merck Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Nemtii ca sa nu se faca de cacao ca-s rupti in fund si nu-si permit bulectrice au rezolvat mai elegant situatia: Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Aia da. Ce ma distreaza reviewurile de genul. Are omul una de mertzan, cazan cum am eu. SE vede clar ca omul citeste pe net ceva si apoi recita poezia si se da cunoscator. Idem si mistretzu ala gras si chel de era inainte. Vai de steaua lor de review-eri romani. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Ford aims to be world's #2 electric vehicle maker within two years - COO Citat Dec 3 (Reuters) - Ford Motor Co (F.N) expects to be the world's second largest electric vehicle manufacturer within two years, with annual production capacity of nearly 600,000, a top company executive said Friday. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Ford s-a apucat sa faca si Mustang electric Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Am vazut Ford Mustang Mach-E si nu arata rau. E cam mare (la fel si Kia EV6) insa lumea asta cauta: mare, gros, plin . Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 9, 2021 Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Ieri am vazut la stirile Digi transmisiune directa din Norvegia : a picat asa multa zapada ca chiar si ei au fost surprinsi. Circulatia s-a blocat unii au stat si 12 ore in masini. Cei mai ghinionisti au fost cei cu electrice, (cel mai mare procent in Europa) bateriile s-au descarcat repede, plus ca nu se pot revigora repede cu o canistra de curent.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 9, 2021 Partajează Postat Decembrie 9, 2021 https://www.largus.fr/actualite-automobile/essai-tesla-model-y-son-autonomie-par-temps-froid-10788400.html Asta e problema la electrice, asa spre 1/2 autonomia pe frig si autostrada. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 9, 2021 Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Hai ca nu e chiar asa grav. Scade autonomia dar nu te duci la drum lung sa iti ajunga la fix, calculezi cu toleranta de 20 procente pana la urmatorul punct. Mai grav e ca e nevoie de curent pt caldura. Si mai scade si de acolo. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Citat Investitorii sau propietarii clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale noi sau care sunt supuse unor lucrări de renovare majoră, cu peste 10 locuri de parcare, sunt obligaţi să instaleze puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, conform prevederilor Legii 101/2020, care au fost publicate în Monitorul Oficial în luna iulie 2020. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 https://www.facebook.com/1607883729508582/posts/2690436607919950/ Jana nu e moartă, Jana se transformă. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Noul nu este decit vechiul bine uitat! Si bineinteles tot nemtii au fost ... https://en.wikipedia.org/wiki/Junkers_Jumo_205 Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 (editat) acum 12 ani , o idee buna , performante de invidiat , nici forma nu e de aruncat.....pacat ca nu s-a extins , macar cu performante mai mici .....( mai economic ,mai putin poluant ) The micro gas turbines from Bladon Jets generate enough electricity to extend the range of the car to 900 km (559 miles) while producing 28 grams of CO2 per kilometre on the EU test cycle. https://www.greencarcongress.com/2010/09/cx75-20100930.html Editat Decembrie 10, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 28 minute, Ion_Bumbu a spus: Noul nu este decit vechiul bine uitat! Daca era uitat, nu-l mai scoteau la înaintare. Vechiul cu tehnologie nouă (probabil) face treaba bună. Ce e de reținut, este ca electricul nu satisface 100% la momentul actual ca soluție antipoluanta, care sa înlocuiască motoarele cu combustie, dacă se scot de la naftalina diverse proiecte nematerializate la vremea lor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Doru.Oricum,din ce văd pe la televiziuni tot mai des,"loşe nise pişe",adică "ni se scrie de rău"...Nici n-am început să ne bucurăm de maşini în RO şi se tot pune problema suprataxării sau eliminării maşinilor mai vechi.Mai apoi a trecerii,integral,pe automobile electrice...Taman când ne-am trezit că trebuie să importăm curent electric!Se răsuceşte "unu" în mormãnt că de 30 de ani nu finalizăm grupurile 3 şi 4 la Cernavoda!Le-am dat şi un şut în coor la chinezi cãnd au vrut să investească acolo... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 La chinezi tot timpul e bine sa le dai cu flit. Vezi ce a iesit prin alte parti pe unde si-au bagat nasul. Din pacate noi nu ne stim organiza. Taxarea e doar ca sa nu mai aducem cazane vechi. Nu baga ei taxe asa mari pe E5 in sus si probabil nici pt E4 in urmatorii ani. Dar in rest avem peste 30% de cazane sub E3, ceea ce nu e normal pt ca masinile alea majoritatea nu valoreaza nici 1000E. IAr un E4, E5 deja il gasesti la sub 4mii. Asa ca nu e vreo scuza ca sunt inaccesibile, lumea nu are bani, bla bla. Nu te lua dupa papagalii din ministere cand spun ca in 10-15 ani sa avem doar electrice si alte povesti. Tot ei sunt aia care spuneau ca pe Cluj-Sibiu vom circula pe autostrada din 2014. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum