Sharky Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Solar roadways a fost un fisco, dar banii au fost luati de la fraieri. Asta deja e un fapt dovedit. In rest treaba cu timpul cum o explici? Ca e drum nu parcare. Sau se opresc bmw istii pe avarie pana se incarca: stau 5 minute bossss Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Incarcarea se face si in mers, nu numai cand masina este oprita: Citat The roadway will charge electric vehicles whether they’re in motion or at a stop through a process called inductive charging Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 ElectrReon announced the launch of the first fully operational e-bus utilising the company’s wireless charging infrastructure in the city of Visby, Sweden. The Smartroad Gotland project started in 2020 and is one of four Electric Road demonstrators in Sweden. The Swedish transport authority Trafikverket has been involved since the partners began installing the in-road wireless charging system in late 2019 as reported. Test operations began shortly after on the 1.6-km test section between the airport and Visby city centre on the Swedish island of Gotland. ElectReon in today’s news reports, the fully electric 40-ton truck and trailer the company has been running for nearly a year have since reached speeds up to 80 kph and received an average power of 70 kW from the electrified roadway. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Sistemele astea de incarcare electrica "on road" asa zise "sarma-less", cum stau la capitolul compatibilitate electromagnetica, campuri radiate, si mai ales randament, etc? ==================== De la o vreme baietii destepti au gasit o noua metoda de imbogatire personala: inventeaza tot felul de solutii cu promisiuni adesea fanteziste, impractice sau chiar imposibile, doar pentru a atrage banii de la investitori pe care sa-i praduiasca, faimosul caz al firmei Nikola fiind doar varful aisbergului... Eu personal am mari dubii relativ la ideile astea cretze prin care masinile si mai ales camioanele s-ar incarca prin "sarma-less" in timpul mersului pe drumuri... Daca ma uit la ce garda la sol trebuie sa aiba un SUV sau un camion, si deci ce distanta poate fi intre sursa (emitatorul) din asfalt si receptorul de pe autovehicul, deja imi apare asa... un mare semn de intrebare. Inclusiv relativ la campurile electromagnetice produse si radiate... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Corect, iar noi in Cluj folosim troileibuze de mai bine de 50 ani... Fara atatea pierderi, fara baterii scumpe. Vezi ce randament are incarcarea respectiva, vezi cat e de lucru sa pui asa ceva in podea. IAr pt omul de rand care iese inafara rutei e degeaba, ca nu ai bani sa faci toate drumurile asa. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 16 minute, Traian B a spus: De la o vreme baietii destepti au gasit o noua metoda de imbogatire personala: inventeaza tot felul de solutii cu promisiuni adesea fanteziste, impractice sau chiar imposibile Stay hungry, stay foolish! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Decât soluţii fanteziste şi scumpe de încărcare ,,wireless,, pentru transportul public, mai bine ar adopta soluţia cu încărcare rapidă prin contacte aeriene, un soi de ,,pantograf,, care atinge clemele de contact doar în staţii, sau anumite staţii. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Aia exista deja, busurile electrice asa se incarca. PE de alta parte Traian B are dreptate, sunt multi sarlatani care vrajesc lumea cu simulari, randari, tot felul de avioane, fraieri pun botul, investesc o groaza de bani. In final se striga ca imparatul e gol si investitorii raman cu tzeapa. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Nu zic ca nu sunt multi sarlatani, dar mai sunt si oameni seriosi. Oricum eu fac diferenta intre americani si suedezi. In Norvegia daca am inteles bine incalzirea locuintelor se foace doar electric. Deci pentru ei incarcarea unei masini electrice acasa nu li se pare un capat de tara. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 3 ore, Traian B a spus: Sistemele astea de incarcare electrica "on road" asa zise "sarma-less", cum stau la capitolul compatibilitate electromagnetica, campuri radiate, si mai ales randament, etc? de când au aflat ca functioneaza precum plitele cu inductie, tiristii si boschetarii cica sunt pentru sarma-less. Nu mai trebuie sa care dupa ei primus, gaz, spirt si alte celea. Doar pun tigaia pe asfalt si gata. Mai ceva ca în Irak unde puneai tigaia cu slanina în nisip si faceai ochiuri de ou pe capota masinii. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 prea bine nu stau la nimic! dar ignoranta e mare, la fel si "foamea de bani" , in plus "da bine" la prostime treaba cu ECO, kkturi verzi, BIO.... surprinzator pe un forum "TEHNIC" userii viseaza "wireless" ce transfera zeci de KW in minute..., bateriile "sug" toata energia instant iar curentu' vine din alta dimensiune unde poluarea inca nu a fost inventata. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 6 minute, maxim_sedilec a spus: surprinzator pe un forum "TEHNIC" userii viseaza "wireless" ce transfera zeci de KW in minute..., Eu cred ca tu visezi ceea ce nu s-a scris. Cine si unde a scris: "wireless" ce transfera zeci de KW in minute??? Link spre comentariu
tenzen Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 nu dispera,intre acest topic si ala cu parizeru' nu e nici o diferenta,de aia nici nu se afla in sectiunea tehnica... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 1 minut, tenzen a spus: nu dispera Te uiti in oglinda sau de unde replica asta? Link spre comentariu
tenzen Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Era un film mai inainte pe warner tv cu taranoii aia din sua,cowboy in limbaj mai decent,si nu mi-am dat seama ce scriu,bunule domn! Scuzele mele tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum