Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 5 minute, gauss a spus:

Dar se pune in miscare numai cand sunt afectati puternicii zilei . 

Corect, asa a fost si cu inchiderea unui bulevard care traversa orasul. Alternativele sunt un alt bulevard care a devenit mai aglomerat, si stradutele adiacente, pe care se circula mai greu, deci se stationeaza mai mult, eliminand noxe. Cu ce au ajutat la micsorarea poluarii? Cu nimic. Au infiintat un pietonal care in weekend  e folosit, iar in restul saptamanii e gol. Se putea si fara intreruperea circulatiei in timpul saptamanii. Dar, asta a aparut doar pt ca s-au comparat cu aglomeratia din marile centre europene, unde infrastructura e cu totul alta. Sta primarul cu coatele pe geam si ce spune? Bai frate, prea multe masini prin fata primariei, ia sa inchidem noi circulatia. Care vor sa circule sa se duca dracului pe alte stradute, ca aici nasurile noastre sun prea fine. Si sta prostul in coloana pe langa primarie, si polueaza mai mult, dar ce conteaza, moftul a fost indeplinit. Daca n-ar fi chestiunea cu puternicii zilei, fiecare locuitor de pe marile bulevarde, ar avea dreptul sa ceara inchiderea circulatiei, ca sa ''reduca'' poluarea. Ai intr-un oras jumate de milion de masini, si doar simpla defluire pe alte strazi cica ar reduce poluarea. Cat de prost sa fii ca sa inghiti asa ceva?

Link spre comentariu

Cat e nevoie ! ... Ca idee , eu ma intreb daca noxele din vecinatatea unui spatiu " protejat " raman la verticala locului unde au fost emise . Multe , ca spatiul neprotejat devine aglomerat . Intrebare retorica , zic eu . Ca am avut note bune la fizica , si am inteles de acolo cum ca gazele ar fi miscibile . Adica se amesteca ...

P.S. - iluzii din acestea are si madam Fierea , la capitala . Ca da bine la bobor , urmeaza alegerile . Cine are aceleasi competentze la superlativ , ca madam ... , sigur o va vota . Mai cu placere , in aer curat !

P.P.S. - mie - mi placea mult de primaru' cu amanta , mister Chirica , parca ... , de o spiona cu Politia Comunitara . Il inteleg ( si aprob ) pe deplin , 100 % !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 9 minute, gauss a spus:

P.P.S. - mie - mi placea mult de primaru' cu amanta , mister Chirica , parca ... , de o spiona cu Politia Comunitara .

Ala era Nechita.:rade:

Link spre comentariu

Tot Nechita (Nichita cum zicem noi ) a inchis si Bulevardul Stefan cel Mare (daca nu ma insel, ca este ceva timp de cand s-a inchis).

Da nu stiu cat a fost din cauza poluarii si cat a fost mana mitropolitului. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, nomikos a spus:

Alimentezi o microhidrocentrală printr-o țeavă de 1/8"...? Sau presupui că eu nu știam răspunsul...? Prietene, stai cuminte că te frigi...

Domnule, tinind cont de faptul ca ati introdus in ecuatia presiunii si diametrul ...

Acum 14 ore, nomikos a spus:

Conștientizezi ce presiune are coloana de apă de 160m înălțime, in contextul în care conductele aveau diametrul unui autobuz?

Link spre comentariu
Acum 22 minute, adrian_pic a spus:

Da nu stiu cat a fost din cauza poluarii si cat a fost mana mitropolitului. 

Tot o tampenie a fost si este. Au avut niste bani de cheltuit pe amenajare stradala. Mobilier, pavare cu piatra cubica peste asfalt , panselute, comert cu jucarii religioase si nu numai si altele care numai in ajutorul cetatenilor urbei nu au fost.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 6 minute, doru3160 a spus:

Tot o tampenie a fost si este. Au avut niste bani de cheltuit pe amenajare stradala. Mobilier, pavare cu piatra cubica peste asfalt , panselute, comert cu jucarii religioase si nu numai si altele care numai in ajutorul cetatenilor urbei nu au fost.

Asta-i buna tare. Am sa o tin minte.

Ca sa fii un om bun nu trebuie sa fii religios. Ca sa fii un bun credincios (din punct de vedere al religiei) nu-ti trebuie icoane si matanii - jucarii religioase.

Link spre comentariu

Aici parerile sunt impartite ! Macar la propriu . In real life ... Preafericitul , intrebat cum sa se faca o chestie dintre jucariile religioase ( definite ca atare mai sus ) , a raspuns dind temeinica indrumare : "Cat mai simplu ... , si frumos , dar cu aur ! " . Nu e inventia mea , chestiunea e publica . Fiind preafericitul primul reprezentant al lui Dumnezeu pe pamant , inclin sa  - l cred . Neconditionat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 9 ore, Ion_Bumbu a spus:

Domnule, tinind cont de faptul ca ati introdus in ecuatia presiunii si diametrul ...

A fost o exprimare nefericită. Crede-mă, măcar noțiuni de analfabet funcțional am și eu. Acolo, câteva... Cum ar fi că în conductă și în ocean coloana de apă e coloană de apa. Subliniam contextul producerii energiei. Cred că argumentul diametrului are logică lăsat în contextul global. Hai să n-o dăm în trivial...

Acum 11 ore, doru3160 a spus:

Ce tot imi spui tu de pasi inainte?  Vorbim de o alternativa practica, da? Avand in vedere clima de la noi, cat timp din an te poti baza pe varianta asta, ca s-o poti numi practica? E praf in ochi, dar e la moda. Pe jos pot intelege ca mergi de placere, dar cand ma duc la cumparaturi, nu ma duc doar pt un bidon cu apa. In general am mai bine de 20kg de bagaj. Sa stau cu masina in parcare si sa le car 6...8km pe jos, mi se pare oricum numai practic nu.

Cat despre inchiderea bd Stefan cel Mare, o prostie mai mare ca asta nu se putea, dar daca altii au facut-o, de ce nu si noi? Cu ce au redus poluarea in oras? Acelasi numar de masini circula acum in jurul zonei inchise, pt ca oamenii vor sau nu, trebuie sa se deplaseze. Iarasi praf in ochi...

Practică e pentru mine, că eu am și mașină, și de firmă, și hoverboard, și trotinetă, și bicicletă, și motor, și scuter, și trotinetă cu 4 roți, și teniși. Cred că biciclete am vreo 3. Plus metrou și tramvai. Argumente imbecile, că nu pot merge iarna. Așa, și? Iarna iau metroul. Îmi vine să urlu câteodată...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, adrian_pic a spus:

Daca tu care esti impatimit auto "o arzi" cu trotineta electrica eu zic ca avem sanse mari sa schimbam mentalitatea romanului. 

Salveaza-ma de un search pe google si spune-mi in ce investesc jupanii aia :limb:

Tu chiar ești penibil. Ce legătură are că sunt împătimit auto, cu faptul că nu stau cu idioții în coloană pe Mihalache la ore de vârf? Sau că pur și simplu îmi place să testez și să experimentez... Sau că îmi plac jucăriile. Sau că pur și simplu îmi place să cheltui bani pe nimicuri. Și să-ți spun un lucru, când ești pasionat de mașini, pleci cu ele duminica pe șosele frumoase și libere, cu o curvă bună lângă tine, nu arzi dizălul în trafic... 

Hai că deja mi-am acordat prea mult timp liber pe aici, și am treabă.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, nomikos a spus:

A fost o exprimare nefericită.

Corect, era absolut suficienta aceasta propozitie, fara fript si alte traznai, nu de alta da`mi aduc aminte de un alt fost moderator...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, nomikos a spus:

Iarna iau metroul. Îmi vine să urlu câteodată...

Și cine te oprește? Tramvai mi-am cumpărat și eu, da' n-am mai avut bani de stație. 

Link spre comentariu

Hai ca daca esti ciudos pe tramvai si inchiderea circulatiei blocheaza egr la dizel pe intredeschis si baga un nor de fum in fiecare zi.

Sa le mai piara cheful ecologistilor sa umble pe jos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări