Sharky Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Nu stiu ce sa zic, momentan pe mine viitorul m-a ajuns inainte de toata pandemia asta. Eu si inainte de pandemie mergeam la birou cand aveam chef, mai mult pt socializare si schimbare de peisaj. ASa ca ce treaba sa am cu cazanu poluant prin oras? Doar de am ceva de facut. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 (editat) Acum 17 minute, Sharky a spus: Nu stiu ce sa zic, momentan pe mine viitorul m-a ajuns inainte de toata pandemia asta. Eu si inainte de pandemie mergeam la birou cand aveam chef, mai mult pt socializare si schimbare de peisaj. ASa ca ce treaba sa am cu cazanu poluant prin oras? Doar de am ceva de facut. Intrebarea este: cati mai sunt ca tine in Cluj? Eu stiu un caz inainte de pandemie: cumpara masina in rate, primeste masina de la firma, da masina in rate spre folosire la un amic pentru o suma destul de modica doar "ca sa nu faca panza de paianjen in parcare". Aaa si amandoi programatori deci puteau butona de acasa pana la pensie (chiar am ramas masca cand am auzit ca unul din ei a primit masina de la firma). Acum cu pandemia ... stau la umbra si cate o luna (da, nu ies deloc din casa o luna!!!). De ceva timp si-au luat Oculus quest 2 si se joaca impreuna in virtual. Deci acum nu mai conteaza ca amble masini au panza de paianjen in parcare . Editat Decembrie 30, 2021 de merck Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 E o vorbă pe la ţară : ,,Unde e multă minte e şi multă prostie,,.....cred că e şi cazul citat. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Gigantul auto care va crea 6.000 de locuri de muncă în 2022 pentru a face față cererii de vechicule electrice Până în prezent, compania a vândut peste un milion de vehicule electrice. Zipse a mai subliniat că cererea de vehicule electrice este foarte mare. ”I4-ul nostru este epuizat de luni de zile, la fel ca şi iX”, a punctat reprezentantul BMW. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Gigantul auto care va crea 6.000 de locuri de muncă în 2022 pentru a face față cererii de vechicule electrice Realitatea e putin alta: Dupa ce a concediat 6000 (sase mii), gigantul va crea 600 (sase sute) de noi locuri de munca, toate platite mult mai prost decât cele pe care le-a eliminat. Si pe urma, la fel ca VW, se va mira ca nu se mai gaseste, dom'le, mâna de lucru calificata în Almanya. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 La subiect Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 2.8 milioane de bucati sa vanda doar in anul 2025 .... e ceva. Pe 10 martie 2020 a fost produsa masina Tesla cu numarul 1.000.000 (a fost o Tesla Model Y) Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Am mai citit asta cu fiecare cate bucati vrea sa vanda, problema e ca nu se extrage atata litiu cat este necesar pt bateriile aferente (mai trebuie si la cei cu telefoane, laptopuri, scule de mană, etc) Iar dupa un timp se termina..... ( deja in ultimii ani pretul a crescut de 3X...) Idem la cobalt si alte pămanturi rare. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Sa se descurce, ca prea mult se lauda. In general previziunile s-au realizat cu mari intarzieri sau deloc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Acum 3 ore, Усилитель a spus: problema e ca nu se extrage atata litiu cat este necesar Poate avem norocul sa treaca o cometa bogata in asa ceva prin aproprierea Pamantului ,sa o captam si saracim de bogatii. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Se laudau ca scoate litiu din piatra seaca. Ramane de vazut,expertii in minerit ziceau ca nu se poate ca altfel dupa cerere se facea deja. Inca asteptam formule magice pt baterii din elemente mai usor de obtinut. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 1, 2022 Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Cam slab. Vad ca si in Olanda unde taxele auto sunt imense iar bulectrica are scutire, doar 20 procente. Cam slab. Pe de alta parte din ce stiu tot ce se produce se vinde. Deci cred ca e doar fapt ca nu exista mai multe. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Ce mi se pare mie foarte interesant este ca Japonia este pe ultimul loc desi ei produc hibride de foarte multi ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum