doru3160 Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Mda, e limpede. Toate avioanele trebuiesc oprite la sol. Au ajuns cocalarii piloți. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Depinde cat de ieftine vor fi. Daca le vor produce ieftin vor trebui sa le vanda cuiva. Link spre comentariu
Defro Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Bine că nu face BMW și avioane. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 A facut si inca bune. Dupa razboi nu au mai avut voie sa faca. La BMW ar trebui sa se renunte la semnalizatoare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 7 minutes ago, Defro said: Bine că nu face BMW și avioane. BMW a inceput cu constructia de motoare pt avioane, apoi a facut masini, prima a fost o licenta/copie de Austin /Anglia, singura modificare a fost ca grila ovala radiator a fost impartita in 2 ovale, aspect ce s-a pastrat pana acum, ba recent se trece din nou la 2 ovale de mari dimensiuni.... Oricum masinile si vehicolele zburatoare vor beneficia de zbor dirijat autonom, fara interventie umana pt a evita greselile factorului uman Link spre comentariu
Defro Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Puteam sa jur ca cineva imi va explica treaba asta. Uitasem sa mentionez ca stiu... Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 In acele timpuri " electricele " erau asa de raspandite ca ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Vreau și eu... să îi fac plinu'! Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Premierul britanic Boris Johnson intenţionează să anunţe săptămâna viitoare interzicerea vânzării de noi automobile echipate cu motoare pe benzină şi motorină începând din 2030. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 pai aia e peste 10 ani....Dpdv al unui producator un model care acum e nou, peste 10 ani e deja istorie.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 La 03.11.2020 la 17:24, maresaldeflota a spus: Vreau și eu... să îi fac plinu'! Și ce te faci dacă accepta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Vrabia mălai visează... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 2 hours ago, Sharky said: pai aia e peste 10 ani....Dpdv al unui producator un model care acum e nou, peste 10 ani e deja istorie.... Initial au stabilit 2040, apoi au mai stat si s-au gandit si au zis anul asta in februarie sa inceapa mai repede, adica in 2035, acum s-au gandit ca si 2035 e prea departe si vor sa bage 2030. Dupa ce decreteaza 2030, cine garanteaza ca nu modifica iar data? Eu ma intreb: de ce se grabesc in halul asta? Ce le iese lor? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 (editat) Efectul de sera și poluarea. Și acum urmează comentariile..... așteptați puțin să-mi fac floricele. Editat Noiembrie 16, 2020 de sesebe Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Am un prieten care lucreaza in Londra, cica asta vara fugeau englezoii ca potarnichiile de caldura si cautau racoare. Ei nu au aere conditionate ca la noi agatate pe pereti ca nu aveau nevoie, pana acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum