Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 59 minute, doru3160 a spus:

Daca era uitat, nu-l mai scoteau la înaintare.

Da, l-au scos la inaintare ca mare noutate.

Daca-l uitau bine de tot il scoteau ca inventie.

Link spre comentariu

Problema nu o pun la UE că e E3,E4,ş.a.E vorba de înlocuirea totală a maşinilor pe petrol...Cam cum merge acuma în Norvegia.În ton cu chestiile alea:"fără cărbune","fără încălzire pe lemne",etc,etc...

Înainte ziceam că restricţiile se vor aplica într-un viitor îndepărtat,dar se pare că viitorul ăla a bătut deja la uşă...

Vorbeam cu cineva care lucrează la Brussel.Vrea să-şi ia maşină nouă.Şi oscilează între electrică şi hibridă.L-am întrebat de ce?Zice:"Azi,mâine,bagă ăştia restricţii la maşinile pe benzină sau dizel şi te trezeşti că nu poţi circula în multe locuri"!...

Link spre comentariu

Eu nu inteleg ce se mai agita sa isi cumpere masina cand pe acolo se circula cu 30km/h si zonele pietonale se extind de la un an la altul. Mai bine isi cauta o bicicleta, o trotineta ceva in zona asta. 

Acum 12 minute, Sharky a spus:

Acolo da. La noi mai e cale lunga.

Calea e lunga .... pana la urmatorul PNRR :57. Atunci iar semneaza altii ca primarii pentru noi si va trebui sa inghitim pe nemestecate. 

Link spre comentariu

Sharky.Ce cale lungă?Astea cu cărbunele şi fără lemne au venit peste noapte!Crezi că ăi bogaţi din UE o să aibă milă de noi?!N-ai văzut că totul vine sub formă de directivă/ordin?"Negociem" şi noi cică...da' cam înghiţim totul...

Link spre comentariu
Acum 40 minute, merck a spus:

Mai bine isi cauta o bicicleta, o trotineta ceva in zona asta. 

Eu as opta pt o ricsa...se rezolva și problema poluării, și se creează și locuri de munca. 

Link spre comentariu

Fain filmuletzul.....sunt variante care au in fata o juma de bicicleta si poti pedala .....de aici un pas la o baterie si electromotor suplimentar , eventual 2mp de panou solar sus ,face umbra si mai incarca....

nici 2000 euro , si mai si basculeaza marfa.....fata e chiar cool , cred ca place si la chopperisti....geaca de piele ,vrea 2 cranii cromate si ai respect....:hdgfhgdf

https://www.bimax.ro/triciclu-electric-cu-bena-vt5-fara-cabina-1020.html?gclid=CjwKCAiAksyNBhAPEiwAlDBeLKoXgOPA9GZDRsaqDDFiq4KiHprV5jiiABQOEtzJF6mpiB0l9Aox1hoC3XcQAvD_BwE

triciclu-electric-transport-marfa-bascul

si una "haudiofila "  

https://www.olx.ro/d/oferta/oferta-tricicleta-riksa-electrica-cu-reclama-si-audio-profi-montat-IDeLMcE.html

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Asa e la bulectrice. Multi kw, energie la indemana sa rasune maneaua.

Hai bre fii serios cu normele.

Peste 10-15 ani mai degraba. Nu se pune nimeni pe interzis de pe acum.

Politicienii se lauda, dar cine isi risca popularitatea? In cativa ani avem iar alegeri.

Stai linistit. Cresc taxele de forma si banii ii baga in rabla.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Sharky a spus:

Politicienii se lauda, dar cine isi risca popularitatea? In cativa ani avem iar alegeri.

Alegeri la care listele electorale contin doar banditi si noi suntem pusi sa alegem cativa dintre ei :rade:

Link spre comentariu

Aia asa e, dar cum da unu lege care poate un pic nu convine imediat ii sare adversarul politic la beregata.

Se manca intre ei pt ciolan!

In rest hai sa nu ne panicam. Mai sunt 5-10 ani in care sigur mai putem circula cu cazanele fara taxe prea mari.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, Sharky a spus:

In rest hai sa nu ne panicam. Mai sunt 5-10 ani in care sigur mai putem circula cu cazanele fara taxe prea mari.

Eu as zice ca nici in 15-20 de ani nu vor fi interzise, insa cum vor evolua taxele chiar habar nu am, aici banditii decid. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări