Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 23 minute, daniels a spus:

Crezi ca pompa de caldura e nunai aparatul ala din casa?

As vrea sa vad fiecare sacara, ca sa nu zic apartament, cu pompa de caldura intr-un oras.

De unde ai tras concluzia asta?

Cred ca nu ai vazut in tarile civilizate cum stau pe acoperis (nu au acoperis in 2-4 ape ci acoperis plat). Ma refer la pompele aer/apa sau aparatele de aer conditionat. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Suntem in etapa in care ne jucam si experimentam energia alternativa.
Intradevar sunt grupuri care castiga din situatia asta. Joaca de-a energia alternativa.
Dintr-un KW venit de la soare luam cam 20%. Canci !
Ca sa facem masini electrice poluam mai mult decat s-ar caca sau s-ar basi caii de la o caruta ...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Problema e ca poluam oricum si cu celelalte masini.

Pt ca am avea tehnologie sa facem sa tina fiecare milionu, cu service eficient si ieftin, DAR ce ne facem ca dupa se inchide fabrica.

ASa ca inventam masina electrica, producem sute de miliarde in continuare si salvam planeta!

Daca s-ar da legi ca perioada minima de garantie sa fie 15 ani si 500k pt uzura normala sa vezi ca s-ar face in continuare masini. LE-ar proiecta altfel, evident, ar fi mai scumpe, dar ar fi masini, nu consumabile. Tehnologia o permite, poluarea ar fi MULT mai mica, DAR ce se facem ca nu mai iese banu gros.

Si nu ma refer ca e o conspiratie a masinilor care se strica. Pur si simplu le fac pe profit si nu pe calitate pt ca asta se vrea. Ieftin. Dar daca vii cu niste legi, asa cum vii si cu electrica, poti sa educi producatorul/cumparatorul. Altfel daca am lasa dupa legea junglei si a cererii si oferte nici centuri n-am avea la masini.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Sharky a spus:

Problema e ca poluam oricum si cu celelalte masini.

Cand au fost inventate "celelalte masini" nu se nascuse Greta si nici nu se stia ce-i aia poluare.
Azi suntem mai evoluati. Poluam constienti. Sau aprope constienti.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

La noi in Europa e bine, luptam pentru reducerea poluarii.

Inca, Romania vinde certificate verzi prin europa, ca daca nu mai are mari poluatori, are atmosfera mai curata...

China, Rusia, Statele Unite si celelalte pot sa polueze linistite atmosfera, ca oricum poluarea ramane in limitele granitelor lor....

Link spre comentariu
2 hours ago, daniels said:

Crezi ca pompa de caldura e nunai aparatul ala din casa?

As vrea sa vad fiecare sacara, ca sa nu zic apartamenr, cu pompa de caldura intr-un oras.

1 hour ago, merck said:

De unde ai tras concluzia asta?

Cred ca nu ai vazut in tarile civilizate cum stau pe acoperis (nu au acoperis in 2-4 ape ci acoperis plat). Ma refer la pompele aer/apa sau aparatele de aer conditionat. 

Uite asa, care pe unde a gasit loc. Mai e si varianta care se pune in geam.

hdrpl.jpg

Link spre comentariu
Acum 4 ore, merck a spus:

Stai linistit ca sunt niste articole scrise de clone gen "canal D".

Pe mine ma amuza ca incepeti sa vorbiti de masini Tesla care ating usor pretul de 60000 de lire .

Cate persoane o sa-si permita ca sa nu mai zic de service la ele .

De banii astia ma mut inapoi in Ro iau o casa cu pamant pe langa oras si ma multumesc cu orice jaf de masina pana in 4000 de lire .

Link spre comentariu
Acum 5 ore, merck a spus:

Din ce vad, Tesla model 3 este 42990 lire.

Mirror nu cred ca face parte din categoria "canal D"

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/every-petrol-diesel-driver-penalised-25958160

P.S. Eu cred ca voi o sa "bicicliti" la greu :57

Modelul de care se discuta in pagina anterioara a fost peste 70000lire ...cam scump pentru o baterie pe roti.

Crezi ca Mirror nu e influentata sau nu are articole de genul "am plimbat pisica si am gasit 2 lire ..sunt bogat " ??

Unde lucrez eu acum  sunt cam 120 de oameni si sunt doar 3 masini electrice .

Intr-o parcare plina de sute de masini gen Asda daca vezi 4..5 la incarcat si sa zicem ca sunt 10 parcate .

Asa ca mai e mult pana la electrice.

Editat de lalihifi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări