Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Sharky, te-ai dat cu asta?

Are zvac de la pleacare de pe loc?

Zvac au troileibuzele scurte, alea de 240kw, au ceva zvac, mai ales alea vechi, acu 15 ani, cu manegement prost, zvacneau destul de bine.

Dar acu iti dai seama ca soferii conduc plictisiti aceeasi ruta, nu fac liniute la stop.

In rest nu stau sa ascult ce abereaza copilu ala ca imi pierd vremea.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 21 ore, adrian_pic a spus:

Are zvac de la pleacare de pe loc?

Are, cum sa nu aibe zvac, ca asta e principalul scop al unui autobuz urban: sa lipeasca de scaun toate babele si mosii care au curajul sa se urce in ele.

Serios? 600000 euro pentru un autobuz de 27 de locuri? chiar nu ii intreaba nimeni pe primari pe ce arunca banii?

Editat de d2134
Link spre comentariu

Are cineva curajul sa comenteze cind se cumpara ceva pe baterii????

Normal ca trebuie sa plece cu zvic, doar este o masura de siguranta, daca nu stau pe scaune urgent ii pun in cur pe 2 rinduri aliniati cu zvicul soferii electrficati!

:85

Link spre comentariu
1 oră în urmă, d2134 a spus:

Are, cum sa nu aibe zvac, ca asta e principalul scop al unui autobuz urban: sa lipeasca de scaun toate babele si mosii care au curajul sa se urce in ele.

Serios? 600000 euro pentru un autobuz de 27 de locuri? chiar nu ii intreaba nimeni pe primari pe ce arunca banii?

Sunt fonduri europene! 25 de milioane de euro a obtinut Boc si firea a obtinut parca 4000 euro :85

Link spre comentariu

Este o chestie temporara. Se renunta la taxa => vom plati amenzi ca nu implementam politica de reducere a poluarii. Amenzile de fapt vor fi cele care vor impinge edilii sa bage taxa. 

Acum s-a reuntat doar din motive electorale. 

Link spre comentariu

Eu nu știu dece trebuie să fim ca europenii bogați ...când vine vorba de obligațiile noastre ...

pe când veniturile(salariale) noastre sunt de câteva ori mai mici (cel puțin) ca ale lor.

Ăia, au bani să-și cumpere mașini euro 11 la fiecare an ...așa cum le impune industria constructoare de automobile ...pe când noi ...nu!

Noi(majoritatea din Ro) muncim o viață pentru a ne cumpăra o mașină nouă ...care, la câțiva ani va deveni ”veche” și ”poluantă”...deci, dăm bani o viață pe mașină și suntem forțați s-o abandonăm la expirarea garanției!

Ok ...ne obligi să cumpărăm mașini noi?! ...subvenționează mașina nouă; cu 90% din preț ...și toți ne vom schimba mașinile ca și ciorapii!

Link spre comentariu
Citat

Noi(majoritatea din Ro) muncim o viață pentru a ne cumpăra o mașină nouă ...care, la câțiva ani va deveni ”veche” și ”poluantă”...deci, dăm bani o viață pe mașină și suntem forțați s-o abandonăm la expirarea garanției!

Majoritatea soferilor din RO au Rolls Royce, sau ce?! Doar nu munciti "o viata" pentru 7500 de euro, cat costa un Logan nou-nout cu tichet Rabla...

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Spitfire a spus:

Majoritatea soferilor din RO au Rolls Royce, sau ce?! Doar nu munciti "o viata" pentru 7500 de euro, cat costa un Logan nou-nout cu tichet Rabla...

Da...dacă te gândești numai la cei 7-8 mii de euro ...ai dreptate! Dar majoritatea nu au numai această cheltuială într-o viață...mai sunt și altele:casă, copii și cheltuiala vieții de zi cu zi(aici intră o grămadă de alte cheltuieli) ...

În condițiile în care majoritatea salariaților, ia salariul minim ...care numai de câțiva ani e de 1200-1400 de lei!Până nu de mult era 700 de lei ...ținând cont de toate astea ...ți se mai pare mult spus ”o viață”??

Link spre comentariu

elmar nu o mai fa pe victima! Ca bugetar iti permiti multe insa tu vrei sa devii boier! Daca vrei sa devii boier muta-te in sectorul privat. Ori dai lovitura si ajungi boier, ori ramai si fara chilotii de pe tine. 

Daca iti pasa de ala care ia minimul pe economie, imparte salarul tau cu el. Parca predicai altruismul, nu? Sau tu vrei dreptate .... dar nu pentru catzei!:rade:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Tocmai, că altruismul, mă împiedică să fiu vreodată ”boier”!

Boier înseamnă să ”fentez” pe alții ...sub pretextul: ”că eu sunt șeful ...eu sunt cel deștept și merit să iau totul ...celorlalți, le dau ce-mi trece printre degete”!

Să știi că eu am bine întipărită în cap , fabula aia cu ”cățelul”!:da

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 7 minute, adrian_pic a spus:

Poti exemplifica exact prin ce se materializeaza altruismul tau? :scarpin

Da ..văd că pe tine nu te mai vede nimeni când induci pe alții la offtopic...

Parcă vorbeam despre automobile electrice și cât de ”poluante”  sunt celelalte autovehicule!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări