adrian_pic Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Acum 9 minute, franzm a spus: Stai sa vezi când o sa tune(ze) bateriile înlocuind lichidul de racire cu nu-stiu-ce ulei de sarpe. Sau când o sa maseze bateriile cu ultrasunete ca sa faca electronii curu zvelt si sa se strecoare mai usor. Totusi nu cred ca se va intampla prea curand pntru ca pretul foarte mare tine dobitocii la distanta (pentru o perioada). Este adevarat ca se va intampla cand primele SH-uri vor avea un pret acceptabil pentru ei. Link spre comentariu
Sharky Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Stai sa vezi cand se vor duce la popa sa ii sfiinteasca bateria si motorul electric... Link spre comentariu
okean Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Tesla Model 3 explosion in Moscow, Russia... Link spre comentariu
daniels Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 O fi ea model 3 dar naravul si-l pastreaza. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 O fi fost si ajutata, de magnatii petrolului, aia de au intirziat orice dezvoltare a tractiunii pe alte baze decit petrolul... Link spre comentariu
maxente Postat August 26, 2019 Autor Partajează Postat August 26, 2019 Da unde se vede in filmul ala ca e vorba de tesla model 3 ? Poate fi orice masina acolo, se vede clar ca arde de mult timp pana sa ajunga ala cu camera in drepul ei. Link spre comentariu
maxente Postat August 26, 2019 Autor Partajează Postat August 26, 2019 (editat) Sa moara gibilan, asta e masina pentru bogatani ! Pleaca pretu de la 750 de mii de marafeti. Editat August 26, 2019 de maxente Link spre comentariu
maxente Postat August 26, 2019 Autor Partajează Postat August 26, 2019 https://insideevs.com/news/367202/terawatt-solid-state-battery-432whkg/amp/ Link spre comentariu
gauss Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 (editat) Cine nu - i cuminte ... , asa pateste ! https://venturebeat.com/2019/06/11/yandex-plans-to-operate-100-driverless-cars-globally-by-2020/ Editat August 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Lasa bre, o sa mai dispara frustratii impotenti de pe sosele odata cu driverless cars. Link spre comentariu
gauss Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 (editat) Desigur . Eu mai mult ma tem de frustratii potenti . Ca acum am doar un biet Logan . P.S. - cred ca as simti o strangere de inima sa fiu singur in masina , si sa se miste singure alea prin ea ... In afara de asta , cine mai injura dupa ce coboara geamul din fata - stanga ? ... , si semne criptice cu deshtu' ? P.P.S. - la un topic dedicat o sa povestesc o cearta intre un sofer de autobuz , si o tanti cu X7 . Pe teme de acordarea prioritatii , dupa ceva franari de urgenta . Nu sunt pudic , din contra . Dar m - am simtit un pic rusinat . Ca idee , a castigat tanti , in defavoarea soferului profesionist , l - a surclasat net la toate capitolele . Nu - i problema , a primit aplauze si fluieraturi de la toti cei aflati la coada la ambuteiajul de la semafor . Editat August 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Daca avea dreptate soferul profesionist (de multe ori nu are dar nici fufele cu X7 nu stiu sa conduca), trebuia sa-i arate ca totusi un autobuz este mai rezistent decit un X7 la majoritatea capitolelor. Link spre comentariu
gauss Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 (editat) A fost bine oricum . Dupa parerea mea , avea dreptate " fufa " , nu ca ar conta ... P.S. - bine ca s - a terminat doar cu vocalize , soferul profesionist ar fi luat - o integral si consistent ( de la statul de drept ) , chiar si daca ar fi fost acasa , sau pe patul de spital . Editat August 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 La 26.08.2019 la 9:13, adrian_pic a spus: Totusi nu cred ca se va intampla prea curand pntru ca pretul foarte mare tine dobitocii la distanta (pentru o perioada). No hai ca m-ai enervat (acum am citit cu atentie). Păi pune o poză cu iletrica ta ca să demonstrezi tuturor că nu ești dobitoc. Așa cum sunt (potrivit postarii tale) majoritatea automobiliștilor de azi, posesori de cazane. Părerea mea e ca n-ai nici măcar un cazan. Dacă ai avea un cazan, ai trăi în lumea reală. Si n-ai scrie astfel de texte. Hai sa-ți descriu lumea reală: Oamenii își cumpără autoturisme alegând cel mai bun raport preț/calitate, criteriul de baza fiind posibilitățile materiale ale fiecăruia. Dovada e peisajul rutier de pretutindeni. Atât in est cât si in vest. Toți acești oameni nu sunt dobitoci, ba chiar sunt inteligenți pentru că trăiesc în lumea reală și palpabilă. ............... Unii se cred promotori ai progresului, fără a ține cont de natura umană. Visează la omul-legumă, transportat de taxi-drone automate, hranit "științific", monitorizat (eficient) de camere video (eventual și la wc), si "executat" de sisteme electronice la cea mai mică greșeală. Apoi, scuza-mă! ... omul nu e robot! ... nici nu vă fi vreodată. Uneori înjură in trafic, uneori depășește viteza legală, alteori declanșează războaie.Altfel ar muri de plictiseală. Asta e natura umană și orice tentativă de a o modifica (prin mijloace coercitive) e sortită eșecului. Aviz "progresistilor". Soluția potrivită e menținerea unui echilibru, nicidecum "măsuri coercitive extreme" așa cum si-ar dori unii ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum