gica70 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Legarea in serie si in paralel, adica mixt!" 1 Link spre comentariu
maxente Postat Martie 1, 2019 Autor Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) Bateria ca bateria, e aia de o stim de ani buni. Mie imi place motorul ala electric si ce performante au scos din el. Aia zic eu ca e o inovatie. Editat Martie 1, 2019 de maxente Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) si Volvo nu se lasa: https://www.promotor.ro/eco/polestar-anunta-noul-rival-pentru-tesla-model-3.-polestar-2-va-avea-400-de-cp-si-o-autonomie-de-500-km-galerie-foto-17893495?fbclid=IwAR01UngkrCt4g2gVrV83dSGovzxC4pcjceS6kWU6QKpjBhxKEI6LEghU2tc si PSA se baga pe felie: https://www.promotor.ro/eco/psa-va-produce-prima-sa-masina-electrica-in-slovacia-17893415 Editat Martie 1, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Au Tesla in oferta lor si gipane. Link spre comentariu
informer Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) 26 minutes ago, Dan85 said: Mi se rupe despre Tesla, in paishpe. Masini americane pentru Europa , rahat pe bat. Doar de curiozitate intreb, ce ti se pare la Tesla ca-i specific american? (in afara de locatia fabricii, evident... ) Adica la motoare uzuale inteleg ca-s alea de capacitati "nesimtite" dar la electrice? Au stecher de 110 sau au americanii obisnuiti mai multi bani ca europenii? Editat Martie 1, 2019 de informer Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 (editat) Cand va fi sa se incarce de la fulger imi iau si io masina electrica,adica niciodata!Automobilul electric... ha ha ha...problema cu automobilele electrice este ca nu au priza...la public! Editat Martie 2, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Inovatia e tehnologia: pilotul automat, actualizari prin internet, etc. Au cam dat tonul in directia asta. Pe langa electric. Le a trebuit 15 ani sa faca asta cu toate ca s o companie pionier pusa pe inovatie si care isi asuma riscuri. Sa vedem astia mari ce vor face si cat de repede vor scoate ceva. Intentiile lor sunt clare. Din pacate ca masina tesla în sine adica aia cu 4 roti si volan nu sunt peste cocurentai, suport prost. Dar na, fac si ei ce pot. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Pilotul automat are deja "dosar penal" pentru ucidere din culpa! Link spre comentariu
informer Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 8 minutes ago, Dan85 said: Daca reformulati, poate reusesc sa dau un raspuns. Nu-i problema, nu-i important... Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Cu bune sau rele electricele vor fi viitorul . Taxe si impozite vor fi si pe aleea doar doar sa ajunga si electricele la un nr. mai mare si apoi sa vedeti . Oricum cine detine un autoturism pe benzina , diesel sau gaz si isi face anual un calcul doar cu costul carburantului o sa observe o suma mare de bani care nu este de neglijat . Eu trec pe bicicleta pe anotimpul calduros asa ca fac si miscare si consum zero lei zero bani . Desigur masina ramane doar pt. probleme urgente sau care impun folosirea acesteia ! 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Acum 47 minute, lavynyu a spus: asa ca fac si miscare si consum zero lei zero bani . Miscarea e evident un castig, dar consumul nu l-as estima la zero. Si o bicla cere consumabile si energie. Astea nu sunt free, dar e drept ca sunt mult sub pretul masinii. Daca pui in balanta riscul de accident si confortul intre cele doua mijloace de transport... Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Problema costurilor trebuie sa o pui inainte de a cumpara masina. Dupa aia degeaba o mai pui ca oricum nu o mai poti rezolva... Singurul lucru pe care il mai poti face e sa bagi de seama sa nu dai in gropi, in pomi sau peste tomberoane de gunoi ca sa nu maresti costurile. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 2, 2019 Autor Partajează Postat Martie 2, 2019 3 hours ago, WINNER 777 said: Cand va fi sa se incarce de la fulger imi iau si io masina electrica,adica niciodata!Automobilul electric... ha ha ha...problema cu automobilele electrice este ca nu au priza...la public! Da, da ! Lumea de aici vad ca are bani de o electrica da' nu isi cumpara ca le e frica de baterie ca, ba ii lasa in drum, ba nu tine mult... Am mai zis, astea sunt iluzii daca lumea considera ca producerea electricelor nu se lasa cu emisii de gaze cu efect de sera. Orice se produce pe pamantu asta se lasa cu consum de energie si cu emisii de CO2 si alte cele. Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 1 hour ago, doru3160 said: Miscarea e evident un castig, dar consumul nu l-as estima la zero. Si o bicla cere consumabile si energie. Astea nu sunt free, dar e drept ca sunt mult sub pretul masinii. Daca pui in balanta riscul de accident si confortul intre cele doua mijloace de transport... E , amortizarea este imediat in max 2 luni de la cumparare , 550 lei ocazie , bicicleta montainbike second cu echipare shimano , deh iarna sunt mai ieftine pt. cei care au nevoie de banii , oricum noua gaseai la un pret bun sa zic 200 euro . Ce sunt 200 euro cand anual ajung doar la carburant peste 1000 euro . Costurile sunt minore la o bicicleta , cine are togla stie , a , nu luam in calcul biciclete scumpe cu piese de top si tot felul de accesorii care de la un prag nu se mai justifica ca costuri ca si in domeniul auto . Pericol accidente pt. mine nu , circul doar pe trotuar ca am observat ca sofer auto ca nu esti in siguranta nici cu un autoturism dapoi ca si biciclist . Energie este destula de obicei daca nu se foloseste se transforma in :::burta::: . Carburant ceapa cu slanina . Observ multe persoane care calculeaza nimic si dupa ce nu mai au bani incep sa calceleze insa este prea tarziu . Vad in jurul meu multi care se tot plang ca nu au bani ca nu mai pot cu rata la banca etc. dar nu ar cobora din masina sa mearga pe jos macar un 200-300 metri . Ce sa zic uni traiesc in contradictoriu cu ei insisi . Eu imi permit masina ca altfel o vindeam dar prefer ca economia financiara care o fac sa o investesc de exemplu in altceva ex. educatia copiilor sau lucruri mai importante . 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 La noi in targ nici daca ai vrea, nu ai putea circula numai pe trotuar. Esti expus si in masina, dar una e sa te ciocnesti cu conserva in jurul tau, alta e sa te ciocnesti cu turloaiele dezvelite-sa zicem ca pe cap ai casca. Apoi, trebuie sa ai si job care sa iti permita sa ajungi transpirat si imbracat in echipament sport. Daca jobul iti cere costum si camasa alba, ori iti faci rost de vestiar, ori iti iei alt job. Nu bicicleta ar fi solutia ideala...asta e o bombonica pt indulcit pastila poluarii si atat. Efectul placebo. Solutia ar fi un transport in comun bine pus la punct, pt a putea fi folosit iarna-vara fara probleme, nu ca bicicleta, numai cand e cald afara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum