Mircea Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Am mai pus info despre poluare. Masinile sunt vinovate de circa 5% din poluare. Carbunele de 40%. Cine foloseste carbune si nu s-a angajat decat la pastele cailor sa reduca... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Aia nu vrea nimeni sa recunoasca. Si nu se opreste China din construit termocentrale nici la ei in tara, nici in Africa. INdia vine si ea puternic din urma. ASta cu carbon neutral e o poveste. Apropo de filme din categoria combustibili alternativi: E la capitolul experiment de laborator, dar asa in principiu nu suna deloc rau. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Am scos ”pompa” la poarta! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Aia da. Intre timp pe faimosul circuit Nurburgring a avut cursa ECO. Si pt ca nu a iesit cine trebuie invingator, s-au mai adaugat niste reguli din mers. Incepe la 10:20. Cursa la consum. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 https://www.gsp.ro/sporturi/noutati-auto/mercedes-benz-anunta-647962.html Au mai taiat si astia de la Mercedes din autonomie. Ziceau la inceput ca va fi de 1200km acum au mai revenit putin si ca ar fi 1000km. Deci, probabil, va fi o autonomie de 5-600km Sunt curios cat o sa coste râjnița. Parca vad un pret de nici dracu nu se apropie de ea. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Asta zici tu că nu ţi-o permiţi....dar o să fie destui clienţi.Ai impresia că ăia s-au apucat să facă electrice ,,la plesneală,, dacă s-o găsi clienţi, bine, iar dacă nu....asta e ? Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 E si mega lux in ea. Te dai jos din aia te urci in Tesla si presupun ca te simti ca si cand urci in logan. Sunt destui bogatani care nu s curiosi ca face suta in cateva secunda, ca eu ai masini cu adevarat de curse care stiu lua si curba. Dar cand merg undeva cu sofer vor sa merga cu stil. Asa ca n are cum sa fie ieftina si nici nu vor sa fie ieftina. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Ca toate electricele... Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 41 minute, Rammstein a spus: M-am dat cu Dacia Spring este sinistră! Locurile din spate sunt degeaba, chiar dacă ai 1,7m..... în spatele tău nu mai are loc nimeni. Este o glumă electrică Varul meu din Germania avea masina sport coupe ( acum are Mazda CX5 ) ,cand i-am zis ca in spate nu prea este loc mi-a spus : eu nu stau niciodata in spate... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 2 ore, Rammstein a spus: M-am dat cu Dacia Spring este sinistră! Locurile din spate sunt degeaba, chiar dacă ai 1,7m..... în spatele tău nu mai are loc nimeni. Este o glumă electrică Cand ai fost in China, cati localnici ai intalnit de talia ta? Aia intra 2 la 2 metri, nu 1 la 2 metri . Pe vremea lui ceasca umbla un banc legat de faptul ca ei purtau haina cu gulerul gen tunica si in Europa nu dadea bine pe ecran si lumea cica comenta chestia asta, la care chinezul raspunde scurt: Care lume? Voi cateva sute de milioane sau noi miliardul? Dacia Spring nu se adreseaza tutulor! Intrii in criterii, o cumperi, nu, cauti altceva pe masura. Dacia Spring nu-i facuta sa iesi din oras cu ea si in oras, pe bancheta din spate cel mult iti pui copiii. Un logan 0,9 TCe daca nu este turat peste 3500 RPM are fix acelasi comportament ca Dacia Spring (inclusiv suta o atinge in 19 secunde!!!). Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 2 ore, Rammstein a spus: M-am dat cu Dacia Spring este sinistră! Locurile din spate sunt degeaba, chiar dacă ai 1,7m..... în spatele tău nu mai are loc nimeni. Este o glumă electrică Orice lucru nou la prima vedere pare mai ciudat decat cu ce erai obisnuit. Fac pariu ca daca te mai dai de cateva ori cu ea, nu ti se va mai parea sinistra Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 6 ore, validae a spus: Asta zici tu că nu ţi-o permiţi....dar o să fie destui clienţi.Ai impresia că ăia s-au apucat să facă electrice ,,la plesneală,, dacă s-o găsi clienţi, bine, iar dacă nu....asta e ? Pai fiind Mercedes clar va fii scump. Se si vede din poze si filmulete pe youtube ca arata a masina premium. Am mai zis, pentru mine conceptul de masina electrica pentru toata lumea va fi o masina de pana in 20 de mii, cam genul loganului. De la 40 de mii in sus nu va fii o masina pentru mase, doar pentru cei cu bani multi. Bateria e alt motiv pentru care electricele nu vor fi ieftine. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 29, 2021 Partajează Postat Noiembrie 29, 2021 Mercedes Benz EQB este fabricat in Ungaria si se poate comanda la pret incepand de la 64 000 euro. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 29, 2021 Partajează Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 9 ore, maxente a spus: Fac pariu ca daca te mai dai de cateva ori cu ea, nu ti se va mai parea sinistra Odioasa? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 29, 2021 Partajează Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 5 ore, Усилитель a spus: Mercedes Benz EQB este fabricat in Ungaria si se poate comanda la pret incepand de la 64 000 euro. In Romania este 57100 euro. Mai scadem 9500 euro .... ajunge la un pret rezonabil pentru un SUV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum