riderinblack Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Can clip-ul este pentru masinile din gama Dacia/Renault, pentru grupul VAG ai nevoie de VCDS.La masina ta iti faci treaba cu un VCDS de la 12.xx in sus, interfata care costa undeva la 150 de lei (cam o masa la restaurant). ECU-ul de GPL nu cloneaza absolut nimic de la masina ta. Iar pana a te apuca de diagnosticarea gazului urmeaza sfatul colegului Sharky si asigura-te ca motorul functioneaza in parametrii corecti doar pe benzina. Link spre comentariu
burn.out Postat Iunie 9, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2019 nu o sa rezolve nimic , am discutat cu un amic posibil problema mecani , supapa defeta , miercuri sper sa ajung sa imi iau un tester pt supape , verificare compresie ...... Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Curata clapeta de acceleratie!! Abia pe urma investighezi alte cauze. Link spre comentariu
burn.out Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 clapeta de acceleratie este curatata si recalibrata din diagnoza , dupa teste si teste se pare ca si.a revenit , ca interfata de diagnoza am ClipCan actualizat pana la sfarsitul anului 2015 , vcds l.am aruncat prin garaj este prea slab in comparatie cu ClipCan , acum functioneaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum