Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar laptop Gaming

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Am intalnit laptop de gaming cumparat de nou cu problema la chipul grafic. Si eu as merge pe ceva sh. Eu am avut un lenovo cu procesor integrat TPD10W (il foloseam pentru arduino si cateva programe) care avea radiator generos cu ventilator. Nu pot  spune acelasi lucru si despre asus, au o tabla chioara pe post de radiator si atat. Bine, aici vorbesc despre laptopuri ieftine, dar lenovo nu s-a zgarcit. Cam greu in ziua de azi sa ne orientam spre ceva care sa ne tina undeva la 5 ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

11

• sesebe

4

• K1nderu

2

• Badman

1

Top autori în acest subiect

Acum 30 minute, DragosMarian a spus:

Am intalnit laptop de gaming cumparat de nou cu problema la chipul grafic. Si eu as merge pe ceva sh. Eu am avut un lenovo cu procesor integrat TPD10W (il foloseam pentru arduino si cateva programe) care avea radiator generos cu ventilator. Nu pot  spune acelasi lucru si despre asus, au o tabla chioara pe post de radiator si atat. Bine, aici vorbesc despre laptopuri ieftine, dar lenovo nu s-a zgarcit. Cam greu in ziua de azi sa ne orientam spre ceva care sa ne tina undeva la 5 ani.

Ok,am inteles !

Mii de multumiri pentru informatiile oferite !

Link spre comentariu

Buna seara,

Va anunt ca astazi i-am luat lui sora mea urmatorul laptop :  ACER Nitro 5 AN515-52-512J . Iar specificatiile tehnice ale lui le gasiti pe net...:reytre

O seara minunata va doresc !

Va multumesc fff ffff mult pentru ajutoarele oferite de dvs !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări