elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Acum 1 oră, Spitfire a spus: Salariu minim+automobil proprietate personala???! Poate chiar un mic avion sau un elicopter! Sa fim seriosi, atunci cu transportul in comun cine circula, doar pensionarii de peste 80 de ani?! Păi, nu așa e pe la ăia, de la care ”luăm lumină” în fiecare zi!? Sau la noi e altfel ...doar barosanii se pot compara cu ”idolii lor”...restul, să stea să aștepte ”vremuri mai bune” la sfântul așteaptă...nu!? Mijloacele de transport în comun ar trebui folosite exclusiv de cei care pot să le folosească efectiv...adică toți care sunt în putere (cei care sunt în stare să mergă pe jos 1-2 km fără să se resimtă)și nu pensionarii care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat. Dar , la noi e ca la nebuni ...flăcăii plini de energie, gonesc în mașini scumpe(pe banii lu tata) ...și bătrânii nu au posibilitatea, nici măcar,de a-și chema un taxiu! Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Proştii tre' să sufere. Aia se şi întîmplă. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Și destepții trebuie să fure ...că ”au dreptul”! P.S Mă întreb ...care din cele două tipuri de oameni, sunt mai hâtrii-vicleni, mai haini!? Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Acum 36 minute, elmar a spus: ........... Mijloacele de transport în comun ar trebui folosite exclusiv de cei care pot să le folosească efectiv...adică toți care sunt în putere (cei care sunt în stare să mergă pe jos 1-2 km fără să se resimtă)și nu pensionarii care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat. ............... Numai timpenii debitezi. Tocmai cei care nu mai sint in putere ar trebui sa foloseasca orice alt tip de transport inafara propriului automobil. Tu vrei sa-i pui pe cei "care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat" la volan? Iti dai seama ce timpenii elucubrezi aici? As vrea sa vad ce faci cind esti in fata unei masini condusa de un pensionar care ....a adormit la volan (ca sa nu spun altfel) sau ii tremura piciorul pe frina si opreste masina in 150m. Sigur acum vei veni cu o infinitate de alte aberatii pe acelasi subiect sau pe linga, dar e de asteptat din partea unora care se ocupa doar cu ............ Editat Februarie 26, 2020 de sesebe Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Acum 7 minute, sesebe a spus: Numai timpenii debitezi. Tocmai cei care nu mai sint in putere ar trebui sa foloseasca orice alt tip de transport inafara propriului automobil. Tu vrei sa-i pui pe cei "care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat" la volan? Iti dai seama ce timpenii elucubrezi aici? As vrea sa vad ce faci cind esti in fata unei masini condusa de un pensionar care ....a adormit la volan (ca sa nu spun altfel) sau ii tremura piciorul pe frina si opreste masina in 150m. Sigur acum vei veni cu o infinitate de alte aberatii pe acelasi subiect sau pe linga, dar e de asteptat din partea unora care se ocupa doar cu ............ Eu nu am spus asta.... Deci, ”tâmpeniile” le debitezi tu! Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
informer Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 43 minute, elmar a spus: Mijloacele de transport în comun ar trebui folosite exclusiv de cei care pot să le folosească efectiv...adică toți care sunt în putere (cei care sunt în stare să mergă pe jos 1-2 km fără să se resimtă)și nu pensionarii care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat. Acum 7 minute, sesebe a spus: Tu vrei sa-i pui pe cei "care nu pot să mai mergă nici 10m pe un drum care nu e înclinat" la volan? Acum 3 minute, elmar a spus: Eu nu am spus asta.... Asa ca pensionarii tre` sa stea acasa... macar nu iau coronavirus... Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 1 minut, informer a spus: Asa ca pensionarii tre` sa stea acasa... macar nu iau coronavirus... Da...dar vezi tu ...când vine bătrânețea ...mai vine la pachet cu ceva boli! Și dacă stai acasă ...s-ar putea să ieși obligat, cu picioarele în față! Link spre comentariu
informer Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 8 minute, elmar a spus: Da...dar vezi tu ...când vine bătrânețea ...mai vine la pachet cu ceva boli! Și dacă stai acasă ...s-ar putea să ieși obligat, cu picioarele în față! Io glumeam... da` adevaru-i ca daca pe jos nu pot merge, cu masina nu pot merge, cu mijloacele de transport in comun nu pot merge, cu taxiu` nu pot merge... atunci cum sa mearga? Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Păi tocmai asta vreau eu să scot în evidență ...că ”poluarea” asta și dorința unora de a scoate ”hârburile” de pe șosele...nu face altceva decât să imobilizeze o grămadă de oameni ...printre care și bătrânii ... Și nu vorbesc de faptul că bătrânii ar putea să conducă un automobil ...nu , dar eliminând toate mașinile vechi, există riscul ca ei să nu mai poată apela la nimeni pentru transport! Nu toți bătrânii(cred eu, majoritatea) au neamuri care își permit mașini noi, de zeci de mii de euro, în fiecare 5 ani! Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Acum 2 ore, Spitfire a spus: Salariu minim+automobil proprietate personala??? La 500 euro gasesti masina SH care trece ITP la orice reprezentanta RAR (nu numai la cea din Voluntari). Cred ca oricine cauta pe card gaseste 2-3000 de lei ca sa isi ia masina. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 De găsit găseşte, pe urmă zbiară că-l costă benzina, întreţinerea, piesele etc, şi uite aşa se transformă într-un alt elmar (nu că ar duce România lipsă de altruişti închipuiţi). Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Eu pe a mea am dat 600 euro in urma cu 8 ani. De atunci, piese am bagat de vreo 200 euro, incluzind filtre, bujii, stergatoare etc. (mai mult am platit taxe si impozite). Consuma, combinat, 6 l/100km. Cu 100 de lei pe luna merg cind vreau si oriunde am treaba. Nu e dracu asa de negru cum il fac oamenii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Si ce masina e? Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Nissan Micra K11 fabricatie 1995 Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 (editat) Da ...nu e rău ...dar dacă vin unii ”hotărâți” la putere ...si o să aibă o clientelă politică de satisfăcut(în speță ...vânzătorii de mașini noi) Să vezi cum o să fii tu obligat să tragi mașina pe dreapta și s-o duci cât mai repede la fier vechi ...ca să scapi de taxa care trebuie s-o plătești! Dacă mai vrei să mergi cu mașina ....cupără-ți mașină nouă, sau ia-o pe jos! Editat Februarie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum