriti, sigur te superi. Și nici asta nu m-ar deranja, dar strici feng shui-ul  topicului.

Link spre comentariu
3 hours ago, doru3160 said:

Sa mori tu? Acum ca te dai tu mare scula în toate domeniile, e treaba ta, te crede cine vrea, sau nu. Dar ca îmi știi tu resursele, dă-mi voie sa nu-ți zic mare lucru, pt ca nu meriți. 

Pai daca ai resurse ce te plangi? (si ce te legi de mine?) Marca banu' si mergi inainte!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări