daniels Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Spring-ul nu e limitat la 100km/h? Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Nu, 125km/h dar ajunge si la 130km/h Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Fiind mașina de oraș, e mai mult decât suficient. Cine o vrea și pe autostrada, o folosește asa cum e, sau tine una doar pt asa ceva. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 (editat) 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Cine o vrea și pe autostrada Care autostrada? Pana o sa avem noi autostrada in Moldova ... ajunge Springul la programul Rabla! P.S. Pi mietru' șela di autostrada a lu' Mandachi niși nu-ti incapi Spring-ul. Editat Septembrie 24, 2021 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Atunci de ce pana mea vorbești de viteze de 130km/h, dacă nu ai autostrada? Ca doar nu te dai în oraș cu asemenea viteză... Acum 1 oră, merck a spus: Nu, 125km/h dar ajunge si la 130km/h Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Atunci de ce pana mea vorbești de viteze de 130km/h, dacă nu ai autostrada? Pai a intrebat cineva de limitare: Acum 4 ore, daniels a spus: Spring-ul nu e limitat la 100km/h? si eu am raspuns. In plus sunt romanii care se pot da pe autostrada, insa nu noi moldovenii . Pana ajungem noi la autostrada ... ni se acreste. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 6 ore, maxente a spus: Daca vreti sa fiti linistiti la volan, nu iesiti din oras cu electricele. Altfel o sa simtiti ceva tare in anus. Deloc, frunzele sint moi, morcovul deja e adinc bagat! Acum 11 ore, merck a spus: Tu ai zis ca Zoe are 400km autonomie, dar cand masina este incarcata 99% arata 361km, asta este gargara de forum? Eu sper ca intelegeti de ce arata valoarea aia, este doar o previziune care tine seama de modul in care a fost condusa masina pina in acel moment! La fel fac toate, si la batrinul Logan se modifica autonomia in functie de stilul de condus, aste oare chair este atit de greu de inteles? Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 La astea mai a dracului creste consumul cu viteza. La clasice ai pierderile intrinseci motorului cam mari, care le ai ca mergi cu 50 sau cu 150, sa invarti motorul la 3mii ture nu e gratis. Idem in sarcina partiala. La bulectrica nu ai asa probleme. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 4 ore, merck a spus: Pai a intrebat cineva de limitare: si eu am raspuns. In plus sunt romanii care se pot da pe autostrada, insa nu noi moldovenii . Pana ajungem noi la autostrada ... ni se acreste. E părerea ta. Eu chiar am folosit autostrăzile... alea care le avem. E clar ca discuția a luat-o pe aratura. Spring e o mașină strict pt oraș. Ca romanul s-a învățat sa facă și piața și concediul cu aceeași mașina, e alta poveste. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) A fost filmat o Toyota electrica cu acumulator solid ( densitate energetica mare ,timp incarcare mai redus ,mai putine pericole de incendiu ) Intretimp cei de la Tesla upgradeaza functia Autopilot dupa ce mai multe masini au fost derutate de luminile palpaitoare si au lovit mai multe masini de politie... Editat Septembrie 26, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 1 oră, Усилитель a spus: Intretimp cei de la Tesla upgradeaza functia Autopilot dupa ce mai multe masini au fost derutate de luminile palpaitoare si au lovit mai multe masini de politie... Cate masini si mai ales in ce an au lovit masini de politie? Un model Y a lovit o masina de politie in 2018, la acea data sigur nu avea update-ul recent. In plus se pare ca Model 3 avea viteza cam mare si din cate stiu autopilot nu "inghite" marlaneala cu viteza peste limita legala. In plus tantea a declarat ca ... tocmai ce activase pilotul automat. Se va putea verifica daca minte sau nu. Sa inteleg ca iti put bulectricile daca nu sunt Toyota. Crede-ma ca in viata ta nu ai sa iti permiti sa-ti cumperi o toyota electrica noua. Mai curand te vad pieton sau biciclist decat la volanul unei toyote noi. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Toate vor fi scumpe, aia e clar. In rest Full self driving in sfarsit e mentionat clar, negru pe alb de catre ei ca e doar o asistenta. Dar la cat ne-au pisat la cap cu masina care de la anu circula singura si face taxi pt profitul tau, deja gloata care crede e maaaare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 6 minute, Sharky a spus: circula singura si face taxi Deja se lucreaza la "incrucisarea " Uber si Autopilot. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Nu inteleg rostul citatului tau din moment ce doar confirma un subset din ce am zis eum dar l-ai mentionat ca si cum ar fi o noutate. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Intretimp chinezii vor sa "atace "Europa cu XPeng P5 , pret bun ,autonomie 460km cu bateria mai mica ( din 3 posibile ) . Vine la pachet si cu autopilot X-Pilot 3.0 ( Tesla i-a invinuit ca s-au "inspirat " din softul de la ei....) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum