elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 4 minute, adrian_pic a spus: Bucurestiu este mai de dreapta dar la vot de multe ori nu se duc si atunci castiga stanga care desi este pe moarte inca nu si-a dat duhul. În câteva luni ”trubaduru” și echipa sa ...vor face uitate toate greșelile stângii! După ce vor tăia și spânzura...crezând ”că așa vor oamenii”...vor avea o surpriză la alegerile locale și parlamentare... Și nu pot să le spun decât atât: surpriza, nu va fi una plăcută! 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 20 minute, Усилитель a spus: La TV , Firea zicea ca toate masinile inmatriculate in Ro..... Atunci ....asta este ..... Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 1 minut, Faust2018 a spus: Atunci ....asta este ..... Deci ...s-a dus plăcerea de a cumpăra mașini ...ori de câte ori apar noutăți! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 27 minute, elmar a spus: Deci ...s-a dus plăcerea de a cumpăra mașini ...ori de câte ori apar noutăți! Pentru unii. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Păi ce ziceam eu mai sus...acum să vedem cu-i îi dă mâna să-și cumpere o mașină ”eco” la fiecare 4 ani...cu banii jos ...iar pe aia veche, s-o dea la fier vechi!? Practic, e imposibil să nu intrăm și noi în iureșul ăsta consumerist! O să fie și la noi ..ca la nemți...dar , noi(majoritatea) nu suntem ca nemții( de bogați) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Nu vorbeam cu tine. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 ăăă scuze dragă ...n-am stiut! Totuși ...pe mine m-ai citat acolo...nu!? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Era ceva cu discriminarea, initial vroiau sa puna doar pt straini si nu pt bucuresteni! Atentie mare, dar nu era corect ca nu stiu ce discriminare se facea. Eu ma tem de altceva, daca vreau sa ma duc undeva in tara, sa nu se apuce nu stiu ce primaru lu peste sa puna taxa de tranzit si sa nu fie vreo centura ocolitoare. In Cluj tare ma tem ca o cam muscam in cativa ani, dar asta e. Am euro 4, cat poate fi taxa, apoi o trag pe dreapta pana o fac istorica. Ca oricum am de gand sa iau alta masina, daca as stii ce.... Pana atunci poluarea la putere v6 gpl si te de i-u. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) S - au gandit la noi in Prahova . Cu taxa . Numai ca depinde al cui e drumul , in cazurile respective era vorba de DN 1 , care apartine de drumurile nationale . Unde apartin primariilor ... , treaba e ca si facuta . Ca trebuie bani , si astia sunt cazuti din cer . Se va face cu ei tot ca in Bucuresti , nimic pentru plamani . Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Acum 17 minute, Sharky a spus: Ca oricum am de gand sa iau alta masina, daca as stii ce.... Pana atunci poluarea la putere v6 gpl si te de i-u. Vreo 2-3 ani este bine sa nu cumperi pana nu se sedimenteaza bine directia (poate sa apara ceva noi si ramai cu Tesla-n brate). Esti destul de ECO in privinta noxelor cu V6 gpl (CO2 producem toti si ne putem apuca de plantat arbori daca ne doare de planeta asta) dar cu TDI-ul nu-s de acord. Chiar pute urat. Ma deranjeaza cateodata cand trec strada si simt mirosul ala vechi de la teava de esapament de la autobuzele Ikarus. Este mult mai light dar .... il simt si nu-mi place. Tu din CJ pana in Bucuresti cate vinete vei avea de cumparat?? Editat Octombrie 25, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Initiativa d - nei Firea ar putea sa fie atacata in justitie , m - ar mira sa nu fie asa . Mi se pare destul de subreda in unele puncte . Ma rog , n - am s - o fac eu . Vad ca noua oranduire tace milc , a picat numai bine ... , banii ( spera ) sa fie ai lor , de tocat in viitor , si injuraturile la madam ... Bonus ! Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Nene, tdi ul ala nu moare asa usor cum crezi. Il duci la groapa si in a doua zi e inapoi ca un zombie. Erau stricate toate pe el.. Nu i bai, l a luat socru a bagat in el mai mult decat valoarea masinii ca sa rezolve hibele. Am am pus si eu niste amortizoare ca alea vechi erau de decor si gata. Crezi ca eu am vrut asta? Eu vroiam sa schimb masina, dar dupa atata investitie musai sa o mai tin. E treaba si de mentalitate aici. Multa lume tine la masinile vechi crede ca alta mai buna nu mai gaseste. Argumentu e ca motoru merge bine. Cand de fapt da l naibii de motor ca restu sa le faci bune costa cat nu face masina! Sa nu crezi ca dupa aia 1300-1500e bagati in masina acu passatu e stas. Departe de acea idee. Poate de mai bag inca pe atata! De asta nu dispare te de i din peisaj. Si nu e caz singular. Editat Octombrie 26, 2019 de Sharky Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Da, stiu ca muti cred si predica ideea ca alta masina mai buna nu gaseste. 1 oră în urmă, Sharky a spus: Cand de fapt da l naibii de motor ca restu sa le faci bune costa cat nu face masina! Nu am sa uit cand acum 2 ani s-a stricat motorasul de clima pe partea soferului taman in octombrie (8 ani avea masina atunci). Am mers cu fes in cap la volan toata iarna (eram nevoit sa dau aer spre parbriz sa nu se abureasca) ca sa duc nevasta la job (lasam masina acolo si plecam cu autobuzul mai departe ). Eu as fi pus toporul pe masina de nervi (cica pentru a schimba motorasul trebuia desfacut tot bordul si doar aia de la reprezentanta se bagau la asa ceva). Maneta de stropit a stricat-o nevasta in 2 ani (cum intra in masina, ...pac stropea parbrizul si normal ca atunci cand ramanea fara lichid credea ca nu face contact maneta si tragea mai tare de ea). Am schimbat blocul de manete acum 3 ani cand s-a belit si maneta de semnalizare (iarna trebuia sa o tin cu mana pentru semnalizare stanga, insa cum dadea caldura mergea). La reprezentanta doar blocul de manete era vreo 300 de euro fara manopera, noroc ca am gasit bloc nou pe ebay si a acceptat vanzatorul sa imi trimita. Acum incep sa se matuiasca farurile. Deci degeaba motorul merge daca masina cere bani pe langa consumabile. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 (editat) crapa si motoru stai linistit si la 1200-1500 o distributie nu e tocmai ieftin. Sa tii o masina nu e ieftin, loganu cred ca e cea mai ieftina optiune posibila. Aia care vb de motor si asa au ramas cu gandul la dacie, ulei reciclat si benzina pe cartele. vremurile s-au schimbat Editat Octombrie 26, 2019 de Sharky Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Fiind curea am schimbat-o singur (am luat kit de blocare a distributiei de pe ebay) dar .... cum viitorul nu suna bine ... s-ar putea sa nu mai ajung sa o mai schimb inca o data . Ori ilectrica ori trotineta ori pe jos sau mijloace de transport in comun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum