franzm Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 41 minute, gauss a spus: ... ceva sef . Acum nu mai e nici ala , era prea bun pentru postul respectiv . De aia momentan face tusa , pana o gasi ceva mai pe valoarea lui ... , fara sa se compromita si sa - i scada cota . Cred ca asteapta ceva de la NASA . Macar sef de divizie ... Normal. Scrie si în carti: Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) Aveti dreptate . Din pacate , la mine la job e o perioada proasta . Au mai fost , asa e unde lucrurile merg in voia lor . In lipsa tratarii cauzelor , si doar carpirea efectelor , nu are cum sa se intample altfel . Zic si eu , de pe margine . Ca nu am contract de manager , si am renuntat la orice pozitie de coordonare ( ma rog , un fel de sef ) . Prin cumul , ca nu am avut nici instrumente de lucru , si nici ceva beneficiu din treaba asta ... , era ad - hoc si pro bono . Fac bucata mea , o predau , iau semnaturile dupa ce se verifica cf . procedurilor , copia scanata mi - o trimit pe mail , iar restul e treaba institutiei , ca nu duc eu leafa cea mai suculenta acasa . Din ea , cine o primeste pe card , ar putea sa - si ia o iletrica . Ma rog , nu intr - o luna . Desi in Ploiesti e cam greu de folosit , am mai scris de ce . Editat Noiembrie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) 1 oră în urmă, sesebe a spus: Cu redbull nu merge, trebuie sa aibă multe grade ca să meargă. Cum sa nu mearga? Pai nu scrie in reclama ca iti da aripi? Daca nu, sa dea cate doua perechi de aripi separat la fiecare doza de redbull! Astia de la redbull cu aripile lor au avut viitorul in mana! Daca se scremeau un pic in cercetare .... (vezi poza de mai jos) nu mai aveam nevoie astazi de ilectrice si alte alea. Se rezolva totul simplu si eficient! Editat Noiembrie 7, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 (editat) https://blog.bolt.eu/ro/2019/10/6-mituri-despre-masinile-electrice/ https://stiintasitehnica.com/marile-mituri-legate-de-masinile-electrice/ https://newsenergy.ro/poti-incarca-o-masina-electrica-in-ploaie-5-mituri-demontate-despre-autovehiculele-electrice/ Interesanta si asta: Citat În data de 22 iunie 2016, automobilul electric Grimsel a doborât recordul de accelerație pentru o mașină electrică: doar 1,513 SECUNDE PENTRU DEMARAJUL 0-100 KM/H, pe o distanță mai mică de 30 de metri. Masa totală a lui Grimsel este de numai 168 kg, grație utilizării fibrei de carbon, iar motoarele electrice din cele patru roți generează o putere totală de 200 CP, dar un cuplu motor maxim total de 1.700 Nm (cu 100 Nm mai mult decât motorul de 1.500 CP al lui Bugatti Chiron). Mașina a fost realizată de o echipă de 30 de studenți de la ETH Zurich și Universitatea de Științe Aplicate Lucerne. Editat Noiembrie 10, 2019 de Spitfire Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Acum 5 ore, Spitfire a spus: https://blog.bolt.eu/ro/2019/10/6-mituri-despre-masinile-electrice/ Prefer antena 3 sau pe veorica. Dar nu inteleg ceva. De ce mama naibii daca is asa ieftine, nu se vand in draci? Sau da, stiu, regii petrolului. Si inca o faza. Au ales fix leaf ul care e stiut ca nu are racire la baterie ca s au zgarcit si viata in general e cam redusa. plus sa privim aberatia asta cu intretinera altfel, pe langa ulei si niste filtre care s bani marunti, restul nu ai ce face la o masina noua. O curea la o masina noua bine facuta tine cam 120 150k. conform rulajului mediu inseamna 10 ani in tara. (*m uitat care e rulaj mediu dar era undeva sub 15k date oficiale) hai cu revolutia, de maine o dam pe electric, doar daca ati votat! Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Masina electrica Toyota LQ , si da , stie sa mearga singura in timp ce dormi .......atunci face intuneric in cabina si mareste putin temperatura din interior..... https://totalcar.hu/galeria/totalcar/hirek/2019/11/08/tokyo_motor_show_2019_toyota_lq_es_bev/4 Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Urîtă cu crengi. De fapt, nu ştiu de ce mă mir, e Toyota. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Pai si cui ii pasa? De pe scaunul soferului vezi cam 1mp din ea, capota si aia`i frumoasa! Asta era comentariul unui amic, sa mearga este esential, in rest, nu poti sa te ppipi in gustul omului. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Acum 10 ore, ratza a spus: Urîtă cu crengi. De fapt, nu ştiu de ce mă mir, e Toyota. Păi să știi Câteodată stau și mă mir cum se zgârmă unii în cur să scoată câte o urâțenie din asta de mașină. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 app de alea care merg singure Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 MA, viitorul ala e, dar nu si prezentul. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 care dintre noi il prinde, dac*o fi? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 38 minute, Sharky a spus: MA, viitorul ala e, dar nu si prezentul. Sub camion??? Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Chiar acum, Ion_Bumbu a spus: Sub camion??? acolo discutam despre eternitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum