Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire Eminence BETA 15 A

Toader

Postări Recomandate

Am doua boxe ptr chefuri cu prietenii.Sant echipate cu doua Eminence Beta 15A per boxa.Vreau sa le inlocuiesc cu ceva mai bun.Am client la Eminence.De asta le schimb.Raman doar cutiile si driverele.Ce difuzoare calitative ati alege de 15 inch?Mersi

Intentionez sa cumpar de curiozitate un Crowm MACRO TECH 5002VZ ptr urmatoarele boxe.

Link spre comentariu

Ciare poseda o bobina de 2,5 inch si numai 250w AES  care in realitate inseamna 200w RMS ,pe cand Oberton are una de 3 inch si 400 w AES care inseamna 320 reali . Ciare foloseste un sasiu de tabla pe cand Oberton unul turnat ,din aluminiu . Diferenta de sensibilitate de 4 db ceea ce inseamna ca doua difuzoare Ciare se vor auzi mai incet decat unul Oberton , amplificate cu aceeasi putere . 

Link spre comentariu

Depinde ce pret stii tu ptr Ciare. sau, mai bine zis,  cu cat stii tu ca se vinde Ciare cuiva care are discount?Am Ciare de casa si sant chiar ce trebuie, chiar depasind asteptarile, comparativ cu altele.Oberton are membrana si suspensia cred ca doar carton.Ciare foloseste NOMEX in compozitie.Nu zic ca nu o fii bun OBERTON, dar puterea nu e o necesitate mare.Le folosesc la  ascultat cu prietenii in curte.Crezi ca ajuta la sunet faptul ca are sasiul turnat?

Editat de Toader
Link spre comentariu

Faptul ca are sasiul turnat ajuta mai mult la puteri mai mari dar daca zici ca nu vrei putere ....nu prea conteaza.

N-am zis ca-i sigur mai bun Oberton. Chiar am specificat ca Ciare poate fi taiat mai sus. Era nu mai un scurt comentariu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări