gauss Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) 1 hour ago, gica70 said: Un apel catre initiator sau sefu' de aici; sa se schimbe titlul subiectului in "Automobile electrice". Actualul induce in eroare la o cautare. Si n - aveti nici o contributie , dom' Gica ? ... macar din data de 19 , luna curenta ! Editat Februarie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Nu inteleg, este un repros? Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) Nu . De ce sa fie un repros , ati facut ceva rau ? ... O intrebare , asta este . Are si semnul intrebarii . Acum intelegeti ? ... P.S. - eu n - am inteles , de aceea am adresat - o . Intrebarea , adica . Daca e cu suparare , deja s - a intamplat . Suport consecintele ... , numa ' sa nu fie ( prea mari ) ! Adica deloc . Editat Februarie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Automobilele electrice mai au un neajuns pe care putini il baga in seama: lumea se plictiseste repede de ele. Pina si maxente, cel care a initiat topicul, e acum mai preocupat de RADET si de subventii decit de masinile alea cu baterii. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Pentru bucuresteni ( unii ) poate fi un motiv de preocupare . Adica RADET intra in faliment . https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/faliment-radet-gabriela-firea-se-vor-infiinta-doua-firme-noi-1088517 Cat despre automobile ( probabil si electrice , in viitor ) , Renault e decis sa investeasca . Numai sa indeplinim noi niste conditii ... https://www.oradesibiu.ro/2019/02/25/dacia-anunta-investitii-800-de-milioane-in-romania-cu-o-conditie-faceti-autostrada-sibiu-pitesti/ Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2019 4 hours ago, d2134 said: Automobilele electrice mai au un neajuns pe care putini il baga in seama: lumea se plictiseste repede de ele. Pina si maxente, cel care a initiat topicul, e acum mai preocupat de RADET si de subventii decit de masinile alea cu baterii. Ia da-mi mie un automobil electric sa vedem, ma plictisesc de el ? Aici e loc de dat cu capu, lumea deviaza usor de la una la alata. 3 Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2019 Cica se apuca si Volvo sa faca electrice Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Vor face toti, da bine la presa pe tena eco. Face o tura cu ea in rest bla-bla Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Am scris ca volvo e sub influenta puternica a partidului comunisti chinez. Scopul lor e sa devina un mare producator de automobile electrice. Si nu vor fi singurii, toti schimba placa, incet incet. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 (editat) 11 hours ago, daniels said: Vor face toti, da bine la presa pe tena eco. Face o tura cu ea in rest bla-bla În trecut, seful de la Honda a declarat ceva în genul ca masinile hibride sunt cel mai inutil lucru de pe pamânt. Acum s-au dat si ei pe brazda si lucreaza puternic la modele hibride. Ce se întâmpla cu masinuta pe baterii daca îi îngheata bateria? Ca nu peste tot e California. Suporta s-o încalzim dupa metoda lui Ivan (foc sub baie)? Editat Februarie 28, 2019 de franzm Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Acum 1 oră, franzm a spus: Suporta s-o încalzim dupa metoda lui Ivan (foc sub baie)? Merge cu conditia sa fie un foc gospodaresc, nu jucarie.Dimineata m-am nimerit in spatele unei toiota hibrid.Viteza pana in 15km/h, eram in coloana.Din spatele ei, dara de fum si/sau abur, dovada ca numai pe curent nu mergea. Atunci la ce bun sa ne mai complicam? Daca am hibrid, si cand e vorba sa nu poluez, merg ca oricare benzinar, inseamna ca doar banii conteaza. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Introducerea masinutelor pe baterii se forteaza în ideea formarii unui smart grid bidirectional. Bateriile urmând sa serveasca drept tampon pentru vârfurile de productie si consum. În felul acesta se poate extinde productia de curent din surse regenerative. Pâna în anii 90, în Germania era în uz un fel de smart grid unidirectional: excesul de productie (în special pe timp de noapte) era preluat (la pret redus) de instalatiile de încalzire casnica si prepararea apei calde. Gratie ecologistilor, aceste sisteme de încalzire au fost interzise în 2009. Începând cu 2020 aceasta interdictie cade , contrar vointei ideologice a ecologistilor. @Doru: Hibridele Toyota au de regula autonomie foarte redusa (câtiva km) si sunt practic o varianta "civila" a solutiei folosite de acestia în curse. Serveste doar la reducerea consumului specific. Hibridele VW au o autonomie de ca. 40-60 km (se tinde spre 100km) iar Mercedes e undeva la mijloc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Masina aia venea de la cel mult 1km.Este zona rezidentiala, si avea geamurile inca brumate, deci abia plecase de acasa.Daca la mersul ala nu intra pe baterie, mai departe chiar ca devine neinteresant. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Dimineata m-am nimerit in spatele unei toiota hibrid.Viteza pana in 15km/h, eram in coloana.Din spatele ei, dara de fum si/sau abur, dovada ca numai pe curent nu mergea. Atunci la ce bun sa ne mai complicam? Daca am hibrid, si cand e vorba sa nu poluez, merg ca oricare benzinar, inseamna ca doar banii conteaza. Dovada!!! I-ai dejucat. Hibrid gate coming up, powered by elforum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Astenia de primavara vad ca face victime... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum