Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar placa de achizitie date + soft/program

Cosmin3

Postări Recomandate

Salut,

Ma intereseaza sa cumpar - de la cineva sau de la un magazin online - o placa de achizitie date pentru PC  + un program/soft de control respectiv de prelucrare a datelor.

De exemplu sa masoare tensiunea/amperajul/puterea/frecventa etc pe minim 2 intrari.

Poate chiar sa le afiseze in timp real pe ecran (numere si/sau ca un osciloscop) - daca nu costa prea mult.

Precizia (data de calitatea placii si rata de esantionare) sa fie de macar 95%.

Pretul: daca s-ar putea sa fie pina in 1000 RON ar fi superb. Dar la o calitate foarte buna pot sa ajung pina la 1500-2000 RON.

Multumesc anticipat pentru sfaturi si oferte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cosmin3

4

• Stefan

2

• Kosmin

1

• nico_2010

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc, Stefan.

Scuze ca n-am raspuns mai repede dar am fost plecat din localitate (90% din timp pe masina, 10% consult la medic) si e cam greu sa tastezi pe mobil in masina.

Impedanta pe intrare e cam mica la 122 Ko. 1 Mo as considera minim acceptabil.

M-am uitat in pdf dar nu m-am lamurit daca dispozitivul amplifica tensiunea de intrare pina la +-10 sau 20 V si apoi o converteste sau daca are intrarea normal pe +- 1 V si utilizeaza divizoare ca sa micsoreze.

Viteza vad ca e in S/s sau kS/s. De astea chiar n-am auzit.

Singurul meu "contact" cu achizitia de date pe PC a fost acu cam 20 de ani in timpul facultatii. Pe atunci abia aparusera Pentium 133/200 dar la facultate erau 386/486 cu Win 3.1.

Programul de control al placilor parca se numea ~ Caddy. Era mai mult in linie de comanda.

Cum sa "traduc" kS/s in unitati mai "normale"?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări