Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

7 minutes ago, Defro said:

Bine că nu face BMW și avioane.

BMW a inceput cu constructia de motoare pt avioane, apoi a facut masini, prima a fost o licenta/copie de Austin /Anglia, singura modificare a fost ca grila ovala radiator a fost impartita in 2 ovale, aspect ce s-a pastrat pana acum, ba recent se trece din nou la 2 ovale de mari dimensiuni.... 

Oricum masinile si vehicolele zburatoare vor beneficia de zbor dirijat autonom, fara interventie umana pt a evita greselile factorului uman

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
2 hours ago, Sharky said:

pai aia e peste 10 ani....Dpdv al unui producator un model care acum e nou, peste 10 ani e deja istorie....

Initial au stabilit 2040, apoi au mai stat si s-au gandit si au zis anul asta in februarie sa inceapa mai repede, adica in 2035, acum s-au gandit ca si 2035 e prea departe si vor sa bage 2030. Dupa ce decreteaza 2030, cine garanteaza ca nu modifica iar data? Eu ma intreb: de ce se grabesc in halul asta? Ce le iese lor? :rade:

Link spre comentariu

Am un prieten care lucreaza in Londra, cica asta vara fugeau englezoii ca potarnichiile de caldura si cautau racoare. Ei nu au aere conditionate ca la noi agatate pe pereti ca nu aveau nevoie, pana acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări