informer Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Acum 12 ore, yo3fkc a spus: SpaceX , care a cheltuit deja miliarde de dolari fara sa produca un cent , spre exemplu ... In ce sens anume spuneti asta? Asa la prima butonare in Google: "Since June 2010, rockets from the Falcon 9 family have been launched 85 times, with 83 full mission successes, one partial failure and one total loss of spacecraft" ... Falcon 9's typical missions include cargo delivery to the International Space Station (ISS) with the Dragon capsule, launch of communications satellites and Earth observation satellites to geostationary transfer orbits (GTO), and low-Earth orbits (LEO), some of them at polar inclinations. The heaviest payload launched to a LEO are a batch of 60 Starlink satellites weighing a total 15,600 kg (34,400 lb) which SpaceX flies regularly, aiming for 24 of these flights in 2020, to a roughly 290-kilometre (180 mi) orbit.[6] The heaviest payload launched to a GTO was Intelsat 35e with 6,761 kg (14,905 lb).[a] Launches to higher orbits have included the DSCOVR probe to the Sun–Earth Lagrangian point L1, the TESS space telescope launched on a Lunar flyby trajectory, and the Falcon Heavy test flight payload launched into a heliocentric orbit extending beyond the orbit of Mars. Astea nu se pun la "centi"? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Nu poti compara un domeniu batatorit gen auto cu spatiul. In auto industria are 100ani de experienta, in motoare electrice idem, ce aduce tesla e doar autonomia si baterii. Acolo e la limita inovatiei. Restu sunt fumate. Incearca omu sa intinda coarda cat poate daca nu ies banii ceva trebuie sa iasa. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum 8 ore, informer a spus: Astea nu se pun la "centi"? Ati zis bine centi . Fata de investitie . Link spre comentariu
informer Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum 27 minute, yo3fkc a spus: Ati zis bine centi . Eu doar v-am citat, dumneavoastra ati folosit termenul... la singular.... Acum 27 minute, yo3fkc a spus: Fata de investitie . Eu NU sunt vreun analist economic dar tinand cont ca tarile care lanseaza nave in spatiu se pot numara pe degete si judecand dupa numarul de lansari nu mi se pare ca SpaceX ar trebui sa fie asa nerentabila. In plus, citind pe ici pe colo, atat cat se poate afla despre o companie cu fonduri private, cifrele nu arata rau chiar daca mare parte se reinvesteste in cercetare/dezvoltare... zice-se.... Puteti sa ne impartasiti de unde detineti informatiile? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Cred ca acest grafic spune multe (de ce nu s-au mai facut progrese asa mari in ultimul timp) Anii cand s-au investit cel mai mult (ultima coloana sunt milioane de dolari): 1964 4,171 3.52% 32,002 1965 5,092 4.31% 38,448 1966 5,933 4.41% 43,554 1967 5,425 3.45% 38,633 1968 4,722 2.65% 32,274 Link spre comentariu
yo3fkc Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 1 oră în urmă, informer a spus: Eu doar v-am citat, dumneavoastra ati folosit termenul... la singular.... Eu NU sunt vreun analist economic dar tinand cont ca tarile care lanseaza nave in spatiu se pot numara pe degete si judecand dupa numarul de lansari nu mi se pare ca SpaceX ar trebui sa fie asa nerentabila. In plus, citind pe ici pe colo, atat cat se poate afla despre o companie cu fonduri private, cifrele nu arata rau chiar daca mare parte se reinvesteste in cercetare/dezvoltare... zice-se.... Puteti sa ne impartasiti de unde detineti informatiile? Nu am de gand ca dintr-o simpla impresie scrisa pe un forum sa starnesc o polemica . Cumparati actiuni Elan Musk , sunt banii dvs , nimeni nu va impiedica . Link spre comentariu
informer Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum 21 minute, yo3fkc a spus: Nu am de gand ca dintr-o simpla impresie scrisa pe un forum sa starnesc o polemica . Domnule, eu eram sincer interesat, nu doream sa incepem nici o polemica... insa daca-i doar o impresie, nu mai insist. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum 1 oră, yo3fkc a spus: Cumparati actiuni Elan Musk , sunt banii dvs , nimeni nu va impiedica . Mai bine nu. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 1 oră în urmă, ratza a spus: Mai bine nu. Lasa omu`n pace . Daca el vrea ... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Cum bre, ca e viitorul, baga la actiuni, ca omul ala scoate apa si din piatra seaca, la cat se lauda. :)) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 (editat) Scoate un cacat! El deja se crede singurul cu 5 perechi de c...e de pe planeta. Cum este el ... nu-i nimeni. Noroc ca moartea nu iarta pe nimeni . Nu inteleg de ce nu scoate hartie igienica elon musk!? Ma angajez sa folosesc de 10 ori mai multa! (sa aiba musai si poza lui tiparita pe hartia igienica). Editat Martie 11, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
ratza Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 1 oră în urmă, adrian_pic a spus: Nu inteleg de ce nu scoate hartie igienica elon musk!? Ma angajez sa folosesc de 10 ori mai multa! Vezi că e geniu? Deja te-a tradus să cumperi mai scump şi mai mult, deşi încă nu a scos produsul. Fix ca la maşini. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Da tu crezi ca va scoate produsul??? La cat de multi suntem cei care vrem sa ne stergem la c.r cu el ... ar scoate bani buni! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum si lucruri bune de la Tesla: Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 (editat) Ca te urmareste si iti foloseste felul in care conduci masina ca sa te taxeze ulterior? In final se va ajunge aici, pana atunci, exista prezumtia de nevinovatie si ne putem bucura linistit de viata,fara sa ne sufle vreun bou in ceafa ca mergem prea repede. SA fie sanatosi, in primul rand e nevoie de asa ceva ca masinile alea sunt cele mai scumpe de reparat din toate punctele de vedere. Lamborghini avea asa ceva pe modelele de top, iar in contract era specificat ca daca nu te dai cu ea, ci doar o parchezi in fata mall-ului ca sa vada lumea ce masiana bengoasa ai, ti-o iau inapoi ca le strici imaginea de masina de curse. Editat Martie 11, 2020 de Sharky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum