Sharky Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 https://www.olx.ro/oferta/tesla-s-85-full-panoramic-baterii-noi-masina-noua-garantie-variante-IDdMYiC.html Apar samsarii: masina e fullllll, bateria proaspat schimbata, ca noua si bineinteles unic proprietar zice lumea de bulectrice dar un a6 din 2014 e la sfert de pret. Hai o treime maxim. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Altceva observ eu: la 6 ani I-a schimbat bateria. Cost 26800 Euro + TVA. Adica 4466 Euro/an. Sincer eu nu consum atata benzina la a mea - si e masina de serviciu, adica rulaj nu gluma. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Fiind anunt de samsar nu poti pune pret pe ce scrie acolo. Are toate ingredientele cheie pt un anunt de bisnitar analfabet: e full, unic proprietar, toate reviziile bla bla. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 depinde cum citesti. daca e schimbata bateria, din diverse motive, in perioada de garantie, ar putea sa insemne ca ai o garantie de baterie noua, probabil inca 10 ani pentru un produs care costa 26mii de euro. mie mi-a placut partea cu tinuta in garaj cu prelata pe ea. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Păi ideea bișnițarului (pentru a-i da curaj clientului să cumpere) e următoarea: bateria-i nouă domn'le, n-ai niciun stress! ... fără amănuntul (esențial) că acea baterie poate să crape oricănd în câțiva ani de exploatare (de aia a fost deja înlocuită) și dai o căruță de bani pentru a cumpăra alta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 oricum crapa, déjà se stie ca tesla nu exceleaza la capitolul calitate. Au avut momentul lor de varf, acum cumparatorul se uita si la alte marci de lectrice mult mai fiabile si mai bine facute decat tesla. Daca spune baterie noua si atat intelegeam ca e o manevra, dar cand spui schimbata in garantie, eventualul cumparator poate sa-ti ceara si ceva dovezi, acte, seria produsului, noua perioada de garantie etc. Daca e bisnitar nu inseamna ca e si prost sa se arunce cu afirmatii care nu pot fi dovedite usor si isi pierde musteriul imediat. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Is fel de fel de vanzatori, unii asa de tare mint ca si ei cred ce zic. Deci nu e exclus sa fie semi duma treaba cu bateria. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Chinezii vin puternic , firma NIO a vandut deja 50 000 masini , in curand deschid filiala in state .Aspectul nu lasa de dorit si masina este in asa fel realizat ca se poate schimba bateria in 3 minute , in China se construieste reteaua aferenta...... Xpeng Motors , au doua centre in China dar si 2 in USA.....acum construiesc o noua fabrica . In China au 140 de dealeri in 48 de orase..... RIVIAN ( USA) primul Pickup full electric , performante remarcabile plus ca trece prin apa de 1m.......Printre sustinatori este Ford si Amazon. Chinezii de la Wanxiang Group au cumparat Fisker ( California ) si au scos un sport sedan de lux 140 000 dolari....deja au si vandut 500 masini .Sediul firmei a ramas tot in California. NIKOLA ( USA) firma care a facut mari miscari pe bursa , cu toate ca nu a vandut nici o masina .....Timp de ani de zile a venit cu promisiuni , reclama buna , actiunile au urcat pana la 93 dolari.....Investitorii au inceput sa fie circumspecti , actiunile au scazut la 39 dolari.....acum se fac precomenzi pt un camion Full Hydrogen..... 1 Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 https://www.auto-bild.ro/stiri/kaufland-incarcare-electrica-gratuita-conditii-186654.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=auto-bild Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Am un fost coleg plecat in noua zeenlanda. Pacat ca nu am tinut legatura. Acum cativa ani, cand automobilul electric nu era omniprezent lucra la barci electrice si mi se parea o prostie, ca nu prea ai borne de incarcare pe apa. Dupa avantul luat de auto electric acum imi pare un vizionar. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Ai la mal. De parcă nu sunt destui care fac pana prostului cu atâtea benzinării. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 (editat) 1 hour ago, cocochannel said: Acum cativa ani, cand automobilul electric nu era omniprezent lucra la barci electrice si mi se parea o prostie, ca nu prea ai borne de incarcare pe apa. Dupa avantul luat de auto electric acum imi pare un vizionar. Este un oras in Europa (nu stiu daca in Germania, Elvetia sau Austria, stiu doar ca se vorbea germana) unde au un lac foarte frumos si vin foarte multi turisti iar pe luciul apei nu ai voie decat cu barca cu motor electric sau cu vasle (orice altceva care facea galagie era interzis). Chinezii cica au reprodus acel oras la ei in tara (asa de mult le-a placut turistilor chinezi acel orasel). Chiar daca ramai fara curent (ghidul local a ramas) se continua cu vasle pana la tarm. Partea buna la barcile electrice este ca la ciocnirea a doua salupe nu mai exista pericol de explozie (incendiu). Editat Iulie 25, 2020 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Este in Austria. Unde e și mina de sare. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 vorbim de agrement Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Vorba vine de dat la rame, aveau si panouri solare si alte minuni. Ideea e ca electricul se impune ceva mai repede decat ne asteptam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum