franzm Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 (editat) No lasa, ca or patentat si antigravitatia. Sa fie acolo. Pentru cazul ca vreunul chiar inventeaza asa ceva. Atunci sa vezi procese. Editat Octombrie 31, 2019 de franzm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Au patentat deja toate metodele de descompunere a apei in hidrogen si oxigen. De mers, nu merg dar sint patentate, poate, poate iasa ceva! Link spre comentariu
informer Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Acum 17 minute, franzm a spus: No lasa, ca or patentat si antigravitatia. Sa fie acolo. Pentru cazul ca vreunul chiar inventeaza asa ceva. Atunci sa vezi procese. Cumva apropo de asta, un punct de vedere interesant: http://backreaction.blogspot.com/2019/10/the-crisis-in-physics-is-not-only-about.html Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Taci bre ca avem vreo 3 4 brevete de motor cu apa sau perpetuum cu alternatoru care se auto invarte prin electromotor. Sa ne lase numai regii petrolului. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Motor cu apa calda, sau rece? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 De toaleta.... Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 WhatsApp Video 2019-10-31 at 18.27.06.mp4 3 Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Pacat ca nu mai pot sa-ti dau un like...tare de tot viodeoclipul! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 (editat) Nu vi s-au terminat încă acumulatorii? Editat Noiembrie 3, 2019 de Nostalgic Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 https://www.gsp.ro/auto/noutati-auto/descoperire-epocala-pentru-masinile-electrice-a-fost-inventata-in-sua-bateria-care-se-incarca-in-doar-10-minute-ce-autonomie-are-581714.html?utm_source=antena3.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Antena3-live Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Destul de dubios...ce curent trage de la incarcator, ca sa incarce complet o baterie pentru 400km in numai 10 minute?! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 (editat) Nu stiu . Si nu - mi bat capu' , mi - a venit pe fluxul de stiri . Fiind on - topic , m - am gandit sa postez link - ul . Parerea mea despre tractiunea electrica populara am expus - o , nu e o noutate . Sambata am facut plinu' cu benzina . Cand va fi de la priza ( plinu' ) , ma voi conforma . Ca n - am de ales . Mai ales daca apuc ... Pana atunci , am altele pe cap . Cine e prevazator , si se pregateste de - acu' , cinste lui ! Intotdeauna unii vor fi primii , si altii ultimii . P.S. - exista o vorba la tara : " Doua lucruri se scoala de dimineata : p ... la , si fruntasu' ! " Editat Noiembrie 4, 2019 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Pai si bateriile actuale de ai un consum de 200w tras de par, 400km vin 80kwh, in 10 min 800kw putere incarcata, probabil catre 850 cu un randament bun. Nu o sa vezi prea multe si prea dese. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 (editat) E un pic mai putin, 80KWh is 4800KWminut deci au nevoie de un post trafo de macar 480KVA. Nici d`astea de 480KVA n`o sa vedem multe... Eventual in statiile IT/MT. Editat Noiembrie 4, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 uf, asa e. ma grabeam, doar ora are 60 nu 100 minute. :))) Si ideal nu e sa pui un incarcator, asta cand traiesti in viitorul electric. Ca nu esti tu singuru om cu masina. Bagi vreo 2-3 acolo sa vina omu, 10 minute, s-o dus la buda, o luat un suc si s-o carat. La o putere de 1000kVA e la indemana cat de cat pe platforme industriale, dar nu o poti pune la orice colt de bloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum