andrei_speed Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Salutare tuturor, caut de ceva timp aceasta piesa care s-a defectat si rog pe oricine ma poate ajuta cu o informatie sa imi scrie Codul este AP-2005B am vazut ca a fost folosita la mai multe modele de televizoare,in cazul meu este un monitor Harman Kardon dintr-un sistem Digital Lounge codul HK este 2198-0073-0005 Va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Acum 5 ore, andrei_speed a spus: Salutare tuturor, caut de ceva timp aceasta piesa care s-a defectat si rog pe oricine ma poate ajuta cu o informatie sa imi scrie Codul este AP-2005B am vazut ca a fost folosita la mai multe modele de televizoare,in cazul meu este un monitor Harman Kardon dintr-un sistem Digital Lounge codul HK este 2198-0073-0005 Va multumesc Doresti sa cumperi o alta sursa(placa)sau sa o repari?? Nu ai specificat ce interventii ai facut asupra placii sau nu ai facut...! Din imaginea relatata ai siguranta fuzibila afumata,revino cu detalii mai amanuntite. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Siguranta nu sa ars aiuria sau degeaba acolo sigur mai sunt probleme ic. mosfet etc. trimiteti sursa la mine sin se rezolva Link spre comentariu
andrei_speed Postat Februarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2019 s-au ars mai multe acolo,lasa-mi un nr de contact te rog Link spre comentariu
andrei_speed Postat Februarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2019 On 2/14/2019 at 11:14 AM, andrei_speed said: Salutare tuturor, caut de ceva timp aceasta piesa care s-a defectat si rog pe oricine ma poate ajuta cu o informatie sa imi scrie Codul este AP-2005B am vazut ca a fost folosita la mai multe modele de televizoare,in cazul meu este un monitor Harman Kardon dintr-un sistem Digital Lounge codul HK este 2198-0073-0005 Va multumesc On 2/14/2019 at 5:18 PM, clement said: Doresti sa cumperi o alta sursa(placa)sau sa o repari?? Nu ai specificat ce interventii ai facut asupra placii sau nu ai facut...! Din imaginea relatata ai siguranta fuzibila afumata,revino cu detalii mai amanuntite. sa cumpar alta sau sa o repar pe aceasta in caz ca poate cineva Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 De unde esti? ca nu ai trecut locatia la profil , sa stiu si eu cu cine vorbesc Link spre comentariu
andrei_speed Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 1 hour ago, Florinel TV said: De unde esti? ca nu ai trecut locatia la profil , sa stiu si eu cu cine vorbesc din Bucuresti Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Bun daca va ganditi sa trimiteti sursa o repar eu , si va dau adresa pe MP Link spre comentariu
andrei_speed Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 3 hours ago, Florinel TV said: Bun daca va ganditi sa trimiteti sursa o repar eu , si va dau adresa pe MP Da,o trimit.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum