traianpop Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 buna ziua!am formatat si reinstalat Win XP,pe un sistem P IV.Pana aci,toate bune si frumoase,numai ca....acum nu mai merge mouse-ul!Mentionez ca inainte de formatare,a mers perfect.Sa se fi defectat mouse-ul,in decurs de 10-15 min.?Sa fie "defect" cd-ul cu win?Da,e drept ca nu am incercat inca ,cu alt mouse(era tarziu)...Rog un sfat,o idee...Multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 nu ai un prieten la care poti incerca mouse-ul tau sau poti intra in programul Pq (partition magic) care are driver de mouse .insa cred ca Win e de vina eu instalam Win cu virus in el si click stanga se comporta ca si click dreapta .am cumparat un nou "soricel" si atunci am pus "pisica" (antivirus MCAfee) pe Windows :smt003 :smt003 :smt003 Link spre comentariu
traianpop Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 da,cred ca am rezolvat am reinstalat de pe alt CD,si merge perfect oricum,multumesc mda, warezul nu e încurajat nici aici... ... cui îi arde de-astea, e rugat să googlească singur... sau să folosească PM-urile!!! (MifTy) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum