merck Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 https://www.mediafax.ro/tehnologie/rolls-royce-a-efectuat-primul-zbor-electric-prototipul-s-a-mentinut-in-aer-timp-de-15-minute-20265577 Rolls Royce said the one-seat airplane has "the most power-dense battery pack every assembled for an aircraft." The aircraft uses a 6,000 cell battery pack with a three-motor powertrain that currently delivers 400kW (500-plus horsepower), and Rolls-Royce said the aircraft will eventually achieve speeds of over 300 MPH. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Pe cat de nou, pe atat de degeaba... Link spre comentariu
norad Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 (editat) Astazi am fost la un test drive cu Dacia Spring. Am fost placut impresionat. Usor de sofat in oras. Demaraj bun. Loc pe bancheta de spate suficient. Eu sunt un individ inalt, si am incaput fara probleme. Portbagaj cu volum rezonabil. Pozitia la volan cam neobisnuita, pentru ca scaunul este inalt, iar eu fiind inalt, marginea superioara a parbrizului imi venea ca borul de la un chipiu. Masina costa 8100 Euro cu banii jos, dupa ce se aplica tichet Rabla si nu-mai-stiu-ce bonus ++. La banii astia este inclus un cablu pentru incarcare la reteaua de 230V, cat si un cablu-adaptor pentru statii rapide. Fara acel cablu-adaptor, masina costa cu vreo 300 Euro mai putin (daca am inteles bine). Este o singura varianta de dotari, singura optiune este culoarea (la alegere intre alb, argintiu sau albastru) fara a plati in plus. Timpul de asteptare pana la livrare este de 6 (sase) luni. De luna viitoare vor aparea pe strazile din urbea in care locuiesc (asa mi-a relatat reprezentantul de vanzari). Editat Septembrie 22, 2021 de norad Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Acum 4 minute, norad a spus: Eu sunt un individ inalt, si am incaput fara probleme. Portbagaj cu volum rezonabil. Pozitia la volan cam neobisnuita, pentru ca scaunul este inalt, iar eu fiind inalt, marginea superioara a parbrizului imi venea ca borul de la un chipiu. Ce era asa de greu sa scrii si ce inaltime ai . Licitez maxim 1.90m. Nu ai sa mai ai nevoie de parasolar daca marginea superioara a parbrizului iti venea ca borul de la chipiu. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Asa e in ieftinaciuni. Scaun fata ridicat ca sa ramana loc in spate. Is curios de prind si eu una sa conduc. Dar m astept sa fie fix un logan electric, nimic mai mult. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Ieftinaciune pe dracu ! Daca n-ar veni statu in ajutor sa iti dea 10 mii, ar trebui sa dai 18 mii pe ea, numai ieftina nu e. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 O companie suedeza, a lansat un card care monitorizeaza ampreta de co2. https://doconomy.com/ Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Nu cardul monitorizeaza ci aplicatia. Si atunci cand cumperi ceva cu acel card, aplicatia trage dintr-o baza de date informatia de CO2 necesara producerii acelui obiect si incrementeaza contorul cu acea valoare. Ma indoiesc eu ca sunt valorile bine calculate, dar totusi este un pas inainte. Oricum foarte multi habar nu au ce reprezinta x grame de CO2. Vad niste cifre si atat. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Doamne fereste la ce aberatii o sa ajungem in timp ce chinezii ard carbune dupa carbune. Mi l imaginez pe un fost coleg care acu 15 ani o ardea cat e el de eco, cum si a calculat amprenta co2 a casei desi statea intr un bloc de rahat, dar avea becuri economice. Si acu cand are bani (si el si nevasta ambii cred ca au peste 5mii euro in mana), si a luat hibrid sau electrica cum se tot lauda? Golf diesel ca doar hibridu e scump. De multi e numai gura. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Pai e mai business bulectrica decat hibridu'. De la stat recuperezi 9500k, o incarci la LIDL si mergi moca. O hibrida o incarci in 3-4 ore moca la LIDL pe cand o bulectrica intr-o ora este full. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2021 E ho, sa mai apara cateva masini electrice si o sa vedeti voi statiile de incarcare de la Lidl cum dintr-o data sunt ''defecte'' Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Sau vor fi cu programare online Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Nu ii doare pe ei de curent, ca il platesti din cateva cumparaturi. Atat ca o sa fie full statia non stop si coada lunga... Discutia avuta avea loc acu 4 ani. Pe atunci nu aveai ce lua electric, plus ca trebuie masina de drum lung. N ai ce face cu electricu dar hibridu ar fi fost ceas. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Pai hibridu' nu tot trebuie sa-l incarci? In plus iti trebuie de 3 ori mai mult timp sa-l incarci la LIDL sau alta borna. Doar daca stai la casa este ok. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2021 Partajează Postat Septembrie 22, 2021 Hibridul îl mai încarci și în mers la nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum