Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

S-ar putea sa le iei la 8mii-9mii euro din ce am inteles. Si posibil ca peste 2-3 ani sa le vezi pe olx puse tot la acelasi pret, poate poate prind fraieru.

Se intampla cu VW e-up, masini de peste 1 an puse la vanzare cu pret de noua.

Ba am reusit sa vad una pusa la 15mii, practic fix cat una noua dotata, daca mai negociezi un pic.

Chipurile omul a antifonat-o si i-a adus imbunatatiri...

Posibil sa fie cererea mai mare decat oferta, sa vedem.

Un alt exemplu:

https://www.olx.ro/d/oferta/volkswagen-e-up-electric-ultimul-model-cutie-automata-IDfoGS5.html#823cb60495

Link spre comentariu

Daca cineva nu vrea sa astepte 6 (sase) luni pentru livrarea unei Dacii Spring noua, evident ca va plati mai mult.

Citeam pe undeva (nu stiu cat de adevarat e) ca s-a intamplat treaba asta atunci cand a aparut Mercedesul Cobra.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, norad a spus:

Daca cineva nu vrea sa astepte 6 (sase) luni pentru livrarea unei Dacii Spring noua, evident ca va plati mai mult.

Citeam pe undeva (nu stiu cat de adevarat e) ca s-a intamplat treaba asta atunci cand a aparut Mercedesul Cobra.

Sa platesc mai mult pt una cu 1-2mii km si dotata bine. Nu pt una cheala, calarita 2 ani, deci cu 2 ani de garantie in minus!!!

Decat aia iei o benzina noua si macar conduci o masina.

Sau astepti...

Link spre comentariu
La 29.10.2021 la 17:49, Sharky a spus:

Cand o baga in productie? Ca tata musk se lauda cu ea mai bine de un an.

Sunt enervante titlurile gen energie de 5 ori mai multa, fara sa precizeze ca si bateria e de 5 ori mai mare.

Da asa este , in schimb are avantajul ca se fabrica mai ieftin .

( astept mai curios , noua baterie solida de la Toyota )

40505457_3090989_dea5245744df679db22eb32

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări