adrian_pic Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Da, sigur! Ceatza-i frate cu romanul! Am impresia ca nu degeaba a pomenit doru3160 de criterii. Stia el ceva ce multi nu stim. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) ANAF - ul si carele de reportaj ale posturilor TV sunt scutite de prevederi . For ever ... Si d - na Firea stie ceva ce multi nu stim . Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 In ceea ce priveste pe locali,activitatea lor e reglementata prin legea 155/2010 actualizata care spune la art.1: ART. 1 (1) Poliţia locală se înfiinţează în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în următoarele domenii: .....calea e pavata cu bune intentii... In domeniul rutier e reglementata prin art.7 din lege din care intereseaza : h) constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, având dreptul de a dispune măsuri de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar; k) constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulaţia în zona pietonală, în zon a rezidenţială, în parcuri şi zone de agrement, precum şi pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semnul internaţional pentru persoanele cu handicap; Acestea contrazic prevederile hg965/2016 care spune clar ca numai politistul rutier (exclus cel cu competente,etc.)are voie sa dispuna ,dupa completarea unor documente si numai in anumite conditii ,ridicarea autovehiculelor. In plus hotararea I.C.C.J nr.9 din mai 2015 spune clar ca : Consiliile locale nu au dreptul sa reglementeze prin H.C.L. ridicarea autovehiculelor. Sper sa fie de folos. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 43 minute, gauss a spus: ANAF - ul si carele de reportaj ale posturilor TV sunt scutite de prevederi . For ever ... Si d - na Firea stie ceva ce multi nu stim . Eu cred că nu știe că nu va mai fi votată de cel puțin un milion de bucureșteni...(deocamdată) Și dacă această taxă se va extinde la nivel național...cred că trebuie să-și cumpere frigidere destule ... euro10! Am zis să-și cumpere ...dar, e aproape sigur, că ea, are gratuit câte ”frigidere” vrea( de la euro 11 în sus) de la ”flăcăii” care i-au băgat în cap aceste idei ”ecologiste”! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) D - na Firea va castiga ( detasat ) alegerile viitoare pentru primaria Capitalei . Cu o singura conditie : sa candideze . Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Da sigur ....dacă vor folosi ”autobuzele electrice” la adus votanți! După părerea mea ...ea știe că nu va mai fi aleasă ...și ca să profite de puterea pe care o are acum...bagă această taxă ...care va împovăra pe mulți oameni...și ea își umple buzunarele cu banii din ”lobby-ul” celor care au tot interesul să elimine mașinile vechi, în speranța că-i va forța pe oameni să-și cumpere mașini noi de ”unică folosință” (și care se vor învechi în câțiva ani) De parcă nu și-ar cumpăra mașină nouă, dacă ar fi avut cu ce! Asta e o măsură împoriva noastră...ca cetățeni ai acestei țări...și în beneficiul unor șmecheri care vor să scoată bani și din piatră seacă! Editat Octombrie 25, 2019 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 19 minute, gauss a spus: D - na Firea va castiga ( detasat ) alegerile viitoare pentru primaria Capitalei . Cu o singura conditie : sa candideze . Asa este, dar asta doar din cauza ca nu are concurenta serioasa, nu ca ar fi ea cea mai cea. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Chiar acum, doru3160 a spus: Asa este, dar asta doar din cauza ca nu are concurenta serioasa, nu ca ar fi ea cea mai cea. Foarte adevărat. Ma rog, nu sunt bucureștean. Dar nici departe..., și am destui colegi din capitala. Pe care nu-i pot bănui de simpatii politice pentru partidul d-nei Firea. Orientarea lor pentru votul viitor e clara, fie și din lipsă de alternativă..., și nebulozitatea din restul zonelor politice. Asta este, cel puțin pe moment. 1 Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 49 minute, gauss a spus: și am destui colegi din capitala. Orientarea lor pentru votul viitor e clara, O fi clară orientarea colegilor tăi...dar . ăștia nu sunt tot Bucureștiu... Probabil că ei sunt cei care se consideră avanțajați ...ei au mașini noi și vor să ”respire” aer curat! Dar ...majoritatea bucureștenilor...vor simți ”în buzunar” pe doamna Firea...chiar atunci când vor fi alegerile! Mai ales că vin vremuri grele...banii vor fi puțini...de, austeritate de dreapta! Unii(majoritatea) vor strânge cureaua...iar alții vor număra banii strânși! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Domnule, de unde nu`i nici Dumnezeu nu cere, aia sint ploiticienii care ii au, de unde sa voteze altceva? Nu uitati alegerile in care toate partidele de dreapta au cerut alegatorilor lor sa-l voteze pe...Iliescu! La fel probabil si in Bucuresti Editat Octombrie 25, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 35 minute, elmar a spus: Unii(majoritatea) vor strânge cureaua...iar alții vor număra banii strânși! Tu ca bugetar nefacand parte din majoritate, nu vei strange cureaua. Ce cazan ai de esti asa afectat? E1? Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 In spatele show-ului cu "oxigen" pentru bucuresteni ,asa,aproape underground, s-a adoptat o hotarare prin care se da "liber" la constructii ( in spatiul verde aferent, va fi surplus de oxigen acolo...) in bazele sportive ... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Bine ca nu se taxeaza si alte " gaze" ,veorica azi dimineata la noi in piata a cumparat .....fasole... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Vinieta Oxigen trebuia să fie altfel, în funcție de noxele mașinii, nu după norma euro. Chiar sunt curios ce noxe are un motor euro 3..4 de 1.4...1.6l pe benzină și cât are un 3000cmc diesel euro 5..6. Eu as fi taxat și euro 4, pentru că sunt cele mai multe. Combinația viitoare este să îți înmatriculezi mașină in alt județ. In principiu sunt de acord cu această taxă, numai că nu știu ce se va face cu banii. Să se taxeze și autoutilitarele și camioanele. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 4 minute, Faust2018 a spus: In principiu sunt de acord cu această taxă, numai că nu știu ce se va face cu banii. Partea proasta e ca nici noi nu stim si tragic este ca nici nu vom sti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum