Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Hai ba lasati-ma cu vrajeala asta ca, vezi domne, si trotinetele polueaza prin producerea lor.

Normal ca polueaza, orice produce omul pe pamantu asta polueaza. Trebuie sa n-ai neuroni in cap ca sa nu vezi asta.

Link spre comentariu

Trotinetele electrice sau nu, ar trebui să circule doar pe piste de biciclete special amenajate (unde există) ori cel mult pe trotuare, în niciun caz pe şosele.Chiar ieri am văzut un dobitoc inconştient, care se strecura printre maşini cu o trotinetă electrică, deşi zona era parţial blocată de un accident auto.Neavând semnalizări şi lumini şi fiind periculos să ,,semnalizezi,, cu o mână în timp ce te ţii de ghidon cu cealaltă pe un astfel de vehicul instabil, putea fi lovit oricând sau destabilizat şi băgat sub roţi de orice maşină din trafic....

Editat de validae
Link spre comentariu

N - au ce sa caute pe trotuare . Ma rog , parere personala . Si asa , pe trotuar e mai periculos decat pe sosea . Din cauza a tot felul de ... , de toate varstele , care circula pe biciclete cu viteza maxima . Copiii , de distractie , adultii fiindca " au treaba " . Le e greata pe sosea , pe trotuar devin ei masini ( autoturisme ) , si trebuie sa - i feresti . Mai sunt oameni cu copii , persoane in varsta cu sacose , carucioare etc . In caz de ceva , daca esti trantit pe " carosabil " , nu se intampla nimic , fiindca nu exista legislatie . Nu e nici drum public , nici pista de biciclete . Acces pietonal , si atat . Biciclistii pot circula sub influenta etc . Politia nu se deplaseaza in caz de ... , nici cea comunitara , care nu da sanctiuni , doar bashini ( bine platite ) . Vine doar ambulanta . Daca vrea , mai la urma ... Fiindca te - a lovit o bicicleta , nu mertzanu' sau vreun TIR . Nu se opreste " circulatia " , nu incurci pe nimeni , e vina ta ca n - ai fost atent !

P.S. -  eu am vazut pe cativa care nu vor mai circula niciodata pe bicicleta folosind trotuarul . Sau o lunga perioada . De ce ? Secret ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Trotinetele electrice sau nu, ar trebui să circule doar pe piste de biciclete special amenajate (unde există) ori cel mult pe trotuare, în niciun caz pe şosele.

Sunt dobitoci care au modificat trotinetele si ajung cu ele la 80km/h. Este si un filmulet pe youtube cum un cretin se amuza depasind masinile. Daca ar merge un tembel din asta pe trotuar sigur se lasa cu victime. 

In fond si la urma urmei, de ce sa fie doar motociclistii donori de organe? Organele de la astia, nu sunt bune?

Cred ca va deveni obligatorie camera de filmat si atunci ... nu vom mai duce lipsa de donatori de organe.

Link spre comentariu

Mda, incredibil ce articole si "studii" apar... unii chiar n-au ce face... (apropo de "vezi la ce te uiti pe PC, intai vezi cat polueaza")....

O sa le spun la toti amicii sa-mi trimita email ori mesaje doar in caz de necesitate/cataclism... :rade:.

Editat de informer
Link spre comentariu
Acum 8 minute, daniels a spus:

trotinetele ar trebui asociate mopedelor, iar pentru circulatie trebuie limita de varsta si cursuri de legislatie rutiera.

Exact! Si ar mai trebui verificati si astia cu fiola, si cind spun asta nu glumesc.

Am vazut destui care constiuiau un pericol pt pietoni si ii strica si pe cei care merg corect (sau renumele lor daca pot spune asa).

Aceeasi situatie este si la biciclisti. Din cauza unora la care nu le pasa de restul participantilor la trafic, in special pietoni, incep sa fie blamati si biciclistii care circula corect.

Link spre comentariu

Vai de capul meu :41pe trotuar în București sunt piste de biciclete, asta pe lângă mașinile deja parcate și pe lângă biciclete mai apar și drăciile astea, au astea viteză mai mare decât bicicletele... Era odată (nu doar odată) sa intre ăștia în mine, adică mergeau oamenii pe unde puteau adică pe pistă și apare unu în viteză și îi depășește, eu mergeam pe trotuarul rămas adică maxim un metru, era ăla cât peaci să între în mine.... Asta în situația în care e și pistă, dar ei nu țin cont de asta și merg pe oriunde chiar dacă nu e si pistă, apoi mai sunt și motoscutere.... o frumusețe în București, dacă ai copii mici... 

Ele sunt scumpe și nu le cumpăra nimeni, au apărut la închiriat....... 

Așa că ar trebui scoase in afara legii! 

Link spre comentariu

Care poliție pe trotuar în București... nu există și nu interesează pe nimeni! 

Bicicliștii sunt obraznici deadevăratelea te și injură(aia care te și calcă, nu toți 95%) aia pe trotinete zboară în adevăratul sens al cuvântului! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări