Liviu M Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Informatii exacte de la mine? Poate de la Franz... Eu n-am casa sa ma intereseze instalatiile solare, n-am priza in pacare sa ma intereseze masinile electrice... Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Acum 11 minute, merck a spus: Tesla este singura masina care nu cere revizie anuala in vest. A fost chemat peste 2 ani sa verifice daca sunt necesare niste desprafuiri. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 2 minutes ago, Liviu M said: Informatii exacte de la mine? Poate de la Franz... Eu n-am casa sa ma intereseze instalatiile solare, n-am priza in pacare sa ma intereseze masinile electrice... Dar ai colegi ... si nu cred ca aia nu studiaza problema si nu discuta despre asa ceva. Toata lumea cauta sa economiseasca ceva! Eu zilele trecute am citit ca un proprietar de Tesla nu a schimbat placutele de frana si masina are 400.000km! Fara sa vreau (si eu nu-s cu optimizarile in sange ca tine )am inceput sa calculez ce economie a facut (chiar daca informatia nu-i adevarata). Intr-un service de cartier in Germania tot scoti cateva bancnote de 50 de euro pentru aceasta operatiune. 3 minutes ago, daniels said: A fost chemat peste 2 ani sa verifice daca sunt necesare niste desprafuiri. Praf in ochi! Ce desprafuiri sa aiba nevoie??? Cat timp Tesla spune ca nu ai revizii de facut si ca garantia ramane valabila daca nu calci in service pana cand trebuie sa schimbi lichidul de racire, prost sa fii sa calci pe la reprezentanta! Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Are niste filtre de aer. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Pai de prietenu' cu instalatie pe casa am zis. In rest, n-am nici un coleg cu electrica, daca asta conteaza. Si nu-s econom,sunt comod. In afara de schimbat becuri, toate interventiile la masina mea sunt scumpe, ca-s la reprezentanta. Inclusiv setul nefolosit de roti sta la ei in depozit si-l schimb (scump) la ei. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 1 minute ago, Liviu M said: Pai de prietenu' cu instalatie pe casa am zis. In rest, n-am nici un coleg cu electrica, daca asta conteaza. Si nu-s econom,sunt comod. In afara de schimbat becuri, toate interventiile la masina mea sunt scumpe, ca-s la reprezentanta. Inclusiv setul nefolosit de roti sta la ei in depozit si-l schimb (scump) la ei. Pai daca nu-ti tragi o buletrica, asa-ti trebuie! Oricum e clar ca din BMW, Mercedes sau Audi nu poti sa te cobori la opel corsa electric. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Citroën xsara Picasso de 15 ani. Da' reparată la reprezentanță cu piese "de origine". Mai puțin ultimele discuri de frână de care de altfel îmi pare rău, ca bat. Da' suntem off... Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 3 hours ago, daniels said: Are niste filtre de aer. Are niste filtre de aur. D-aia si desprafuirea, sa luceasca bine. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2021 Acum 11 ore, Sharky a spus: Mini concediu, 2300km prin tara, 12.3% pe gaz, 1% pe benzina ( am mers pe benzina ca sa nu mai opresc sa alimentez) Mers in stilul ca numar pe degete cine m-a depasit, evident se putea si mai repede, dar in limita de luat carnetu pe orice fel de drum. Ies cu 7% la bani, 800lei toata escapada asta, in ritmul asta cu o electrica nu renteaza economic si de o incarc gratis. In sensul ca scot o investiti de 15000E pe o electrica din categoria logan, polo, clio cu care mai mult de 300km nu pot circula, si aia mosnegeste. Iar toata investitia asta o scot dupa 180mii km, in cazul in care curentul e GRATIS. Cam trist...dar prefer o prefer pe Mercedes care tocmai a ajuns majora... Hai ma Sharky, ce drecu, tu compari cazanu tau de emisii CO2 cu o electrica ? Electricele sunt facute pentru mersul in oras, te duci la munca si acasa. Cel mult te mai duci in piata sa cumperi țelină sa pui in ciorba. Astea nu sunt facute sa pleci de nebun prin tara, cel putin nu acum, ca risti sa faci autostopu' Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Eh, termenii aia de 2035 sunt pt masini noi. Alea se invechesc pana in 2040-2045 si apoi ajung la noi, cu 100k reali, de la o batranica si mai circula pana in 2050-2060. Cam asta e trendul actual. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 IAr ne ameninta cu taxe pt poluare. Sa vedem de data asta cat vor fi. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 A luat foc un autobuz electric in Dej Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 https://gadget.ro/toyota-aqua-prima-masina-ce-beneficiaza-de-un-sistem-de-baterii-nichel-hidrogen-bipolare/ Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 O chestie tare https://piataauto.md/Stiri/2021/07/VIDEO-Un-american-si-a-incarcat-Tesla-tractand-o-cu-un-Mercedes-E-55-AMG-W211/ Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Fain. A folosit o masina adevarata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum