Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer SX-337

Vizitator cose

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sla

6

• Florinel TV

5

• stefank

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 minute ago, Florinel TV said:

Daca face"click , depinde daca are 2 releie atunci ar trebui sa se auda de doua ori clik clik rapid

In schema e un singur releu cu doua contacte

Link spre comentariu

Daca vrei sa verifici daca releul este bun intre lamele alimentezi bobina releului din sursa externa si masori continuitatea lamemelor si asa vezi daca este bun

Link spre comentariu
Vizitator cose

Buna ziua. Revin cu rezultate si concluzii:

Rezultate: receiverul functioneaza corect, pe ambele canale. Defecte: Tr finali si prefinali un canal . Tranzistorii de protectie erau buni, i-am folosit tot pe acestia, bineinteles. Alte defecte: lipituri reci pe partea de tuner radio.

Concluzii: mai multa atentie (din partea mea): am conectat gresit boxa de proba la iesirea de panou (eu credeam ca e iesirea corecta, dar clemele erau montate pe panou cu capul in jos, de aici incurcatura); imi trebuie un multimetru nou; MULTUMESC celor care m-au ajutat cu sfaturi, in special domnului "sla". Toate cele bune.

IMG_20190222_103413 (Custom).jpg

IMG_20190222_113009 (Custom).jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări