Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Aveti dreptate . Important e sa se desfasoare " licitatia " , sau sa se faca prin atribuire directa , ca arde ... , poluarea nu iarta . Si sa se plateasca facturile , in avans ! Treaba rotunda , sigura , descurcata ... De restu' , om mai vedea ! Adica noi , pana la camere ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Hai sa vedem si partea "umană" sau "tolerantă" a noii legi : restricțiile sunt valabile intre orele 07:00 și 22:00 , deci pe timpul nopții poți testa linistit prin centrul Capitalei chiar și un vintage diesel din anii '80 sau vreun rechin bavarez pe carburator (cine mai are). :rade:

Apoi, se spune ca nu vor fi montate camere in prima fază. Cei care vor circula in timpul zilei cu vehicule poluante vor fi amendați doar dacă sunt vazuti/opriți in zonă de catre un echipaj al Poliției. 

"Nu vom fi absurzi" ... declara un oficial al Primariei, in sensul că legea va fi aplicată treptat si progresiv, adică "vor mai închide ochii" o perioadă ...

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus:

"Nu vom fi absurzi" ... declara un oficial al Primariei, in sensul că legea va fi aplicată treptat si progresiv, adică "vor mai închide ochii" o perioadă ...

Ghici pe ce criterii...:) 

Link spre comentariu

Bine ai intuit, avand in vedre ca le-a luat ani buni sa sincronizeze datele finantelor cu datele politie, cine stie cat mai dureaza si asta.

Dar numai bine, sunt destule masini cu motoare mari lasate in aer, la preturi bune. ASa ca tot raul spre bine.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, adrian_pic a spus:

In baza de date de la RAR ai si norma Euro.

Normal ca ai, DAr are acees garcea in mod direct? Actualmente nu are si sigur nu are pana in 2020.

Si dupa ochi nu merge. Nu am talonul la indemana, in numarul de omologare e tercuta norma, deci in cartea masinii o ai, nu stiu daca e in talon.

Dar din cate stiu locala nu are dreptul sa iti ceara acte gen permis, talon asigurare.

Cel putin am avut o discutie cu ei in trafic, dupa ce un bou de la locala mi-a taiat calea schimband banda fara sa se asigure.

A inceput sa ma dojeneasca ca de ce l-am claxonat si i-am spus clar, claxonul se foloseste in caz de pericol, gen un neatent imi taie calea si vreau sa previn accidentul.

S-a enervat si mi-a cerut actele, eu i-am zis clar ca inafara de buletin nu am nimic la mine ce ii pot arata lui. Eu o dat-o ca daca el cere eu trebuie sa ii le arat, si cand am auzit dume dinastea am zis ca nu am nici carnet nici asigurare si nici masina nu e inmatriculata. Apoi s-a facut verde si m-am dus.

ASta a fost.

Nu am idee ce drepturi vor avea astia, dar probabil cel mai simplu e sa faca asemeni parcarilor, notezi pe cine vezi in trafic, poza, bagi in sistem, vezi daca are sau nu taxa platita.

Dar deocamdata nu exista sistemul. :))

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Sharky a spus:

Dar din cate stiu locala nu are dreptul sa iti ceara acte gen permis, talon asigurare.

Daca au atributiuni si in materie de circulatie, atat cat au, e normal sa te legitimezi , ca si sofer, cu actele respective. Mi se pare logic...

Link spre comentariu

Nu iti cere permisu si talonu sectoristu, dar iti cere locala. deja e prea de tot.

Plus omu ma enervase ca din moment ce era sa se bage in mine, tot el facea pe desteptu. Am vb civilizat, nu m-am rastit la el, faptul ca am vb ironic si in sictir nu se pedepseste, dar sigur il oftica.

Link spre comentariu

Politia Locala sunt fostii gardieni publici , reciclati timp de 3 ( trei ) luni . Nici Ministerul de Interne nu se incurca cu ei . Nivelul mediu de instruire e de 8 ( opt ) clase . Facute de mult . De regula , cei care n - au gasit altceva de facut . Daca se intampla ceva serios ( cat de cat , politieneste vorbind ) , suna la 112 . Asta daca - i gasesti , ceea ce e probabilistic .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Sharky a spus:

El o dat-o ca daca el cere eu trebuie sa ii le arat, si cand am auzit dume dinastea am zis ca nu am nici carnet nici asigurare si nici masina nu e inmatriculata. Apoi s-a facut verde si m-am dus.

Prea putini romani fac ce ai facut tu. Faptul ca el s-a ofuscat ca a fost claxonat deja denota cam cine se cred ei (Dumnezeu este mic copil pe langa ei). Marea majoritate se lasa abuzati (a mai fost aici un subiect in care un user spunea ca el se conformeaza cu tot ce ii spune organul legii cand este oprit de acesta) eu incerc cat pot sa lupt impotriva oricarui abuz. Da, am sustinut un agent de circulatie cand o cucoana la ora 22 mergea cu luminile stinse si credea ca daca este medic are voie sa faca ce vrea ea. Mai si sustinea ca le are aprinse desi s-a dat jos si a vazut ca sunt stinse. Imi venea sa ii trag una dupa ceafa .... da era politistul acolo :rade:.

Eu stau si ma intreb: politistii cunosc legea sau ei cred ca ei fac legea?

Link spre comentariu

E suficient de urmarit ce se intampla in cazuri reale . Gen Caracal , Galati etc . Si inca zeci de atunci , se intampla zilnic . Nu cunosc si nu fac legea . Dintr - un motiv simplu : EI sunt legea !

http://stiri.tvr.ro/angajata-unei-frizerii-din-bra--ov-acuza-ca-a-fost-bruscata-de-un-poli--ist--imagini-de-pe-camera-de-supraveghere_851898_video.html#view

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ma, uite o faza de rad si curcile: am intrebat cativa cunoscuti din Bucuresti daca s-a pus vinieta si pentru Euro 4 sau nu. Unii au zis ca s-a pus doar pentru Euro 3 altii ca si pentru Euro 4. Unul a zis ca asteapta sa vada pe site-ul primariei Municipiului Bucuresti ce si cum ca din media nu prea a inteles exact :85.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări