Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

No lasa, ca or patentat si antigravitatia. Sa fie acolo. Pentru cazul ca vreunul chiar inventeaza asa ceva. Atunci sa vezi procese.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Nu stiu . Si nu - mi bat capu' , mi - a venit pe fluxul de stiri . Fiind on - topic , m - am gandit sa postez link - ul . Parerea mea despre tractiunea electrica populara am expus - o , nu e o noutate . Sambata am facut plinu' cu benzina . Cand va fi de la priza ( plinu' ) , ma voi conforma . Ca n - am de ales . Mai ales daca apuc ... Pana atunci , am altele pe cap . Cine e prevazator , si se pregateste de - acu' , cinste lui ! Intotdeauna unii vor fi primii , si altii ultimii . 

P.S. - exista o vorba la tara : " Doua lucruri se scoala de dimineata : p ... la , si fruntasu' ! "

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pai si bateriile actuale de ai un consum de 200w tras de par, 400km vin 80kwh, in 10 min 800kw putere incarcata, probabil catre 850 cu un randament bun. Nu o sa vezi prea multe si prea dese.

Link spre comentariu

E un pic mai putin, 80KWh is 4800KWminut deci au nevoie de un post trafo de macar 480KVA.

Nici d`astea de 480KVA n`o sa vedem multe... :d

Eventual in statiile IT/MT.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

uf, asa e. ma grabeam, doar ora are 60 nu 100 minute. :)))

Si ideal nu e sa pui un incarcator, asta cand traiesti in viitorul electric. Ca nu esti tu singuru om cu masina.

Bagi vreo 2-3 acolo sa vina omu, 10 minute, s-o dus la buda, o luat un suc si s-o carat.

La o putere de 1000kVA e la indemana cat de cat pe platforme industriale, dar nu o poti pune la orice colt de bloc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări