Vizitator viobio Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) 1 oră în urmă, nomikos a spus: Ai un cerc tăiat cu 5 linii oblice. Semnul magic. Evident că nu e absolut să se întâmple asta, dar crede-mă că sunt pățit. Dacă ești la ax și nu-i dai bine de tot, vin grămadă pe tine. Și asta chiar și la viteze de ~220, maximul unei mașini de bun simț. Știu ce spui cu semnul magic , oricum banda de pe axul drumului este pentru depășiri , trebuie să stai cu ochii in oglinzi , să o lași liberă pentru cei care vor senzații tari , așa este , cu ani in urmă pe o autostradă din sudul Germaniei am alergat cu 220km/h , așa de fentă , cumpărasem o mașină si vroiam să vad ce poate , am vazut in oglinzi cum se apropia o mașină , pur și simplu " am fugit " din calea lui , pe banda a II a , am si redus viteza , era un R8 , in scurt timp a dispărut din raza vizuală . Eu am pățit ceva curios pentru mine , nu aveam habar de asa ceva , am fost oprit de poliție la scurt timp după ce fusesem depășit de o mașină " civilă " , intr-o parcare , nu ca la noi pe banda de urgență , mi-au cerut actele , bla , bla , apoi mi-au spus că pe autostradă sunt obligat să tin ambele mâini pe volan , atunci mi-a picat fisa , cind m-au depasit eu fumam , mâna stingă pe volan , mâna dreaptă pe schimbator cu țigara intre degete , mi-au urat drum bun , să mă odihnesc dacă sunt obosit si la revedere . Din cite stiu in Germania este plin de camere pe autostrăzi , am un prieten care a primit " bucuria " in euro pentru depășirea vitezei pe autostradă , adică .....o amendă .Unii au primit " bucurii " din Franța sau Italia , cind te afli pe autostrăzi bune ..... tentația este mare să o calci . Editat Octombrie 15, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Evident, nu trebuie încercată viteza în Franța, Elveția, Norvegia, etc. In Norvegia dacă te-au prins cu 250 pe autostradă, ajungi în lagăr... In Elveția e chiar mai grav. Rămâi fără mașină, și alte cele... Acum 13 minute, Усилитель a spus: Deja se poate comanda masinuta electrica Unity One facute de suedezi , livrarea se incepe din vara viitoare ,pretul este sub 20 mii euro. Nu înțeleg de ce se screm să inventeze toate rapciugile. Există o platformă minunată de electrificat pentru oraș. Smart Fortwo. Cel din 2008. Deși, dacă mă uit atent, cam aduce cu el... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Adica un Mitsu Colt. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Mie tot urate mi se par . Alea din foto . Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Acum 1 oră, gauss a spus: Mie tot urate mi se par . Alea din foto . Urate si ca niste jucarii. Eu inteleg ca e facuta pentru oras, dar chiar e urata cu spume. Cand ii vad eu pe astia cum se screm sa scoata cate un rahat din asta... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) Ma rog , parerea mea poate fi ( si este ) subiectiva . Am crescut ( si am condus ) cu alte masini , asta a lasat urme . Mai mare ( in toate sensurile ) insemna mai bun . Si perna de la scaun , si grosimea tablei de la caroserie , si portbagajul , si rezervorul etc . Poate in viitor masinile de masa vor arata asa . Ca se va cumpara ce e pe piata , constructorii impun moda , si nu cumparatorii , ei doar au nevoie de auto . Dar ( zic eu ) mai este ... Editat Octombrie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 In jermani te mai arde de nu pastrezi distanta in anumite zone cu indicatoare in acest sens. Poza si scrisoare acasa, mai fain e cum a patit un prieten neamtz, care conduce mega extra legal. L-a depasit unu, s-a pus fix in fata lui si fix in momentul ala a trecut pe langa camera. Cel putin asta e versiunea lui, dar il cam cred, la cat de rabdator si prudent conduce. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Acum 46 minute, gauss a spus: Ca se va cumpara ce e pe piata , constructorii impun moda , si nu cumparatorii , ei doar au nevoie de auto . Dar ( zic eu ) mai este ... Daca e asa eu ma bucur ca aia de la tesla nu fac asemenea porcarii si caricaturi de automobile electrice cum e aia de mai sus. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 "Daca e asa eu ma bucur ca aia de la tesla nu fac asemenea porcarii si caricaturi de automobile electrice cum e aia de mai sus." Pai la 4x pretul se poate mai frumos ,mai performant etc , numai ca cei din orase aglomerate apreciaza mai mult o masina mica ,daca mergi din Bucuresti in Roma sau Paris vezi contrastul.......Sa nu mai zic la japonezi sub o marime sunt reduceri de taxe ( categoria Kei ) Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) Eu ( nici ) nu incap in ascutitorile din foto . Poate doar cu eforturi , si dorinta sa cobor imediat . Si mi se par fragile , probabil la vreo chestie usoara - medie nu iesi prea bine . Ca sofer sau ocupant zic ... Editat Octombrie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Hmmm, interesanta evolutie a topicului... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 cum scapa unu o gogoritza, cum trebuie sa dispara. On topic, la-la, masinile electrice sunt mici si scumpe, alea bune sunt scumpe si proaste, nu m-as urca intr-o tesla nici sa ma lovesti cu ea. Tesla model X isi cumpara numai chinezii. Eu chiar ma mir de unde se gasesc atatia fraieri sa le cumpere, ca de aia 20.000$ pe care ii dai in plus iti iei benzina vreo 10 ani si la mine masinile corodeaza dupa 10 ani, nu le tine nimeni mai mult. Si nici nu sunt sigur ca dupa 10 ani la o electrica nu vei fii obligat sa cumperi baterie noua, atunci s-a dus tot avantajul. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Zece ani o baterie ? În zece ani probabil ai să schimbi cam trei baterii .Asta dacă chiar mergi cu maşina aia, nu o ţii doar să ieşi cu ea Duminica şi de ocazii... Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Păi nu spuneam eu că mașinile astea electrice, vor fi cum sunt acum, smartphone-urile... Ține cât e garanția și pe urmă ...altul! Cei care-i dau banii afară din casă ...și cei care vor să fie la modă(tinerii de bani gata...de ex.)își vor cumpăra câte o mașină pe an ...cum își cumpără acum ...iphone-urile! Asta e tendința economiei consumeriste...producție și vânzări mari...în dauna calității și/sau durabilității! Îi doare undeva de poluare, secătuirea resurselor pământului,încălzirea globală ...și alte de-astea... De fapt, astea(cele enumerate mai sus.. )sunt doar un pretex...pentru a ne forța să trecem la produsele lor scumpe ,de unică folosință! Și-au dat seama că produsele vechi, țin prea mult ...și asta îi ține pe ei cu profituri mici... Nu știu unde om ajunge cu foamea asta după profit..respectiv, averi nemăsurate pentru unii...și suferință,foame și boli pentru majoritatea oamenilor! 4 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Acum 5 ore, validae a spus: Zece ani o baterie ? În zece ani probabil ai să schimbi cam trei baterii .Asta dacă chiar mergi cu maşina aia, nu o ţii doar să ieşi cu ea Duminica şi de ocazii... pai 10 ani au tinut bateriile originale de la toyote si costa nimica., iar la cat costa o baterie de electrica ma astept ca 10 ani sa fie un minim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum