Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Daca si asa are autonomie mica, fiind masina de oras, sa ii fi pus usi glisante, directie pe toate rotile si alte jucari specifice masinilor de oras.

Link spre comentariu

Asta e in traditia Citroen.

2CV-ul a fost conceput sa duca doi tarani plus un sac de cartofi pe un drum oricit de rau.

AMI a fost conceput sa duca doi corporatisti plus o mapa cu acte pe strazi bine asfaltate...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Suntem la categoria budget, in afara de pret nu vad cu ce ar trebui sa frapeze.

Spuneau unii la TV ca pretul ar fi de la 18 000 Euro in sus, functie de dotari. Asta chiar frapeaza...

Link spre comentariu
Acum 52 minute, d2134 a spus:

Asta e in traditia Citroen.

2CV-ul a fost conceput sa duca doi tarani plus un sac de cartofi pe un drum oricit de rau.

AMI a fost conceput sa duca doi corporatisti plus o mapa cu acte pe strazi bine asfaltate...

NU, testul suprem era cu un cos de oua pe bacheta din spate! Am vazut refacut restul si ... se pare ca nu se spargeau ouale. Ouale din cos! Nu va ganditi la prostii! :rade:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Si eu am vazut reportajul, zicea de 15mii euro, ce m-a deceptionat a fost ca este făcut pe baza unei masini chinezesti....... N-am nimic cu ei, numai asteptam sa fie dezvoltare franceza mai ales ca au ceva experienta cu electrice..... 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Усилитель a spus:

Si eu am vazut reportajul, zicea de 15mii euro, ce m-a deceptionat a fost ca este făcut pe baza unei masini chinezesti....... N-am nimic cu ei, numai asteptam sa fie dezvoltare franceza mai ales ca au ceva experienta cu electrice..... 

Pai nah, au luat-o din China, au mai pus 7-8.000 euro in plus si-au ajuns la 15k... :rade:

Link spre comentariu
Acum 46 minute, d2134 a spus:

L-a luat gura pe dinainte. Cum sa mergi cu Dacia aia mica pe aratura?

si in presa auto depinde cine plateste. In rest nu conteaza, masina nu se va fabrica in felul ala, au spus din start ca e concept.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări