Mircea Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Suntem pe drumul cel bun, scad garantat preturile la bateriile electrice. Sa vezi imbulzeala la cumparat. PS: Acum incepem sa ne permitem toti, in sfarsit, PCB-uri aurite. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Vin cainii eco dupa tine.n o sa mergi/fugi singur. Lasa cu litiu ca mineaza tata musk din piatra seaca. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Bicicleta va fi la putere! Se vede si in poza de mai jos. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Ca si in multe alte locuri. Dar sa ii vad eu pe biciclistii adevarati de Cluj, eu de mic in Zorilor am stat, acolo era barbat, ala care urca dealul fara oprire. Ce-i drept, exista electrice... Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 exista si biciclete cu multiple foi si pinioane. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Exista acuma, pe vremuri la Tohan schimbam pinionul spate pe 24 de dinti cind ajungeam la bunici la Dej, in Banat treceam pe 18. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Intr-adevar Tohanul nu l-am prins,sau doar din vedere.Cind am inceput eu pedalarile,aparuse Semicursiera ruseasca,au pandit-o ai mei doua luni pina au gasit visinie,era un magazin pe strada Doamnei,in capitala...Mai era o ciudatenie,Ukraina,dar era dar solida,tehnic nu stia insa nimic. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus: Exista acuma, pe vremuri la Tohan schimbam pinionul spate pe 24 de dinti cind ajungeam la bunici la Dej, in Banat treceam pe 18. N-ati gasit la sasi torpedou Sachs cu trei viteze? Ca era plin de ele. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Prin anii 66-67 cind am luat bicicleta nu erau sasi prin Banat...doar svabi, si am vazut astfel de biciclete insa le cautai cu luminarea, ma rog, diferenta mare dintre svabi si sasi cel putin dupa parerea mea, svabii erau altfel de oameni, in bine, mult mai bine. A avut tata prin anii 50 un Puch cu 3 viteze, demultiplicare planetara si era doctor in ele, aveau ceva saibe de bronz care se uzau si nu mai schimbai vitezele, meseriasii de atunci cereau o mina si un picior sa le repare, si da erau sasi ca tata era din Sibiu, asa ca a invatat sa le repare singur, era extrem de talentat la mecanica dar a ajuns ...inginer agronom ca n-a putut da la mecanica, batrinii avind atelier, la cazier nu dadea bine originea nu era sanatoasa asa ca a dat la Agronomie, acolo nu era nevoie de cazier... In vremea aia se schimbase modelul de la Carpati la Tohan, in fapt a schimbat forma aripii si culorile in rest erau la fel si era la fel de buna ca si Carpatul vechi, dupa o perioada n-au mai fost la fel de bune. Si imi amintesc ca facusera un fel de semicursiera Tohan cu 3 viteze, am vazut-o si tata n-a fost deloc multmit de cum era facuta, ma rog era si mai scumpa. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Nu am avut Carpati, dar am vazut la cineva ca aveau talonul ciudat. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 (editat) Era janta normala pentru anvelopa cu sirma, identica cu Tohan-ul. Editat Ianuarie 28, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
megabit Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 La 20.01.2022 la 9:34, gica70 a spus: Stati asa, un plin de curent va fi cat unul cu combustibil! Acest lucru va fi posibil doar daca pretul energiei electrice va creste permanent, iar cel al carburantului - nu, dar este exclus ca se va intimpla asta. Cine cumpara automobil electric sau hibrid plug-in se bazeaza in primul rand pe incarcarea de acasa, ca pret. Eu incarc cu 66 de bani pe kw/h la priza de acasa ... cand uit sa incarc la statiile gratuite. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 28, 2022 Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Benzina are 9,3kWh/l și e vreo 6,7lei/litru, adică 0,72lei/kWh. Mi se pare surprinzător de apropiat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum