d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Stai linistit! peste 5 ani e eligibila pentru vehicul istoric si nu mai platesc nici impozit si nici rovigneta. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Abia peste 7 ani va fi posibil eligibilă, producţia s-a încheiat în 1997. Sînt o droaie de condiţii de îndeplinit pentru vehiculele istorice. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Acum 33 minute, d2134 a spus: Stai linistit! peste 5 ani e eligibila pentru vehicul istoric si nu mai platesc nici impozit si nici rovigneta. Dacă ar fi așa de ușor ...toți ne-am lua niște vechituri ...și am merge cu ele pe străzi! Deci la alea vechi(”istorice”) nu mai contează că poluiază ..nu!? Astea sunt acum puține...deținute de niște magnați (de obicei) sau pasionați, de aia au și reușit să fenteze vigilența ”ecologiștilor”...dar , dacă se măresc numărul mașinilor istorice care zburdă pe șosele patriei...să vei cum vine legea...”nu ai voie cu ele, decât la expoziții”! Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=l1jng72-sxg&t=4s Ala zice (min 40:37) ca trebuie sa aibe 30 de ai de la data fabricatiei. Cred ca stie ce vorbeste... Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 4 minute, elmar a spus: nu ai voie cu ele, decât la expoziții Am vazut ca in UK masinile istorice au numere negre cu scris alb si in fata si in spate ( celelalte au numere albe, in fata, si galbene, in spate, cu scris negru). La noi toate masinile au acelasi fel de numere asa ca nu te poate opri nimeni daca nu esti la expozitie, ca legea aia e si acum... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 9 minutes ago, d2134 said: https://www.youtube.com/watch?v=l1jng72-sxg&t=4s Ala zice (min 40:37) ca trebuie sa aibe 30 de ai de la data fabricatiei. Cred ca stie ce vorbeste... In Ro trebuie sa aiba 30 de ani de la terminarea fabricatiei modelului respectiv, deci poate sa fie masina la 35 ani si sa nu fie istorica..... Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 UK , SUA ... ei sunt de pe altă planetă ...au regulile lor simple și ușor de priceput/respectat pentru/de toți. La noi ...orice lege bună ....peste noapte poate să fie rea!(cred că știi vorba aia celebră:”noaptea ca hoții!!”) Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Citat In Ro trebuie sa aiba 30 de ani de la terminarea fabricatiei modelului respectiv, deci poate sa fie masina la 35 ani si sa nu fie istorica..... Stii tu mai bine ca ala care e sef la RAR (in RO)? Editat Februarie 26, 2020 de d2134 Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 2 ore, elmar a spus: Eu nu am spus asta.... Deci, ”tâmpeniile” le debitezi tu! Este citat din postul tau. Acum vrei sa spui ca eu l-am logat pe contul tau si am facut postarea in numele tau? Mai gindeste-te ! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) https://www.juridice.ro/464098/cadrul-legal-privind-atestarea-vehiculelor-istorice-in-romania.html 30 de ani de la inceperea fabricatiei modelului conditia fiind ca sa nu se mai gaseasca in fabricatie, pusa in acord cu legislatia europeana. De verificat totusi daca n`au modificat`o iara. Editat Februarie 26, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Ce fraier am fost că am dat la fier vechi Fordul 2.3 /V6 fabricat în '79 ! ... funcționa ca un ceas elvețian. Azi aș fi fost scutit de taxe și impozite, ba chiar m-aș fi plimbat prin centru fără să plătesc taxa Oxigen Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Sper că nu era Capri! Maşina aia era o bijuterie, cu toată ura pe care o am eu faţă de Ford. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Ramaneti in urma! Academicienii au comandat trotinete electrice!!! De ce vrea Academia Romana trotinete electrice? Noi am intrebat, ei s-au facut ca ne raspund P.S. Doar ca sunt cam vitezomani! https://www.emag.ro/trotineta-electrica-kaabo-skywalker-10s-viteza-60-km-h-autonomie-70-km-2-motoare-de-1000-w-te018/pd/DHM2W6BBM/?fbclid=IwAR1WeiTWxld63BQPkfoxzRVhOlW_-HbqqAev9KJp3oehn7HoKMXEzCb_CIk Editat Februarie 26, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 5 minute, ratza a spus: Sper că nu era Capri! Maşina aia era o bijuterie, cu toată ura pe care o am eu faţă de Ford. Asa seamana cu Taunus acel V6... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 4 hours ago, d2134 said: Stii tu mai bine ca ala care e sef la RAR (in RO)? Nu stiu ce stie un sef in Ro , ca parca la noi sefii stiu destul de putin , dar cei 2 care sunt atestatori oficiali la noi in judet si fac dosarul ,sunt cunostintele mele apropiate .....Dar poate legislatia e in continua schimbare , la noi orice e posibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum