Haralambie Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Cam multa inversunare pentru niste pareri. Eu sper ca in 10 ani sa nu mai vad masini prin orase, ci doar cele de transport in comun. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Acum 11 minute, adrian_pic a spus: Nu cred ca peste 10 ani va ma exista golaneala cu masini smenuite. Prin vest nu se mai practica sportul asta din cauza .... pedepselor impuse prin lege. Si la noi se va pedepsi in viitor golaneala asta. Păi tu nu înțelegi că din vest ni se trag toate ...ei au tot interesul să ne vândă gunoiele! Chiar ei sunt cei care le vor ”mânări” la soft ....pentru ca apoi să scape foarte ușor de ele! Bineînțeles că vor impune și amenzi ...mai ales la ei acasă! La noi va fi la fel ca acum ...legile vor fi ”interpretate” local ...și vom avea din belșug gunoiele lor măsluite! Stiu, că tu crezi că din vest vine ”lumina” ...eu zic ...că de acolo ni se trag multe rele! Ei sunt experți în smecherie ...ei cad întodeuna în picioare ...iar noi cădem de proști!(indiferent cât de deștepți ne-am crede!) Editat Septembrie 29, 2019 de elmar Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 1 oră, adrian_pic a spus: Cum le stii tu pe toate! Nu trebuie sa stii, ci sa gandesti putin. Un automobil cu motor termic are autonomie minim 500 Km si daca iei combustil in canistre ajungi lejer la 1000Km. Umplerea rezervorului se face in cateva minute. Poti sa tii masina in garaj mult timp fara sa i se degradeze ceva. Ai nevoie dea, o incaleci si-ti faci treaba. Iar automobilul electric este el nepoluant, dar industria acumulatoareloe si producerea energiei electrice sunt poluante. Deocamdata nu se compara masinile cu motor Diesel, cu jucariile electrice. 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 da asta e iluzie , transportul in comun nu te duce niciodata unde vrei ,cand vrei , ( cum duci un TV de 120cm diagonala ? ) si in cazurile mai bune trebuie sa schimbi mai multe .Ba mai vreau sa merg la picnick ,pescuit etc ,acolo nu ma duce .Am lucrat in1992 in Reutlingen ,Germania , transportul in comun functiona numai sambata ,pe gratis , ca in rest nu folosea nimeni ...... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 2 minute, Усилитель a spus: " Deocamdata ".....vedem peste 3-5 ani , la cine merge laptopul pe baterii dupa 3-5 ani ca la inceput ? la nimeni , ba multi nici macar nu-si cumpara alta ,exceptie cei ce chiar au nevoie pe teren, cu toate ca nu e chiar scumpa. ( sa nu mai zic , ca si daca vrei sa iei ,nu mai este in productie ,ba trebuie sa iei copie chinezeasca , ba daca e forma exotica ,sau model rar nu este de nici un fel si trebuie sa desfaci ,sa schimbi celule ......sau cum am patit eu , am luat o baterie noua pt telefon dar avea 3 ani vechime de fabricatie si s-a dus asa stationand ,cele cu litiu au reactii chimice si daca nu sunt folosite ) Da 10 mii euroi la masina cine da ? Omule, Renault si acum ofera varianta cu inchirierea bateriei, deci te doare fix in pix de baterie. Ai garantie ca daca scade sub 70% inainte de X ani ti-o schimba. Au fost cazuri cand la renault twizy au schimbat bateria pe la 80.000km . Un caz a fost cu un mos care cred ca si gunoiul il ducea cu twizy-ul de a ajuns in mai putin de 3 ani la km aia. Atunci renault nu dadea si limita de km la baterie ci doar perioada de garantie ca ani. Dar mosul a zis ca nu au comentat nimic, au schimbat bateria, punct! Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 2 minute, adrian_pic a spus: Omule, Renault si acum ofera varianta cu inchirierea bateriei, deci te doare fix in pix de baterie. Ai garantie ca daca scade sub 70% inainte de X ani ti-o schimba. Da!?? Dacă pentru chestia asta dau 100 de mii de euro ...mă lipsesc! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 9 minute, elmar a spus: Păi tu nu înțelegi că din vest ni se trag toate ...ei au tot interesul să ne vândă gunoiele! Chiar ei sunt cei care le vor ”mânări” la soft ....pentru ca apoi să scape foarte ușor de ele! Bineînțeles că vor impune și amenzi ...mai ales la ei acasă! La noi va fi la fel ca acum ...legile vor fi ”interpretate” local ...și vom avea din belșug gunoiele lor măsluite! Stiu, că tu crezi că din vest vine ”lumina” ...eu zic ...că de acolo ni se trag multe rele! Ei sunt experți în smecherie ...ei cad întodeuna în picioare ...iar noi cădem de proști!(indiferent cât de deștepți ne-am crede!) Jupane, vad ca nu intelegi romaneste: IN VEST NU SE MAI MANARESC MASINI!!! Deci cum crezi tu ca se vor manari din nou daca ei au renuntat la acest sport. Oricum si procedurile nu le mai permit practicarea acestui sport. Nr de km nu este scris in prezent doar pe hartii ci este bagat si in baze de date, de aia nimeni nu-si risca pielea. Cine crezi ca este tampit sa manareasca un CAR PASS??? In plus in Vest la masinile SH se dau grantie 6 luni sau 1 an daca le cumperi de la firme care se ocupa cu asa ceva. Orice hiba care apare pe aceasta perioada se repara pe cheltuiala firmei de la care ai cumparat masina. Pana si pe olx unii mentioneaza ca masina adusa din Germania are garantie la firma XYZ pana in data de ... , deci daca tu duci masina la aia ti-o repara. Oricum tu nici ca turist nu ai fost prin vest dar stii ca acolo este rau si ca aia manaresc sau vor manari masini. Esti asa obtuz incat nu vezi de fapt ca ai nostri conationali care au alergie la munca se ocupa cu golanelile. Nu stiu ce numesti tu experti in smecherie si cum ai ajuns tu la concluzia ca ei sunt experti in smecherie. Faptul ca noi nu-i putem prosti, faptul ca noi nu putem sa le luam fata, faptul ca noi nu putem sa ajungem mai sus decat ei, nu denota ca ei sunt smecheri ci ca noua nu ne merg smecherile. Smecherul se bazeaza pe tupeu si orgoliu excesiv! Cui crezi ca i se potriveste aceasta descriere, noua sau lor? Ai un pic de curaj si da-ti tie un raspuns corect. Tu crezi ca la ei exista vreun huidu sau mario iorgulescu care dupa ce omoara oameni scapa nevinovati??? Nu asta inseamna smecherie, sa omori si apoi sa nu fii pedepsit??? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Acum 49 minute, elmar a spus: Da!?? Dacă pentru chestia asta dau 100 de mii de euro ...mă lipsesc! Nu baiatu, dai 69 de euro pe luna (7500km/an) , 78 de euro pe luna (12500km/an) sau 120 de euro pe luna km nelimitati. Cam pe aici se invart preturile la inchiriatul bateriei. De unde scoti tu 100 de mii de euro .... nu stiu, dar asta denota cat de conectat la realitate esti. Omule, acolo business-ul se face pe bune nu cu statul cum se face la noi. Nu poti veni cu oferte de cacat ca dai faliment. Deci trebuie sa vii cu oferte competitive incat sa stea clientul o jumate de ora minim ca sa se decida pe care dintre oferte sa o aleaga. Cand vii cu pret de inchiriere = 2x valoarea bateriei => te scuipa in ochi in secunda 1 orice client! Editat Septembrie 29, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 42 minute, Усилитель a spus: da asta e iluzie , transportul in comun nu te duce niciodata unde vrei ,cand vrei , ( cum duci un TV de 120cm diagonala ? ) si in cazurile mai bune trebuie sa schimbi mai multe .Ba mai vreau sa merg la picnick ,pescuit etc ,acolo nu ma duce .Am lucrat in1992 in Reutlingen ,Germania , transportul in comun functiona numai sambata ,pe gratis , ca in rest nu folosea nimeni ...... Astazi cum duci un TV de 65"? Ce masina ai? Iti incape un TV de 65"??? (65" = 165cm fara ambalaj ) Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Acum 12 minute, adrian_pic a spus: Nu baiatu, dai 69 de euro pe luna (7500km/an) , 78 de euro pe luna (10000km/an) sau 100 de euro pe luna km nelimitati. 100 de euro pe lună ?? Nu prea cred că o să fie așa niciodată ...dar, mai ales atunci când șantajul va fi la fel ca ăsta cu combustibilul fosil!Când vom deveni dependenți de bateriile alea...nici nu vreau să mă gândesc la ce prețuri vor fi ! 100 de euro ...e așa(dacă e așa?) pentru început...ca prima doză de ”praf” dată gratis...la cei care vor deveni dependenți și vor plăti înzecit ...pe urmă! Editat Septembrie 29, 2019 de elmar Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Nu se mai manaresc masinile in Occident . A devenit monopol de stat ! ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Acum 15 minute, elmar a spus: 100 de euro pe lună ?? Nu prea cred că o să fie așa niciodată ...dar, mai ales atunci când șantajul va fi la fel ca ăsta cu combustibilul fosil!Când vom deveni dependenți de bateriile alea...nici nu vreau să mă gândesc la ce prețuri vor fi ! 100 de euro ...e așa(dacă e așa?) pentru început...ca prima doză de ”praf” dată gratis...la cei care vor deveni dependenți și vor plăti înzecit ...pe urmă! Bai baiatule, tu nu crezi dar deja astea sunt preturile in Vest! https://www.automobile-propre.com/dossiers/la-location-de-batteries-pour-les-vehicules-electriques/ Citat Combien coûte la location batterie d’une voiture électrique ? Le prix de la location batterie d’une voiture électrique est assez variable d’un constructeur à l’autre. Chez Renault, l’offre location a été simplifiée avec la sortie de la nouvelle Renault Zoé ZE 40 et se limite désormais à deux offres : Une offre « petits rouleurs » avec un kilométrage annuel limité à 7500 km et un prix de 69 euros/mois Une offre « illimitée » avec un montant fixe à 119 euros par mois. Un tarif conséquent qui impose une bonne utilisation de la voiture pour rentabiliser l’investissement mensuel Editat Septembrie 29, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Astazi cum duci un TV de 65"? Ce masina ai? Iti incape un TV de 65"??? (65" = 165cm fara ambalaj ) Am masina Hatchback , rabatez scaunele si intra.....eventual pe portbagaj ,deasupra .In cel mai rau caz sun pe cel mai bun prieten ,are Sprinter inaltat ,varianta lunga , intra toata mobila din casa...... dar in autobuz, tramvai etc .....NU.. Decat Twizy , mai bine pedalez o ricsa , sau o electrific cu 3 motorase de trotineta.......baterie cu plumb = ieftin si panou solar deasupra.... Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Aaa... deci, nu le mai mânăresc acolo...vin cu ele aici și rezolvă mult mai repede...nu!? Tot ei sunt corupătorii...dar nu mai pot fi trași la răspundere! Deci, ”nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase”!? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 16 minute, elmar a spus: Nu prea cred că o să fie așa niciodată Deci tu iti dai cu parerea si nu crezi despre ceea ce deja exista de ani de zile (ZOE nu a aparut in 2019). Iti dai seama cam cat de departe esti tu de realitate??? Ce rost are omule sa te aduc cu picioarele pepmant??? Traieste desprins de realiate cu parerile tale ca nu meriti mai mult. Nu pot sa-ti cer decenta sa nu iti mai dai cu parerea cand se vede clar ca esti rupt de realitate ca ... nu ai nici decenta. Un om decent dupa dovezile pe care le-am pus si-ar cere scuze si ar recunoaste ca nu este informat (tu citesti doar ce este in romana deci nu ai cum sa fii la curent cu ce se intampla prin Vest) dar .... tu vei pedala in continuare cu aberatile tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum