Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuitor trafo linii

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua,

Domnilor vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati la inlocuirea doua trafuri cu traf linii universal cu codul de fabricatie este FBT 21"

- imi este necesar traf linii cu codul original BSC 62 C ,nu gasesc la firme nici originalul si nici inlocuitor 

- imi este necesar si acest traf linii cu codul original  FUY 20A101 la fel ca la primul traf nu gasesc nu raspunde firma care ar avea aceste rafuri.

Asa ca vin cu rugaminte catre dvs sa ma lamuriti daca acest traf universal poate fi montat in ambele TV -uri ca inlociutor ,si ce modificari se fac la pini trafului pentru montaj ,va rog explicti pe schema  pentru a putea monta. 

Va multumesc frumos de intelegere . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• iuliantv

2

• gigi56

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

BSC 62 C ??????nu cred ca a uzit nimeni de el,codul nu este complet sau..........

cel mai bine identificati codurile hr dupa scheme sau alte discutii gasite pe forumuri si poate ve-ti primi ajutor,oricum vremea lor a cam trecut de aceea si putine raspunsuri

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

nu am ma

Acum 18 minute, FLORIN IORDACHE a spus:

Ba da exista asa ceva,adica trafo : BSC 62 C .:reytre

blob.png.0c694d5aa77bf3dd0c2bce84d9331f68.png

nu am mai consultat de mult un catalog hr,eu tocmai ce am dat cautare pe google si nimic

Link spre comentariu

Domnule,GIGI 56,va rog sa verificati si dvs...pe acel link de mai sus...daca va ajuta si pe dvs...:)

Si va mai rog sa mai verificati si acest link de mai sus....daca va ajuta cu ceva...

Acum 10 minute, iuliantv a spus:

nu am mai consultat de mult un catalog hr,eu tocmai ce am dat cautare pe google si nimic

Nu face nimic,stati linistit !:da

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări