Liviu M Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Acum 2 ore, sesebe a spus: care sa mearga pe baza de pi...pi dar nu exista la vinzare Cum nu exista? Ț-iei un diesel ultimul model si gata, mergi (si) cu pipi. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Noxele le reduc cu pipi, de codoi nu scapi. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 https://newsweek.ro/auto/studiu-aproximativ-20-dintre-proprietarii-de-autovehicule-electrificate-se-intorc-la-masini-termice?fbclid=IwAR347mC9VQKGv52GFXvdZM8_9VIlqFNyPMcxRmin_R6XA8jZ_A16SPJt1Bw Are si eco-hipsterismu limitele lui... Link spre comentariu
puriu Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Daca faci pana prostului se gaseste cineva sa-ti dea niste combustibil, daca esti electric impingi masina sau o lasi acolo. Hidrogenul arde linistit, fara flacara. Daca este amestecat cu oxigen sau cu aer detoneaza (sparge si piatra). Un automobil cu rezervor de hidrogen nu are ce cauta intr-o parcare subterana sau intr-un tunel. Intr-un rezervor de 50 litri incape cam 4 grame (doi moli) de hidrogen la presiune normala sau 400 de grame la 100 de bari. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Acum 4 minute, puriu a spus: daca esti electric impingi masina sau o lasi acolo. Sau scoti motogeneratorul din portbagaj... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Sau scoți mobilul și chemi un prieten cu diesel ca să te remorcheze până la cea mai apropiată ... priză Link spre comentariu
norad Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Ar mai fi (cel putin) o varianta: Se facea bascalie de Dacia electrica, dar se pare ca e cu lista de asteptare daca vrei sa-ti cumperi una. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Acum 9 ore, +_Florin_+ a spus: Sau scoți mobilul și chemi un prieten cu diesel ca să te remorcheze până la cea mai apropiată ... priză Si bagi si frana regenerativa, sa o incarci pe motorina lui. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Ecologic, ce sa zici...atatea baterii nici macar nu polueaza, ca sa nu mai zic de fumul de la cabana din fundal. In aerul curat de munte, facea ceata de la fumul de la cos. Banuiesc arde lemne, pt ca acolo dupa cum se vede, pica padurea pe ei. Cat vom mai avea padure. Asta imi aduce aminte de o poveste cu o gaina care a facut o margica si si-a inchipuit ca e o avere. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Buna Cu toate aceste povesti,viitorul nu este electric din pacate. Daca nu ne va salva hidrogenul,cel mai probabil vom circula cu bicicleta. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Eh na, cat timp e carbune, petrol si gaze, se pot folosi la fabricarea energiei si sa tina industria in miscare sa se invarta banii. Intre timp...Se pare ca apare o alta problema cu materiile prime: https://www.zf.ro/business-international/in-sua-criza-de-lemn-pentru-constructii-este-atat-de-mare-incat-20057340 Deci inca o data se vede ca ecologie pe dracu, banu e la putere. Vazusem nu stiu unde ceva titlu ca tatuca Musk recunoaste ca are o afectiune care l-a "ajutat" sa creeze paypal, sa reinventeze si sa construiasca prima masina electrica si sa trimita oameni pe Marte. Avand in vedere ca paypal s-a vandut la ebay DUPA ce a fost preluat de ALTII si listat la bursa. Prima tesla nu a fost facuta de el iar pana la MArte e cale lunga...as zice doar grandomanie...si un pic de autoflagelare. :)) Dar asta vrea publicu paine, masini si circ... Daca spui povesti suficient de frumoase, ceva lume te va urma. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Sharky.Îmi place cum punctezi!Suntem în societatea asta de consum pe principiul "fără număr"!! Casele în SUA şi Canada au scheletăraia din lemn.Cherestea uneori lată de 45 cm şi groasă de peste 40 mm...Pe aia n-o faci din copăcei de 20-30 cm! Consumă mult şi chinezii şi pun presiune mare pe taigaua siberiană...Până la urmă cãt lemn se mai poate asigura fără să afectezi clima?!! Musk e şmecher.A inventat afacerea asta spaţială că tot era "gol de lucru".În lume,până acum,sectorul spaţial era apanajul guvernelor. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Erau si altii, dar lui i-a reusit., intr-un fel. Mai era un zalud care promitea hotel in spatiu si alte povesti inaintea lui. Asta chiar daca promite marea cu sarea, chiar a facut destule si se tine pe treaba. Atata tot ca in momentul in care o sa trimita primul om in spatiu (dupa 50+ ani dupa care s-a facut deja) o sa inceapa sa se baloneze ca gata, acum omenirea a facut un mare pas, maine colonizam galaxia, bla bla. In rest sa ii uram spor la treaba. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Lu' taica Musk ii merge bine si afacerea cu lansatu de sateliti de internet, vad. Citeam zilele trecute ca ar avea cel putin 500.000 de cereri pentru abonament la internetu lui. Eu am impresia ca orice am face cu hipsterisme, nehipsterisme, noi ca omenire ne indreptam spre dezastru, adica ori ce am face o sa ne taiem singuri creaca de sub picioare si pamantu asta nu o sa ne mai tina mult cu distrugerile astea. Poate in timpul vietii noastre o sa o mai ducem destul de bine, nu stiu ce o sa mai fie dupa noi in colo. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 6 ore, maxente a spus: Lu' taica Musk ii merge bine si afacerea cu lansatu de sateliti de internet, vad. Citeam zilele trecute ca ar avea cel putin 500.000 de cereri pentru abonament la internetu lui. Eu am impresia ca orice am face cu hipsterisme, nehipsterisme, noi ca omenire ne indreptam spre dezastru, adica ori ce am face o sa ne taiem singuri creaca de sub picioare si pamantu asta nu o sa ne mai tina mult cu distrugerile astea. Poate in timpul vietii noastre o sa o mai ducem destul de bine, nu stiu ce o sa mai fie dupa noi in colo. Pe 6 Mai am văzut cârdul de sateliți, pe la orele 22, mulți rău. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum