gauss Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Multi bucuresteni au locuinte " de serviciu " private in Ploiesti . Adica apartamente cumparate in cartierul " Bariera Bucuresti " , si alte zone , cartiere civilizate si curate ... , mult mai ieftine decat alte gherle gen sectorul 5 din Capitala . Chiar si rata la o banca e mai ieftina decat o chirie pentru o locuinta indoielnica la mama dracu' in Bucuresti . Viata e mai ieftina in Ploiesti ... dimineata , dupa ora 7 , incepe sa se blocheze podul de la Gara de Sud , precursorul DN 1 . O privire la numerele de inmatriculare confirma exodul zilnic al bucurestenilor ploiesteni . Daca au job - uri in zona Baneasa , dureaza 45 de minute sa ajunga ... cursiv si confortabil . Editat Martie 8, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Acum 2 ore, Spitfire a spus: . Chiar in seara asta am fost martor la blocarea totala a circulatiei auto pe Calea Dorobanti, de la Radu Beller pana la Piata Charles de Gaulle se inainta cu 50 metri pe ora, nimic nu misca, practic. E clar ca ne trebuie un primar feroce si intangibil, care sa ia taurul de coarne si sa puna taxe auto serioase pentru Bucuresti, adica unele neplatibile de simpli angajati, gen 300-500 euro/luna/masina, in paralel cu un pret al benzinei/motorinei sever, gen 10 euro/litru la orice pompa din Bucuresti, si problema e rezolvata, tramvaie si troleibuze, autobuze electrice cu o frecventa de unul la doua minute, plus metrou, plus biciclete/trotinete electrice, plus mers pe jos=problem solved. Traficul in Bucuresti este foarte fluid atata timp cat semafoarele functioneaza si nu exista niciun politist intr-o intersectie. Cand s-a postat un politist in intersectie s-a terminat totul...apar ambuteiaje, blocari de trafic si multe altele. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Acum 5 minute, mac01 a spus: Cand s-a postat un politist in intersectie s-a terminat totul...apar ambuteiaje, blocari de trafic si multe altele. Credeam ca numa' la noi e asa...se vede treaba ca asta-i invata, asta fac, peste tot. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 De fiecare data cand am stat intr-un blocaj de trafic a fost din vina politistilor....si asta mi s-a intamplat de foarte multe ori, in special la orele de varf cand lumea pleaca si vine de la servici. Cum am trecut de intersectia dirijata de politist, traficul era perfect, fara nicio problema....ajungeai imediat la destinatie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Chiar acum, mac01 a spus: De fiecare data cand am stat intr-un blocaj de trafic a fost din vina politistilor Eu am observat ca nu e numai vina lor...sunt soferi nesiguri pe ei, care in preajma politistilor, de frica sa nu greseasca, nu se comporta normal nici cand trebuie, adica merg ca mortul chiar daca politistul face spume si il indeamna s-o calce.Cred ca astia incurca cel mai rau treaba.E suficient 2...3 mormoloci din astia intr-o intersectie, si s-a facut dop. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Asa este...sunt foarte multi care incurca circulatia...in special fricosii...cei care merg in urma masinii de politie! Efectiv le e frica s-o depaseasca...cu toate ca masina politiei se plimba prin cartier pentru linistea cetatenilor, incet pe partea dreapta, cat mai aproape de bordura. Mai sunt taximetistrii...care n-au niciun fel de regula, parcheaza pe unde le vine cu avariile puse, au masini fara semnal si multe altele....si astia incurca de foarte multe ori circulatia. Acum majoritatea taximetristilor sunt cei de rasa bronzata...cei certati cu munca...astia n-au cultura, scoala, etc...iar carnetele de conducere le-au dobandit pe vremea cand erau la liber....la examenul auto trebuia sa fi prezent doar cu numele si cu buzunarul plin. Editat Martie 8, 2019 de mac01 Link spre comentariu
maxente Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 2 hours ago, mac01 said: De fiecare data cand am stat intr-un blocaj de trafic a fost din vina politistilor....si asta mi s-a intamplat de foarte multe ori, in special la orele de varf cand lumea pleaca si vine de la servici. Cum am trecut de intersectia dirijata de politist, traficul era perfect, fara nicio problema....ajungeai imediat la destinatie. Pai sefu, daca matale trimiti militianu in intersectie sa dirijeze circulatia, in boscheti pe cine mai pui sa te arda la buzunar ??? Pfffff, ce misto e Rivianu asta Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Prețul are inclus și programul Rabla? Pare accesibil... Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 10 hours ago, doru3160 said: Eu am observat ca nu e numai vina lor...sunt soferi nesiguri pe ei, care in preajma politistilor, de frica sa nu greseasca, nu se comporta normal nici cand trebuie, adica merg ca mortul chiar daca politistul face spume si il indeamna s-o calce.Cred ca astia incurca cel mai rau treaba.E suficient 2...3 mormoloci din astia intr-o intersectie, si s-a facut dop. Asa este! Respectivi nu stiu ca pot lua amenda daca nu maresc viteza la semnalul agentului. Quote Art. 100 (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte: . . . f) nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu; Detalii: https://legeaz.net/oug-195-2002/art-100-raspunderea-contraventionala E si vina politistilor ca nu aplica legea mai aspru. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 (editat) 21 minutes ago, Dan85 said: Nu e cu rabla. Duci baterii vechi de lanterna... Da' arata super ,mega, betooon!!! Se poate face un " group buying " , ca tot e la moda ... am vazut si p' aici . Ma rog , altfel denumit ... engleza , bat - o vina . Numai ca va fi un singur obiect achizitionat , in proprietate comuna , ca tot unii tanjesc dupa ... si vor sa ne impuna si noua , trecuti prin experienta , un remake ... Tabel cu folosinta , etc . Sau nu ... , electricu' are partizani de calibru p' aici . Puterea exemplului poate fi mare ... Editat Martie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 (editat) Subscriu si eu . Nu - mi trebuie s - o conduc ... , sa n - o stric ! Doar niste selfie - uri , sa le imprastii pe la " nepoate " . Oricum au masini mai bune ca Logan - mul meu ... Editat Martie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Acum 2 ore, d2134 a spus: E si vina politistilor ca nu aplica legea mai aspru. Hai domle, ca la teorie toti suntem brici...te-ai gandit ca pt asta ar trebui triplat nr de agenti pe strada si tot n-ar fi de ajuns, la cati tembeli circula? Daca as avea cate 1 mil de fiecare tuta care tasta pe telefon in trafic, acum ma uitam de sus la Tiriac. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 10 hours ago, Dan85 said: Bai, da'arata intr-un mare fel. Incepe de la 72.000 ... Ah... banii ''e plastic'' Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Care guverne? Ale noastre? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Acum 15 ore, Dan85 a spus: Si voua , bucurestenilor, sa va puna taxe la iesirea din oras si in statiuni. Atat timp cat nu exista o centura cum trebuie si un transport in comun demn de o capitala europeana, ce mai vrei? Asta trebuie cerut primarului. In cazul meu, am autostrada de la Ploiesti la Bucale. Fix ca un cacat... E gandita pentru aia care se duc la Constanta, probabil, nu stiu ce a fost in capul lor de au lasat-o in coada de peste. Bucata aia de centura care , de o mie de ani, e tot un rahat, nu se mai termina in veci. Doar la Brasov am vazut ca au facut cum trebuie, doar ca e prost semnalizata. Nu cred ca vine nimeni in Bucuresti sa se plimbe si sa va blocheze traficul. Ai vazut multe numere de provincie cat stai sa pierzi timpul in ambuteiaj? Că să nu mai fie aglomerație pe DN1 ..... începând de Vineri ora 12 si până Duminică ora 20 .....trebuie oprită creșterea economică , asta este rezolvarea pentru un trafic fluent . Am două recorduri Negativ , 5h 45' București - Moeciu , am fost obligat să merg pe DN1 . Pozitiv 1h 40' București - Sinaia , am plecat la 6 45 din Otopeni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum