Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

greieras....

MifTy

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

4

• MifTy

3

• Blind

3

• zal

3

Top autori în acest subiect

Tare faza...Maine poimaine greierele ala pe langa vorbit va trebui sa faca si mancare...am o presimtire :weedman:

deocamdată mâncare face ta-su viitorului proprietar de greiere.electronic.presimţirile sunt oarecum corecte: seamănă, da' nu răsare... acum tre' să colind oraşul în căutare de greiere. de pluş, sau ceva asemănător (n-am văzut în viaţa mea atâtea orătănii de pluş într-un timp atât de scurt... pe lângă clasicii urşi, căţei şi pisoi, am dat şi peste vaci, crocodili, găini & cocoşi, şi peste o chestie care semăna cu goofy... sau cu gonzo, dar sunt sigur că nu era nici unul nici altul. plus nişte chestii care mi-ar fi dat şi mie coşmaruri... da' greiere, nema!!:axe: încă... sper... să găsesc odată!!!)...p.s. sunt curios... oare cum o să-l boteze??? :smt005
Link spre comentariu

vezi ca sunt niste papagali cu microfon si memorie. aia inregistreaza ce vrei tu si pe urma reproduc, normal ca niste papagali.cu putin efort il faci sa inregistreze un greiere si atat. dupa care va face ca un greiere. e drept ca micutul va fi putin debusolat cand va mai creste dar ii zici ce e un greiere mutant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări