Spitfire Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 https://www.cnbc.com/2019/09/26/first-gas-station-to-ditch-oil-for-electric-vehicle-charging-now-open.html?__source=facebook|main&fbclid=IwAR2ol_gYem1QB0k6CNBjsGC_9E_yDYU7YGZ2HdqXhFsSw4xh0cCopDTMnno Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2019 La 01.10.2019 la 11:38, gauss a spus: Aici parerile sunt impartite ! Macar la propriu . In real life ... Preafericitul , intrebat cum sa se faca o chestie dintre jucariile religioase ( definite ca atare mai sus ) , a raspuns dind temeinica indrumare : "Cat mai simplu ... , si frumos , dar cu aur ! " . Nu e inventia mea , chestiunea e publica . Fiind preafericitul primul reprezentant al lui Dumnezeu pe pamant , inclin sa - l cred . Neconditionat ... Ala e un escroc securist care si-a cioplit chipul pe clopotul de juma' de milion de euro. Bani aruncati pe tot felul de cretinisme cand copii mor de foame si nu au bani sa se duca la scoala. Eu l-as intreba cati copilasi amarati a ajutat el in mod direct prin biserica, pe care o conduce, de cand e bulibașă acolo. Evident, n-o sa am niciodata ocazia asta si oricum nu ma astept decat la niste minciuni. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Au mai fost cazuri, cand preotii au luat pe nume propriu cate o actiune de ajutorare si binenteles, dupa mediatizare a fost confiscata de BOR. Trebuie sa recunoastem, un SRL foarte profitabil, cu administrator ''bun''. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 (editat) Si experimentat , cu ascensiune fulgeratoare . Unde - i ordin ... , e ordine ! Editat Octombrie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Acum 5 ore, Spitfire a spus: https://www.cnbc.com/2019/09/26/first-gas-station-to-ditch-oil-for-electric-vehicle-charging-now-open.html?__source=facebook|main&fbclid=IwAR2ol_gYem1QB0k6CNBjsGC_9E_yDYU7YGZ2HdqXhFsSw4xh0cCopDTMnno "Depeswar Doley, owner of the station, was unhappy with the way oil and gasoline companies structure contracts and decided to go to 100% EV charging." Adica a schimbat reteaua c`a fost nemultumit de contract. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 (editat) Deci se poate... Editat Octombrie 6, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
one Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 La 06.10.2019 la 18:48, doru3160 a spus: Deci se poate... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_electric_aircraft Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Se putea si inainte de lista respectiva . La saloanele aero mari zboara din anii '90 aeronave " electrice " . Numai ca ... , exista un " numai ca " . Prototipuri , modele experimentale , prospectari conceptuale , motoplanoare electrice , cate o bucata etc . Pana la realizari comerciale in serie , omologate , cu sarcina ( payload ) platita disponibila , e drum lung . Nu stiu cum ( si daca ) va fi parcurs . Problema e aceeasi ca la autovehicule . Adica sursa de energie electrica . Cu cerinte mult mai stringente si restrictive , fiindca e vorba de aeronave . Editat Octombrie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
one Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Voiam sa spun ca dincolo de gluma exista oameni care lucreaza serios, care au decis sa infunte sarcini dificile, ca si pentru ei cred ca era simplu sa stea in fotoliu sa strambe din nas ca e prototip, ca nu are autonomie, etc. Unii au timp de pierdut (se pare ca si eu dar si dvs.) pe forumuri postand imagini cu trolei-avioane sau comentand diverse, muncind poate 2 ore ca sa faca o imagine in photoshop, altii folosesc 2 ore din viata ca sa construiasca ceva. cred ca merita respect oamenii astia. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Eu nu fac imagini in photoshop . Timpul ( de pierdut ) e cum si - l face fiecare . Poate se culca cu doua ore mai tarziu si se scoala cu doua ore mai devreme . Personal inca mai lucrez la lucruri care ( si ) zboara . Niste zeci de ani din viata asta am facut . Cu rezultate , zic eu ( pe masura cerintelor ... , mari , mici ... , nu eu le - am definit si impus ) . Dar mai ales au zis altii , cu banii si calificativele . Ca asta conteaza , trebuie sa traim din ceva . Din fericire , de cativa ani m - am reintors (si) la asa ceva . Nu chiar la NASA , dar nici la shaormerie . De cand s - au rupt barierele geografice si ale comunicarii si informatiei , se pot ( mult mai usor ) multe . Respect , am avut destul . Numai ca nu prea m - a interesat , nu sufar de asa ceva . A fost bonus ... Am si acum " rezerve " , dar nu mai am nevoie , circumstantele , contextul ( si obiectivele ) sunt altele . Se schimba , ca si viata omului , mai ales cand biologic se scurteaza . P.S. - on - topic , exista si documentatie . Am mai scris mai de mult in topic , incercand sa provoc o discutie mai tehnica . Cine e interesat , gaseste . P.P.S. - mie mi - a placut aia cu Airbus - ul troleu , in afara de ( eventuala ) caterinca , ne indeamna sa revenim cu picioarele pe pamant . Sunt bune si visele " electrice " , dar numai dupa ce stapanesti realitatea . Poti face tot felul de jucarii , conteaza in ce bagi cheia astazi , si de unde si cu ce alimentezi . Macar sa duci pe cineva la spital , daca e nevoie . Pe cat se poate , in timp util . Editat Octombrie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 ASta cu electricu devine ca si perpetuum mobile. Daca vreunu indrazneste sa prezinte niste argumente palpabile, e automat etichetat ca si conservator, minte ingusta, etc. Dar pana una alta nimic concret, toti is aproape, au cate o descoperire epocala, dar, nu merge. Sau daca merge sunt opriti de forte oculte/regii petrolului. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 nu opreste nimeni pe nimeni, nu exista nici o forta oculta, doar FIZICA si legile ei stupide! practic e imposibil ca o baterie de 100kg sa stocheze aceiasi energie stocata in 100 de kg combustibil, asta fara sa luam in calcul si timpu in care s-ar putea realiza practic transferul acelei energii! si evident duarta medie de viata / complexitatea / fiabilitatea a "rezervorului" de energie . solutii sant dar nu pentru pseudo-civilizatia/cultura/mentalitatea actuala . restu sant "avioane", "visatori" si "excroci" . Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Acum 3 ore, one a spus: Unii au timp de pierdut (se pare ca si eu dar si dvs.) pe forumuri postand imagini cu trolei-avioane sau comentand diverse, muncind poate 2 ore ca sa faca o imagine in photoshop Cainele si drumul lung...Daca am postat o poza gasita pe net ca sa ne descretim fruntile, nu am pierdut decat 30 sec si asta nu e treaba nimanui...puteau fi si doua ore, care e problema? Daca ne apucam de contabilizat fiecaruia ce si cat a scris, cat timp a pierdut, inseamna ca ne scapa esenta. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 @maxim_sedilec Care e durata medie de viata a 100kg de combustibil? Toata aceasta discutie este degeaba pt ca participa la ea prea multi utilizatori de afumatori dissel tunate si trecute cu spaga prin ITP. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum