franzm Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Poi atunci sa ia de aici. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Citat “We decided to invest in electric mobility at an early stage. The Futuricum truck has been traveling between the depot in Möhlin near Basel to the distribution center in Buchs/Zurich for about six months now,” said Marc Frank, strategy and innovation director at DPD Switzerland. “The e-truck can master the roughly 300km every day without any problems. We are proud that we have now been able to officially document our performance level.” Tare! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Acum 4 ore, sesebe a spus: Cit timp esti amestecat printre oamenii ce traversează și mergi cu aceeași viteza cu care se deplasează și ei, chiar nu contează dacă ești pe bicicleta sau pe lingă. Iar excepția la rang de regula. De regula, merg precum tăunii, și mai sunt și ofuscati dacă le zici sa se dea jos de pe bicla, pe trecere. Am pus acum ceva vreme și un clip cu un nene care s-a dat jos de pe trotuar, calare, direct în fata mașinii, și când l-am atenționat a fost tare iritat, ca îmi părea rău că nu i-am dat un impuls, să-i zică organul cine e de vina. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Da, sunt tot felul de idioti. LA fel cu cei care circula cu trotineta electrica pe trotuar. Pe unul l-am acrosat ca duceam un geamantan plin cu prostii, n-o mai apucat sa franeze. Sa vezi ce s-o ofticat....ca ce putea altceva face.... Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 "ce putea altceva face.... " Procedura de cal mare: o copita bine plasata. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Ştiu că e vorba de automobile în topic, dar nişte unii au venit cu un concept nou în materie de biciclete electrice: https://electrek.co/2021/08/31/radical-new-electric-bike-drive-systems-requires-no-chains-or-belts-entirely-ride-by-wire/ Eu chiar aş da bani pe aşa ceva: poţi fi voinic sau leneş la pedalat (de exemplu în timpul navetei, să n-ajungi fleaşcă), scapi de schimbătoare şi lanţuri jegoase, nu mai ai kick-back la full-suspension, poţi recupera energie pe coborîri etc. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 2, 2021 Partajează Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Trebuie si ei sa se reorienteze. Deja ofera solutii în domeniul drivetrain electric pentru masini. Ar fi interesant de vazut daca vor oferi ciclistului posibilitatea de a programa individual caracteristica generatorului (de ex. pentru a simula Q-Rings, etc.). Si n-ar strica sa fie compatibil mecanic cu motoarele Bosch (pentru a refolosi cadrele). Editat Septembrie 2, 2021 de franzm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 https://www.g4media.ro/video-interventie-in-premiera-la-o-masina-electrica-in-flacari-pompierii-au-racit-bateriile-scufundand-autoturismul-in-apa.html Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 https://autolatest.ro/stiri/marsul-masinilor-electrice-smarticity-din-bucuresti-a-fost-un-esec-romanii-nu-sunt-interesati-de-masinile-electrice/ Nu sunt interesati, la fel cum nu sunt interesati de model s, porsche si tot asa. Vb lui Moromete," ai bani mananci, nu ai bani nu ti e foame!" Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Pai cum sa fii interesat de o electrica daca ea costa cat una premium pe benzina sau motorina. Cine drecu e prost sa dea de la 40 de mii in sus pe o electrica si sa fie cu morcovu in cur cand iese din oras cu ea ? Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Tot la categoria masini electrice: https://spotmedia.ro/stiri/eveniment/cum-au-stins-in-premiera-pompierii-din-timis-un-incendiu-la-o-masina-electrica Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 L au mai stins si cu 2 posturi mai sus. Oare apare pe autovit in cateva luni? Fara accident, un singur proprietar. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Dupa ce se trage apa din ea poate sa o puna linistit pe autovit Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Acum 46 minute, Sharky a spus: Oare apare pe autovit in cateva luni? Fara accident, un singur proprietar ... ... samponata integral. (Sper ca le-a zis pompierilor sa bage un pic de parfum în apa.) Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Acum 8 ore, Sharky a spus: L au mai stins si cu 2 posturi mai sus. ... trebuie sa-mi schimb bicicleta.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum