K1nderu Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Am intalnit laptop de gaming cumparat de nou cu problema la chipul grafic. Si eu as merge pe ceva sh. Eu am avut un lenovo cu procesor integrat TPD10W (il foloseam pentru arduino si cateva programe) care avea radiator generos cu ventilator. Nu pot spune acelasi lucru si despre asus, au o tabla chioara pe post de radiator si atat. Bine, aici vorbesc despre laptopuri ieftine, dar lenovo nu s-a zgarcit. Cam greu in ziua de azi sa ne orientam spre ceva care sa ne tina undeva la 5 ani. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 Acum 30 minute, DragosMarian a spus: Am intalnit laptop de gaming cumparat de nou cu problema la chipul grafic. Si eu as merge pe ceva sh. Eu am avut un lenovo cu procesor integrat TPD10W (il foloseam pentru arduino si cateva programe) care avea radiator generos cu ventilator. Nu pot spune acelasi lucru si despre asus, au o tabla chioara pe post de radiator si atat. Bine, aici vorbesc despre laptopuri ieftine, dar lenovo nu s-a zgarcit. Cam greu in ziua de azi sa ne orientam spre ceva care sa ne tina undeva la 5 ani. Ok,am inteles ! Mii de multumiri pentru informatiile oferite ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 Pana la urma o sa-i caut un laptop un laptop nou care sa aiba un ssd pe PCIe , adica ca sa aiba si hdd-u si ssd-u... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 Buna seara, Va anunt ca astazi i-am luat lui sora mea urmatorul laptop : ACER Nitro 5 AN515-52-512J . Iar specificatiile tehnice ale lui le gasiti pe net... O seara minunata va doresc ! Va multumesc fff ffff mult pentru ajutoarele oferite de dvs ! Link spre comentariu
Postări Recomandate