Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Nu stiu ce sa zic, momentan pe mine viitorul m-a ajuns inainte de toata pandemia asta.

Eu si inainte de pandemie mergeam la birou cand aveam chef, mai mult pt socializare si schimbare de peisaj.

ASa ca ce treaba sa am cu cazanu poluant prin oras? Doar de am ceva de facut.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Sharky a spus:

Nu stiu ce sa zic, momentan pe mine viitorul m-a ajuns inainte de toata pandemia asta.

Eu si inainte de pandemie mergeam la birou cand aveam chef, mai mult pt socializare si schimbare de peisaj.

ASa ca ce treaba sa am cu cazanu poluant prin oras? Doar de am ceva de facut.

Intrebarea este: cati mai sunt ca tine in Cluj?

Eu stiu un caz inainte de pandemie: cumpara masina in rate, primeste masina de la firma, da masina in rate spre folosire la un amic pentru o suma destul de modica doar "ca sa nu faca panza de paianjen in parcare".

Aaa si amandoi programatori deci puteau butona de acasa pana la pensie (chiar am ramas masca cand am auzit ca unul din ei a primit masina de la firma). Acum cu pandemia ... stau la umbra si cate o luna (da, nu ies deloc din casa o luna!!!). 

De ceva timp si-au luat Oculus quest 2 si se joaca impreuna in virtual.

8f567010-oculus-quest-2-le-casque-de-rea

Deci acum nu mai conteaza ca amble masini au panza de paianjen in parcare :85.

Editat de merck
Link spre comentariu

Gigantul auto care va crea 6.000 de locuri de muncă în 2022 pentru a face față cererii de vechicule electrice

Realitatea e putin alta: Dupa ce a concediat 6000 (sase mii), gigantul va crea 600 (sase sute) de noi locuri de munca, toate platite mult mai prost decât cele pe care le-a eliminat. Si pe urma, la fel ca VW, se va mira ca nu se mai gaseste, dom'le, mâna de lucru calificata în Almanya.

Link spre comentariu

Am mai citit asta cu fiecare cate bucati vrea sa vanda, problema e  ca nu se extrage atata litiu cat este necesar pt bateriile aferente  (mai trebuie si la cei cu telefoane, laptopuri, scule de mană, etc) 

Iar dupa un timp se termina..... 

( deja in ultimii ani pretul a crescut de 3X...)

Idem la cobalt si alte pămanturi rare. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Усилитель a spus:

problema e  ca nu se extrage atata litiu cat este necesar

Poate avem norocul sa treaca o cometa bogata in asa ceva prin aproprierea Pamantului ,sa o captam si saracim de bogatii.

Link spre comentariu

Se laudau ca scoate litiu din piatra seaca.

Ramane de vazut,expertii in minerit ziceau ca nu se poate ca altfel dupa cerere se facea deja.

Inca asteptam formule magice pt baterii din elemente mai usor de obtinut.

Link spre comentariu

Cam slab. Vad ca si in Olanda unde taxele auto sunt imense iar bulectrica are scutire, doar 20 procente. Cam slab.

Pe de alta parte din ce stiu tot ce se produce se vinde. Deci cred ca e doar fapt ca nu exista mai multe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări