Sharky Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Eu am intrebat la misto, nu vreau sa trag acu. Deocamdata abia ce mi-am zugravit in nou aterlie, pe viitor vreau sa imi fac canal, sa trag instalatie electrica, bla bla bla. Dar in 15 ani ma vad cu o bulectrica in garaj si nu vreau sa imi creasca barba pana se incarca. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Am mutat discuţiile despre sistemul canadian de distribuţie casnică al energiei electrice pe alt topic.Vă rog să postaţi acolo dacă mai sunt neclarităţi pe acel subiect, aici discutăm de automobile electrice în România... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 https://www.transportenvironment.org/press/plug-hybrids-new-emissions-scandal-tests-show-higher-pollution-claimed Prostia in floare. Si au dat si ei seama ca un plugin hibrid are motor clasic, care ce sa vezi consuma benzina. Pacat ca nu si au dat seama ca daca vrei sa strabati tara in diagonala, cu un plugin hibrid poti. Cu electricu dublezi timpul. Plus pun in carca hibridelor faptul ca daca mergi repede papi bateria, dar cand e vorba de o bulectrica care ori merge repede, ori la deal, ori cu ac, pateste acelasi lucru. Si finalizeaza cum ca ar fi gasit noul scandal, hibrid gate, cand aici n a ciolit nimeni. Aia e normativa, aia s a testat, alea au fost rezultatele. Si ala e cazul de plugin: o incarci noaptea si ziua faci naveta. Iar daca vrei sa strabati 500km la nivel de autostrada fara limite de viteza, o poti face. Inca un exemplu de prostie ecologista. Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 La 22.11.2020 la 21:58, Sharky a spus: nu vreau sa imi creasca barba pana se incarca Trebuie facut un bransament de putere mai mare. Asta costa foarte mult, nu atat lucrarea, cat "taxa de putere" ce reprezinta investitia facuta in reteaua de distributie pentru fiecare kW. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Ce sa vorbim de bransamente de puteri mari cand la mine in oras (sigur si prin alte parti) deabi gasesti strazi cu sarmele de pe stalpi schimbate si modernizate. In marea majoritate sunt cablurile comuniste inadite si reparate mereu. CEZ-u a venit sa suga bani, nu sa investeasca si sa modernizeze reteaua. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Orice incarcare rapida la baterii Litiu duce la scaderea vietii bateriei, astia cu telefoanele n-au treaba, considera ca daca se reduce viata bateriei de la 4 ani la 2, sau max 2.5 nu e problema, ca au vazut ca se uzeaza fizic si moral, lumea schimba mai repede, la 1. - 1.5 ani telefonul. La masina nu merge chestia, omul are asteptari in timp pt investitia facuta, iar o alta baterie costa juma masina.... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Marea majoritate a bateriilor sunt garantate 8 ani sau 150.000 km. Unii nici in 10 ani nu fac 150.000km. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 8 ani nu merge nicicum..... Parerea mea ca nici 6. Garantie........... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Au fost postate niște link-uri de la Tesla unde se lăudau ca au făcut foarte foarte mulți km și uzura bateriei era încă în limite decente, mai mult, se lăudau ca au folosit preponderent încărcarea rapida. Deci adevărul e undeva....... la mijloc probabil. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) 36 minutes ago, sesebe said: au făcut foarte foarte mulți km și uzura bateriei era încă în limite decente, Da, poti face km multi cu bateria noua, si cred ca l-au facut in conditii optime, ba cei de la Tesla au si un truc, au baterii mai mari decat "in acte" ba mai le pot debloca cu un soft. Problema vine cu trecerea timpului, bateria se strica chimic, se mai adauga incarcarea rapida, temperaturile mari si cele scazute /nu toti stam in California..... Recent am luat 3 baterii de rezerva noi, pt telefon,de la firma de pe net (Constanta) doar una a luat-o din loc.... Editat Noiembrie 26, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Și eu am luat 2, tot de acolo. Prima a mers decent cam 1 luna și apoi a picat. Nu mai ținea nici jumătate de zi. A doua vad ca merge mai bine dar mi-am stricat antena de la GPS tot desfacind telefonul. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Unul care s-a busit https://auto-expert.md/vezi-cum-arata-o-tesla-rupta-in-doua-in-urma-unui-accident-cu-bateriile-imprastiate-pe-pamant Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Inconstientul a setat probabil masina pe mod "sport" ,s-a crezut in "fast and furious", a accelerat prea mult (atinge 60mph/100km/h in max 3 sec.) si nenorocirea s-a produs, dar a scapat nevatamat .... Peter Walker a ars de viu impreuna cu amicul sau in un porsche in mijlocul orasului...din toata povestea partea buna ar fi ca tesla e "safe car". Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Paul Walker... Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Sorry...mea culpa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum